לכל אנשי משחק החיים שיהייה לכם שבת קסומה מלאה בחיוכים וריקודים!!!
מ מדוזית2003 New member 28/6/03 #2 ../images/Emo41.gifחחחח איזה מצחיק העוגי האדום../images/Emo41.gif אפשר לשנות לו את התנועות.....
A aieeoh New member 28/6/03 #5 תודהההההההה גם לך!!!!../images/Emo13.gif את הראשון הכרתי אבל את השני לא אז זה היה נחמד לראות תודה לך
ש שחרחר מתוק New member 28/6/03 #8 חחחחחחח איזה נחמד..../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif נ"ש- אני מקווה שבזמן הקרוב העדכון השבועי יעלה לפורום..
חחחחחחח איזה נחמד..../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif נ"ש- אני מקווה שבזמן הקרוב העדכון השבועי יעלה לפורום..
ש שחרחר מתוק New member 28/6/03 #11 זה אני כותב אותו.. אני פשוט לא רושם אותו בואת( ) אחת.. כי זה לסכם מעל 15 עמודים ואני לא רוצה שיצא סתם עדכון אז אני מחלק את זה כדי שאני אתרכז בכל קטגורייה בעדכון ב-100%. בקיצור - או היום או מחר הוא יעלה
זה אני כותב אותו.. אני פשוט לא רושם אותו בואת( ) אחת.. כי זה לסכם מעל 15 עמודים ואני לא רוצה שיצא סתם עדכון אז אני מחלק את זה כדי שאני אתרכז בכל קטגורייה בעדכון ב-100%. בקיצור - או היום או מחר הוא יעלה
E eyal-m New member 28/6/03 #12 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifתודה אתם מקסימים!!!