=====================לכל באי הפורום=================

patishon

New member
=====================לכל באי הפורום=================

היות ואנו זקוקים לעוד שומר בלילה וליהי שתהיה בריאה קצת קשה לה לאחרונה , אנו צריכים לבחור שומר חדש אני בעד לבחור את לי28 אבקש את תגובתכם בעד או נגד כדי שתפוז ימנו לנו שומר הכי מהר שרק אפשר בתודה פטישון נ.ב. חשובה לי מאוד תגובתכם

מרי-לו

New member
פטישון

אני בעד לי28, לדעתי היא מתאימה מאוד לתפקיד. לי28 - בהצלחה מרי-לו

חגית...36

New member
שומר לחדר נשואים

קודם אני רוצה לאחל לליהי שתרגיש טוב ושתשמור על עצמה. האמת שאני לא מכירה את לי 28 אבל שמעתי שהיא חמודה, ומכיוון שאין עוד מועמדים אז אאחל לה בהצלחה. חגית...36

גם זאת סיבה?

אני מאידך אשמח מאד לראות את לי 28 ככחולה בצבע כתום כי בחודשיים שאני עמכם התאהבתי באשה האצילית הזאת אשר כה ישרה עם עצמה ואם כולנו והאובייקטיביות שלה אף גרמה לה לא מעט פעמים אף להתפקע ולהחריש. אין ספק שלי תהיה כחולה נאורה,אנושית,שקולה וחביבה . אני מאחל לה שתפדיד שכזה לא יפגום בהתחייבויותי כלפי עצמה וביתה בחייה הפרטיים. עלי והצליחי-לי אחת והיחידה!!!!!!!!!

רוצה להיות שומר .

שלום פטישון . עוד מעט ניכנס לצ`אט . רוצה להיות שומר כחול . וכמו שארבל מהכרמל אמר במיפגש, אני לא כ``כ קשור . ולכן אני מתאים . מקווה לטוב , אלון ארד == הפטריה הסגולה .

לאלון ארד שלום!

אולי אתה מתאים ואולי לא-אינני יודע כי אינני מכירך די,אך מאידך,עצם השענותך על מה שאמרתי כביכול במפגש כאשר בעצם אינני זוכר שום שיחה בקשר אליך למעט סיפורו של מישהו לפני הפרידה שהיית עסוק ברישומים כל הערב. החמיא לי שגם כיועץ בחירות עשית אותי בהצלחה בהתמודדות.

תודה

לארבל . אני באמת לא חברותי כ``כ . אבל אני מנסה ומישתדל . את הטבלה התחלתי לעשות בישביל הקשר שלי עם האנשים . אני באמת טיפוס מתוסבך , ומה שאתה קורא ההיתמודדות . , אני לא ניכנס לזה כ``כ . רק רשמתי הודעה אחת שבה הבעתי נכונות להיות שומר . אני עדיין מחפש עבודה במחשבים ...

רקדן

New member
גם אני בעד!

לדעתי אין יותר מתאימה מ לי 28 גם אני בעד רקדן

ליאתוש

New member
אני בעד לי 28

אני בעד לי 28

כי השבוע היה אדם שלא אנקוב בשמו אשר הפריע בצאט בצורה מחרידה לא היו כחולים בכל החדרים ורק לי 28 הצליחה להרגיעו הוא ביקש סליחה והשקט חזר לחדר לכן לי28 מאחלת לך הצלחה מכל הלב ליאתוש

בהצלחה

בהצלחה

היות ואני עדיין לא כל כך מכירה התרשמותי היא שמאד אוהבים את לי28 אז לי28

כלנית 1

New member
אני בעד לי 28 !

פטישון צודק !!!!!אנו זקוקים לשומר נוסף. השבוע לצערי נוכחתי עד כמה .... לי 28 מתאימה ! אנא תפוז....עשו לפחות הפעם כבקשתינו !!!!

אליפז

New member
גם אני בעד לי28

ראשית אין לי כל התנגדות מה עוד שדעתו של פטישון מקובלת עלי אני בעד לי28 ולך לי28 הצלחה מכל הלב . שלכם אליפז!!!!!

hagit 22

New member
פטישוןןןןןןןן כפרה

זאת ספיידר אני אצל חגית אני לא מכירה את לי28 אבל אם היא רוצה להיות כחולה סבבה שיהייה לה בכיף!!!

עקרב32

New member
פטישון

אומנם אני לא מכיר אישית את לי28 אבל, אם כולם מחמיאים לה אז גם אני שיהיה לה בהצלחה

docy

New member
אין ספק. בחירה נפלאה....

לי ואני ביחד עוד מימי הפלמ``ח. כבר אז כששמרה על בתי הילדים בקיבוצי העמק גילתה אומץ ותושיה רבה. אין ספק שהיא המתאימה ביותר לשמור באחד המקומות המופרעים והמוטרפים ביותר בארץ, חדר ``נשואים נשואות``. לגבי ענין הנשק אני לא כ``כ בטוח שמומלץ, בכל זאת, יש איזה שריטונת קלה במוח, אבל לסיכום: She`s the one

למעלה