לכל אנשי ביפ

Dr Joe

New member
לכל אנשי ביפ

א' כל, כל היום אני רק רואה ביפ, כן כן אני מכור!!! ב' כל, אתם חזקים, נו אין מה לעשות אלו הם חוקי הטבע! ג' כל, אני חושב שהגיע הזמן, כן כן אי אפשר לברוח מזה יותר אתם חייבים להתחיל לשדר את אחת הסדרות החזקות! אחת מהן, יש איזה שבע שמונה והיא אחת מהן, כן כן אני מדבר על "נשואים פלוס" זהו הגיע הזמן אתם חייבים להתחיל לפעול בנושא ולהעלות את הסידרה המצויינת הזאת בהודעה הבאה אני יסביר מה כל כך טוב בה אולי תשתכנעו

Dr Joe

New member
המשך

לאיזה עוד תוכנית בידור כזאתי אין מוסר השכל מעפן אפילו לחברים יש את הקטעים הדפוקים האלה שכולם פתאום נהיים רציניים או בוכים או משהו (למרות שאני מת על חברים אני לא סובל את הקטעים האלה) כאילו מוסר ההשכל היחידי בתוכנית הזאתי הוא "הודרס הודרס יאם יאם יאם, הודרס הודרס און אגירל דאטס דאם" אה כן וגם "זה לא נקרא לרמות אם לא תופסים אותך", אלו פשוט דברי חוכמה, בקיצור יש עוד כל כך הרבה דברים טובים להגיד על התכנית הזאתי ואין לי כח לכתוב יותר אז בקיצור לכל אנשי ביפ, חומר למחשבה (חוץ מה"חומר" הרגיל) בהצלחה!!!!!!

magnificence

New member
מצטרף!!!! נשואים פלוס!!!! שולטים!!

בין הסדרות הכי מצחיקות שקמו,פשוט אין על הסדרה הזו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם היא באה לביפ שתבוא במקום המאד טי וי הזה,חרא של תוכנית ושישימו פרקים חדשים של סאות פארק כבר בקיצור ולעניין ביפ ערוץ הכי שולט שיש בארץ ישראל תאמינו לי הערוץ הזה מחזיק את הוט

אני שמחה לשמוע שאתה נהנה

מלצפות בערוץ. גם אני חושבת שנשואים פלוס זאת תכנית גאונית וביפ צריכים לרכוש אותה... אבל, אנחנו לא הכתובת... בפורום הזה אנחנו רק דנים ומדברים על התכניות שבביפ <ועל קומיקאים
> ואין לנו <כמעט
> קשר לערוץ עצמו. קשר עם ערוץ ביפ ניתן ליצור באמצעות האתר הרשמי: www.bip.co.il בהצלחה
אתה מוזמן להמשיך ולכתוב בפורום |4u|

למעלה