לכל אפרוחי הפורום

בלבלונת

New member
לכל אפרוחי הפורום

מורי אל תכעסי שפתחתי שרשור חדש
איך היה היום הראשון בחזרה ללימודים?? מבאס? כייפי? מפתיע? שתפו כדי שאני אזכר איך זה היה בביצפר

A N I g M A

New member
../images/Emo9.gif

היה כזה יום מדהים, היה ממש כיף. בעיקר כי אני שמיניסטית! *מתלהבת* אממ הייתה לי הופעה בבוקר ושרנו וקצת התבלבלנו אבל היה כיף, והיה מצחיק. לאדעת, אני ממש מאושרת מכל זה. מבאס אולי כי פעמיים בשבוע אני אלמד עד ארבע, אבל אני מתחילה ב-9:30 כמעט כל יום. יופי לי
בלבל תשאלי את אחיך איך היה.

../images/Emo13.gifשמיניסטית.....

יאאא איזה כייף, היה ממש כייף לראות את כולם שוב ואיך שהרבה חברים השתנו.... היה מצחיק מאוד.. המנהלת נכנסה וצעקה על המורה שלנו על זה שהיא הוציא ילדים מהכיתה על היום הראשון והמורה כולה מגמגמת ומתחילה להתחנף ולהעביר נושא לקישוטים בכיתה חחחח זה היה מצחיק.... המערכת מאוד נחמדה חוץ ממחר שמסיימים ב16:40 וזה יום רק עם מורה אחד... אבל יהיה טוב... זו שנה אחרונה איך מהר... הזמן ממש טס!!! שנה טובה לכולם!!!

בת עולם

New member
מזמן אין בית ספר אצלי

אבל מקווה שכל הימים יהיו שקטים לתלמידים

jenngirl

New member
שביעיסטית.../images/Emo12.gif../images/Emo82.gif

היה יופיטופיאחלהבחלה [כל יום שאני רואה את איריס, עדי וליגל הוא טוב
]

RoYaL3

New member
יוו אני הכי קטן, ב-ט'

היה נחמד אבל לא יותר מידי- אחרי הכל זה בצפר, לא? חחחחחח היה כיף לפגוש ת'חברה...

tribe spirit

New member
היה פנאן..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

יאיי אני שביעיסטית!ועדיין לא מעכלת את זה...המורה למתמטיקה שאל אותי אתמול באיזה כיתה אני ועניתי לו י'2 במקום י"א...עוד חצי שנה ככה נתרגל.. יש לי בצפר טיפש...החליטו שאני צריכה לוותר על אחת מההרחבות שהתחלתי כבר שנה שעברה,ערבית או מחשבים,שבשתיהן כבר עשיתי חלקים מהבגרות,ושמו את כללל השעות של שני השיעורילם ביחד.אבל לחמתי לי קצת במערכת ובעזרת חברי ללימודי המחשבים(חח אנחנו נחשבים עכשיו למצטיינים
)יש רק שעתיים שמתנגשות..אז אני אתמרן ואלמד בבית,אבל יהיו לי חמש יחידות מחשבים ואל רק שלוש..

tribe spirit

New member
והכי כיף-../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אבל גם קצת תמוה לדעתי,אני לומדת השנה פחות שעות ועושה פחות בגרויות!

tribe spirit

New member
חח תודה..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אוף זנ ממש מוזר.משו כמו שליש מהאנשים שאני מכירה,בעיקר באינטרנט,שיימו להם פתאום בצפר...זה כלכך מוזר!אני לא אתרגל בחיים...ורק שתדעו שלרדת עלינו לא עוזר.אני אישית כבר פיתחתי עור של פיל בנושא,ובכל מקרה לנו יש עוד שנתיים(תלוי למי) נחמדות בבועה של מערכת החינוך הירושלמית ואתם..חח..הולכים לצבא עוד מעט מאוד זמן.חה![ ולכל אלה שסיימו מזמן-בלע לכם.אני אחיה יותר זמן....

כיף כיף כיף!

תחילה הבנתי כי אל שורותינו נוספו כ-100 ומשו בנות דתיות, וחומה מיוחדת ניבנתה בין כיתותינו
(למה זה מזכיר לי את the wall?). כל צוות המורים חדש (יאאא המורים של התיכון!!!), חוץ מהמחנכת.. לוידעת נחמד. אגב, למי את קוראת אפרוח?!

tribe spirit

New member
פיצ מיי לאב..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אם טוב לך אני שמייחה. תתקשרי אני צריכה כבר לראות אותך מתישו...

למעלה