לכל אלו

Beautiful Scar

New member
לא אני. אבל יש את הדבר הזה. של תפוז

שאומר מה מותר לנצלש ומה לא
רשום שאת תפוז אנשים מותר חח פיפללל ערביםםם מתקשריםםםם אליייייי לניידדדדדד בגובניהההההה

Lp Fairy

New member
אני!

אני רעות...(נייס טו מיט..) בת 17 ו6 ימים!!!! מקרית חיים..[= *קשוח!* לינקין פארק היא האובססיה שלי (חוץ מבלונדיניים..)אני מטורפת גם על נירוונה ופיטר רוט.... החלום שלי הוא שלינקין פארק יבואו במיוחד בשבילי לביצפר שלי..[= חחחח כאילו שזה יקרה.. שאני אהייה בהופעה שלהם!!! ולהיות חובלת בצבא.. הממפ זאת אני..[=

amirkula

New member
גם אני

אני אמיר בן 13וחצי(כמעט 14) ממודיעין ואני כמו כל אחד בפורום הזה אוהב את לינקין פארק

tony16 yy y

New member
איי! אחותי חובשת!

זה ממש ממש קשה ומפרח שלא להגיד כואב ! היא הייתה חוזרת עם סימנים כחולים ביידים כי כל החובשות היו באימנוים ועדיין לא ידעו איפה לתקוע את המחט... תחשבי טוב טוב לפני את הולכת לזה

noam the ninja

New member
עכשיו אני, עכשיו אני!

אני נועם, מבזכרון יעקוב, בן 15, נמוך בגלל תסמונת בשם קליידוקארניום (בת של זונה!!!), אני פולני טוב, מנגן על גיטרה, רוצה ללמוד גם באס, חולם להקים להקת מטאל\ניו מטאל כמו לינקין ולהיות בה או גיטריסט או די.ג'יי.

SAMAR

New member
מיאו!^^

אז מי שלא בא....אתם בחנוכה באים!!! מוחעחעחע
אוקע...פרטים עליי...
אני מנהלת הפורום הנ"ל, שמי הוא, סמר כתלה [עדיף סמר...]
אני מכורה לפופקורן!! לא יכולה בלי זה!
אני אוהבת לחבק אנשים, אין כמו חיבוקים!!^^, גם לקבל חיבוקים אני אוהבת
יש לי אובססיה לשיער כחול, ליפרינג/סייד, חתולים, LP, חיבוקים.
כולם בפורום נשותי ובעלי [גם אם בא לכם וגם אם לא
], כי אתם כוסעים!
זייהו...חיחי ותמונה יש בגלריה [שימו גם אתם ביצ'ז!!]

אני אני!

קוראים לי הדר ____ אני בת 15 אחת הלהקות האהובות עלי היא- המכשפות חולמת להגיע ליפן ללמוד לצייר אנימה/מנגה ולדעת יפנית אני אוהבת אומנויות לחימה ורוצה לדעת אחת מהן (איאידו)

Beautiful Scar

New member
אטת בטוחה ב100% שזה לא סידרה?

כי כרגע ראיתי את זה בטלויזיה
אגב אני יודעת לצייר אנימה :)

L 0 L

New member
אממ אני:}

בת 14...אני מרגישה קטנה פה כולם גדולים ממני בשנה אממ אני מעמק בית שאן. וזהו. אני לא מענינת.

למעלה