לכל אנשי הפרוום

לכל אנשי הפרוום

אני רושם הודעה זאת כאן, ולא בתגובה למיהו כי רק ככה יגיבו ויסתכלו על הודעתי. הודעה זאת בעיקר מיועדת לימניים שנוטים להכנס להכללות: כשאומרים שהימניים רצחו את רבין את מזדעקים לשמיים וקופתים ואומרים: "לא הימניים אלא ימיני אחד", וזה נכון (למרות שלא נכנס לויכוח שלפני זה הייתה מערכת הסתה ימנית אבל לא חשוב). ובאותה מידה אני חושב שצריך להתנהג לערבים: אם כמה שהרבה ערבים הם נבלות, אסור להגיד: כל הערבים מחבלים! כל הערבים רוצחים! כי באותה מידה רק אחוז קטן אצלם הוא כזה (ואת אחוז זה אתם רואים - כפי שראו את אותו אחוז קטן של ימניים כותבים מכתבי עידוד ליגאל עמיר). או שאחד כותב על שיחותיו עם איזה ערבי ומסיק לפי זה על כל הערבים. הכללות לא עוזרות! הן רק מלבות את השנאה!

zaiats4

New member
אבל...

האחוז של אותם ערבים שרוצים לפגוע במדינת יראל הוא בכלל לא קטן, נכון אתה צודק לא כולם כאלה אבל עדין אחוז מאוד גבוהה הוא נגד מדינת ישראל

הרטוב

New member
קודם כל מי שעמד מאחורי רצח רבין

זה השמאל ולא הימין. אתה יכול להוכיח שאני טועה?

pilovich shahaf

New member
שוב אלוני מוחק את הנימוקים שאני../images/Emo88.gif

מביא בפני השואל, ואלוני לא מוכן שאני אכתוב על זה או לחילופין אעשה קישורים להודעות שכבר כתבתי בנושא, כל הכבוד אלוני...
"צדק צדק תירדוף למען תחיה וירשת את הארץ..." חז"ל. מבחן התוצאה. פ"ש.

איפה הנימוקים

בקשר לטענה שהשמאל אחראי לרצח רבין: לא זכור לי אנשי שמאל עומדים בכיכר ציון וצועקים יחד עם ההמון (כמו לימור לבנת:) בדם ואש את רבין נגרש. ולא זכור לי אנשי שמאל שעומדים בכיכר דיזינגוף (כמו כמה אזרחים מודאגים) ואומרים שאילולא השמאל אין פיוגעים.

אז זהו שלא

אולי במקום להתחמק, ולהאשים את כל העולם כפי שמתאים לימניים, תענה לעניין! מה זה משנה מי אני או מה אני!

resh0

New member
אני אתן לך כמה נימוקים.

אם כי אין בהם כדי להאשים את השמאל, אלא את הממשלה שכיהנה אז. בעניין ההסתה (אם היתה): כל אחד יכול להגדיר את המושג "הסתה" כיצד שיחפוץ. אבל הפרשנות הקובעת למושג "הסתה" היא זאת הקבועה בחוק. אחד שחשוד במעשה הסתה, אמור להיות מועמד לדין והיה ויורשע בדין, מכאן ניתן להגיד כי היתה הסתה. כל עוד לא היה הליך כזה, משמע שלא בוצעה הסתה. זאת הדמוקרטיה, נכון?? אין ספק כי היו חשדות על כאלו שעסקו בהסתה ואף היו דיונים בנושא זה בפרקליטות המדינה (מסמך רביב). אם לא בוצעה אופרציה אפקטיבית ו/או מעצרים בזמן הנכון, האחריות נופלת על הדרג המשפטי/אכיפת החוק של המדינה!!! בקיצור: שר המשפטים ושר הבטחון פנים פישלו קשות. במדינה אחרת הם היו עושים חארקירי... את אותם הדברים ניתן גם להגיד כלפי הדרג הבטחוני, שגם הוא היה מודע למתרחש אך לא פעל כפי שצריך היה לפעול. לסיכום: רבים מנבחרי השמאל לאחר הרצח אמרו: "הכתובת היתה רשומה על הקיר". המשמעות היא פשוטה!! חברי ממשלת רבין, כולל רבין, ידעו על ההסתה (אם בכלל ניתן לפרשה כהסתה עפ"י משמעות החוק למניעת הסתה) אך הם בחרו שלא לעשות שום מעשה אפקטיבי!!!! כעת לסיבות: 1. עניינים אלקטרורליים. כידוע פיגר אז רבין בסקרים מול נתניהו בסדר-גודל שמעל ל 20% . לא היה מוסיף לרבין אילו היה מצטייר כ"סותם פיות" אילו עצר את אלו שהיו חשודים בהסתה. לא רק זה, רבין החליט לנצל את הסתה כדי להכפיש מחנה פוליטי יריב באמצעות שימוש בשב"כ!!! כן! אבישי רביב היה סוכן שב"כ, תחת אחריותו המיניסטריילית של שר הביטחון דאז, מר יצחק רבין. 2. מעשיהם של אלו שלהם אתה מייחס מעשי הסתה, לא היו מעשי הסתה עפ"י משמעות החוק ולכן לא ניתן היה לנקוט כנגדם בצעדים כלשהם. כעת לסיכום הגדול: תחשוב טוב: אילו היו במעשיהם של החשודים "הסתה", משמע שממשלת רבין נמנעה מלטפל בנגע זה עוד בהתפתחותו כתוצאה משיקולים פוליטיים!!! "הזניית החוק". במדינה דמוקרטית, זה שלוקח אחריות הוא הדרג המיניסטריילי ובטח שלא הולכים להאשים רבנים מסיתים תמהוניים ו/או מחנה פוליטי שלם. והעיקר: אילו היתה נוהגת ממשלת רבין כמתבקש ובהתאם לשבועתם "לקיים את החוק" (ללא שיקולים פוליטיים), מכאן שתופעת ההסתה היתה נעצרת עוד בתחילתה ורבים הסיכויים כי הרצח היה נמנע!!! יגאל אמיר הוא הרוצח המתועב. האחראים למחדל שאישפר את הנסיבות לביצוע הרצח היא לא אחרת ממשלת ישראל דאז והעומד בראשה!!! כך זה בדמוקרטיה. ושוב: במדינות אחרות, לנוכח מחדל כזה היו השרים עושים חארקירי. אצלנו הם ממשיכים לכהן כשרים... לפחות תשתקו.

ARGON

New member
תגיד תודה שלא נזרקת לסיביר ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Adrien

New member
אתה לא יכול להתווכח עם העובדות...

והעובדות קובעות שהייתה הסתה של הימין. הייתה חקירה משטרתית, והאשמים הובאו לצדק. או שאתה חושב שאתה יודע יותר טוב מהמשטרה ומהשב"כ?

resh0

New member
מי הועמד לדין? אבישי רביב???

ספר לי על אחד שהורשע בהסתה והובא למשפט והורשע.

digiman

New member
הזכרון הקצר של הימין

הזכרון הקצר והסלקטיבי של הימין או אל תתנו לעובדות לבלבל אתכם. רוצחו של רבין היה יחיד? מה עם הרבנים שאישרו לו את הרצח? הפולסה דנורה? שכחתם? מה עם אנשי ההתנחלויות וביבי שהפגינו עם ארון של רבין? מה עם תמונות של רבין במדי קצין נאצי? מה עם החגיגות של המתנחלים לאחר הרצח? מה עם ההודעות של המתנחלים שהרצח מוצדק? (עד היום הם אומרים ככה) מה עם הקולות שדורשים את שיחרורו של יגאל עמיר? זה לא היה ולא נברא? אתם חיים בשקר שאתם יצרתם.... אבל.... יגיע היום, ששרון יצטרך לפנות התנחלויות יש לו כבר נסיון בפינוי התנחליות בפיתחת רפיח ויסיני. כי אין בעצם ברירה, ומה תעשו אז?? תגידו שפרס אשם? הסכם אוסלו? זאת הצביעות הפוליטית של הימין שנשלט בידי קומץ של מטורפים משיחיים דתיים ומוכנים להרוס רת כל מדינת ישראל , בשביל התנחלות טיפשית בקבר רחל.

resh0

New member
"אשם" הוא אך ורק אחד שהורשע בדין.

כך זה במדינה דמוקרטית ואני מקווה שאתה מרוצה מזה שאתה חי במדינה דמוקרטית. יגאל אמיר הוא אשם!!! כעת נותר לגלות מיהם האחראים שאיפשרו את הנסיבות שאיפשרו את ביצוע הרצח. בהודעתי הקודמת מצויות התשובות, אשמח לקבל את תגובתך.

ARGON

New member
נח לך לקנות כל חרא שמוכרים לך ../images/Emo41.gif

כי אתה מוסת ועיוור כמו חבריך! זכור איך חיסל חרושצ´וב את ביריה". ואל תשכח.. זה סרק,זה סרק!

ARGON

New member
זה סרק! זה סרק! מאיפה זה מוכר לנו?../images/Emo41.gif

DIZEL XXX

New member
../images/Emo104.gif

השמאל רצח את רבין התסיס את הפלסתינים את ערביי ישראל(בוחריהם) וכמו
דופקים ....ובוכים

DIZEL XXX

New member
אמנם ימני רצח את רבין../images/Emo124.gif

אני כאזרח>בוש במעשהו כימני>>>עוד יותר!!!!!!!!! אבל
לא צריך להכליל ואל תשכח
רבין היה שמאל פיכח
(למרות שאהב לשתות) מי שרצח את רבין טעה!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא רצח את השמאל...ה ש פ ו י !!!!!!!!!!!! ולא את המטורפים!!!!!!!!!! ש ר י ד ב י ל י ן וכנופייתם
הרוצח,ט ע ה ב ג ד ו ל
גם במעשה וגם בנרצח!!!!!!!!! ................... ...............

למעלה