לכל אלו שענו לי...

החתלתול

New member
לכל אלו שענו לי... ../images/Emo51.gif

לכל אותם האנשים שענו לי על השאלה שלי ראשית תודה. כמו כן אני את הסיפור הזה עברתי כבר מזמן ומאז היו 2 חברות שאחת מהם עדיין איתי ואני מאושר נורא בחיים שלי. כל הבנות שטענו שזה בגלל הגיליים ובגלל המשפחה שלה אז אין לזה שום קשר עקב זה שהמשפחה שלה היו בהלם מזה שנפרדנו כמו כן אמא שלה בחתונה שלה אמרה לי שאני הייתי צריך להיות ליידה עכשיו ושהיא תידע את זה בעוד כמה שנים איזו טעות היא עשתה. ולכל אלו שרוצים לדעת את דעתי בנושא... היא התחתנה כי החיים שלה מסודרים יש לה הכול רוצה מגבר והיא רצתה לסדר אותם כמה שיותר מהר אם הייתי מסכים להתחתן איתה בזמן שהייתי בבסיס אז לא היינו נפרדים. שהייה לכולכן שבת שלום וסוף שבוע רגוע ומהנה אייל

היי אייל......... ../images/Emo13.gif

טוב לדעת שאתה מאושר בחייך זה הכי חשוב
ולגביה - היא באמת תדע מה היא הפסידה מתישהו... אבל אתה תדאג להיות מאושר תמיד... זה כנראה לא נועד לקרות. אני אספר לך משהו שקרה לאמא שלי בצעירותה. היא עמדה להתחתן עם בחור אבל ההורים שלו לא רצו בחתונה בגלל שהוא היה עשיר והיא לא כל כך... בכל מקרה הם נפרדו וזה ממש שבר את ליבה של אימי..
השנים עברו והיא התחתנה עם אבא שלי ופתאום יום אחד הם נתקלו בבחור... הוא נראה כל כך רע וכל כך חסר חיים... הסתבר שהוא לא שכח אותה והיה ממש אומלל בחיי הנישואים שלו... וכך גם אישתו. לעומת זאת - ההורים שלי הם הזוג הכי אוהב שראיתי בחיים שלי - ממש נשמות תאומות
אז מקווה שזה מעודד אותך אני לא מאחלת לה להיות אומללה אבל לך אני כן מאחלת המון אושר ואהבה!

החתלתול

New member
../images/Emo51.gif

תודה על התמיכה והמילים. אל תאחלי לה שום דבר רע כי לא הייתי רוצה בזה אני הייתי בחתונה שלה ואני מאחל לה רק טוב ואושר בחיים. זה קרה לפני שנה פלוס ואין לי מה לכעוס על זה. אייל

אני איחלתי משהו רע? NEVER ../images/Emo70.gif

אני לא מאחלת דברים רעים לאף אחד. לגביה אני לא יודעת הלוואי ותהיה מאושרת אבל לך כחבר שלנו פה - אני מאחלת רק דברים טובים

החתלתול

New member
סבבה..... ../images/Emo13.gif

גם לך אני מאחל רק דברים טובים כמו כן שיהיה לך שבת שלום וסוף שבוע מדהים

למעלה