לכל אלו

tony16 yy y

New member
לכל אלו

שלא נכחו במפגש [וגם אלו שכן ( אני הייתי !! ) ]ורצים שיכירו אותם בפורום אני מציעה שכל אחד ישים תמונה שלו ויספר קצת על עצמו... כל המ שהוא בוחר לספר :) אני אתחיל : קוראים לי טוני. אני בת 16 מק.א ואחת הלהקות האהובת עליי היא לינקין פארק חולמת להגיע להופעה חיה שלהם ( תלוי בתקציב ) אממ זהו, אין לי עוד הרבה מה להוסיף.. אולי בהמשך יעלו לי רעינות

®NuLy®

New member
../images/Emo11.gif

אני גלי בת 15 מאזור ירושלים. לינקין היא הלהקה האהובה עליי (אבל קודם אני אוהבת את אמינם) אני מנגנת על גיטרה כבר 6 שנים ואני ג'מוסה גאה
(אני מטר 75) מממ זהו....

The anomaly

New member
אני נחשב שנכחתי?

אם הייתי לאיזה דקה וחצי...? בכל מקרה... אסף, 17 החל ממחרתיים..., חיפה...

walk alone

New member
אני ../images/Emo9.gif

קוראים לי שיר אני בת 14 ומשהו מכפר סבא הלהקה האהובה עלי היא מטאליקה
ואני מאוד אוהבת מטאל אני חולמת לנגן בפסנתר, תופים, כינור, סקסופון, ובאס ולהיות מוזיקאית טובה אמ.. זהו נראלי.. תמונה עדיף שאני לא אשים:X

Kido2222

New member
אמממממ... כן גם אני פה...

אני אביעד... יאפ... לא יודע אם אנשים יודעים את זה או לא... אבל אני אחד מוותיקי הפורום... בן 19 וצי מהרצליה... הלהקה האהובה עלי היא כמובן לינקין... :) סורי שלא הייתי במפגש... דווקא תיכננתי להגיע... לצערי בסוף לא יכולתי... :/ גם הייתי על מדים... אחרי יותר מדי זמן בבסיס... הייתי עייף... לא נורא... מפגש פורום הבא אני אנסה להגיע... אני דווקא שם לב שהפורום שלנו טיפה שרוט... ואני אוהב את זה... אני די שרוט... :) קיצר... אז תתחילו להכיר אותי... גם אם אני לא כותב הרבה פה... זה לא אומר שאני לא פה... אני קורא פה המון... קיצור! זה אני. :)

tony16 yy y

New member
נחמד להכריך

לא ראיתי כל כך תגובות שלך ( גם אני לא כותבת פה הרבה, יותר קרוב) תשתדל להגיע למפגש הבא! עד עכשיו כל המפגשים היו הצלחה ואני אישית כל כך נהנתי ! שים תמונ שנוכל לדעת מי אתה

Beautiful Scar

New member
אני בת אדם מתה מהלכת.

לא אני בתאל אני בת 13 עצוב לי. הלהקה האהובה עליי שבחיים שלי לא אשכח אותה היא ברור לינקין פארק. אבא שלי הוא המתופף הראשון של החברים של נטשה. חח. ואני מתה עליו! והאדם שאני כ"כ צריכה אותו כרגע זה גל
תדבר איתי ואל תבלע!

אני ברוס בן 15.3

והלהקה האהובה עלי שזה בעצם 2 להקות:לינקין פארק והיהודים. על עצמי:אני דתי מתנחל גאה ששם זין על כל העולם! וגם אני חולם להיות בהופעה של לינקין...

walk alone

New member
ואני לא שמתי שום חצאית אז?..

למרות שדתיים בלי כיפה זה פחות 'נפוץ' מדתיות בלי חצאית..

miss evil

New member
אנוכי

שמי נדיה אני בת 17 הייתי במפגש (לא להרבה זמן =\). חיה באור עקיבא חור ליד קיסריה.. חלומות אממ האמת הפסקתי לחלום.. נמאס.. יש משהו שאני רוצה אין סיבה לחלום על זה.. פשוט להשיג.. עובדת, לומדת, מחכה לציון פסיכומטרי שצריך לקבוע לי את המשך החיים =\... יום טוב לכולם :)

tony16 yy y

New member
נצל"ש

חיחיחיחי בחנוכה עושים עוד מפגש!! הפעם כולם באים!!!!!!!!!!!! גם מנהלת הפורום! [ נעשה מפגש ענקי עם מעל 200 תמונות , הולך ???

למעלה