לכל אלו שהתאכזבו....

לכל אלו שהתאכזבו....

דבר ראשון שנה טובה ומתוקה לכ-ו-ל-כ-ם!!!ושיהיה רק טוב.ודבר שני רציתי לספר לכם על כמה הייתי מאוכזבת ועצובה מאז וחבר שלי נפרד ממני אחרי שהיינו יחד 4 שנים.לא היינו בקשר שנה ופתאום הקשר התחדש וכל הציפיות שהיו לי ממנו פתאום נעלמו,נפגשנו ולא הרגשתי אליו שום דבר חוץ מאולי מעט התרגשות מעצם העובדה שאני הולכת לפגוש אותו אחרי הרבה זמן שזה לא קרה. התאכזבתי,באמת,לא ציפיתי שאני אפגוש אותו וכל מה שאי פעם הערכתי בו יעלם וייראה לי בצורה שונה מאיך שהסתכלתי עליו פעם.הוא לא האמין שאני יכולה להיות מאושרת וכל הזמן אמר בפליאה:"איזה מאושרת את"....מה חשבת שאני אשאר עצובה???זהו עברתי הלאה ובאמת שלא שיחקתי או שיקרתי כי אחרי שראיתי אותו הכל כאילו כלום,אולי הבנתי מה לא איבדתי והבנתי כמה הוא ילד וכמה התבגרתי בשנה האחרונה....בלעדיו. אז לכל אלו שכואבים ומאוכזבים מאנשים שאהבו אי פעם...זה באמת עובר עם הזמן(אני שנאתי את המשפט הזה כל פעם שאמרו לי אותו אבל כנראה שהוא נכון) אני לא אומרת שאני בחיים לא אפגע עוד אבל צריך לקחת לקחים הלאה וללמוד מכל דבר...
בהצלחה לכולכם ושתהיה לנו שנה מצויינת עם כמה שפחות אכזבות

mariana

New member
שלום לך מתוקה../images/Emo24.gif

וברוכה הבאה, אז לקחת כסא ולהיתיישב פה. מה שסיפרת פה אני מצדיקה אותך במאת האחוזים, בזמן שאנחנו פרודים מחברינו אנחנו עוברים את המשבר של הפרידה, ועסוקים בלחשוב שמה טעינו ומה אפשר לעשות כדי להחזיר את הגלגל אחורה? אבל בעצם בשלב הזה אנחנו עוברים תהליך התנקות מאותו אחד או האחת, ואז מתרגשים כשאנחנו אמורים להיפגש, ופתאום אחרי שניפגשים לא מרגישים אליו יותר כלום, אולי זכרונות נעימים שהיו ביניהם. היה לי פעם אחת ככה, אבל עם החבר הנוכחי שלי היינו םרודים לאיזה חצי שנה מדי פעם מדברים בטלפון, אבל כשהוא רצה להיפגש איתי אז ממש התרגשתי, וכשניפגשנו אותה האהבה שבה וצפה אותי מחדש ומאותו יום חזרנו, אז אומרים כשזה נעלם לגמרי אז סימן שזה לא אותו אחד שמגיע לנו אלה מגיע לנו הרבה יותר טוב.

מיקי 35

New member
לפעמים...

כשאנחנו בתוך מערכת זוגית אנחנו בונים מאין אידאל של בן הזוג שלא בהכרח מתאר את מי שהוא באמת. אחרי הפרידה, יש שלב של התפכחות, שבו ה"הילה" יורדת... ואז כשנפגשים שוב נראה כאילו הבן אדם לא כזה מדהים... זה טבעי מתוקה... וזה אפילו בריא. שתהיה לך שנה נפלאה

Queen Of Love

New member
שמחה לשמוע!../images/Emo13.gif

זו הרגשה נפלאה לדעת שהצלחת לעבור את המשבר ולהמשיך הלאה. כל הכבוד לך, באמת. שתהיה לך שנה טובה ומתוקה! חג שמח!!

hip hop soul

New member
איזה כיף לך!!!אני שמח בשבילך

הלוואי עליי. לפעמים אני חושב אפילו להתקשר אליה ולשאול אותה למה היא פגעה בי.אני מקווה מאוד שאם אני אפגוש אותה אני לא יתפרק למיליון חתיכות. אני רק מנסה לחבר אותם ביחד.הלוואי עליי!!! מכל הלב, שיהיה לך שנה טובה!

אז ככה....

אני חושבת שאחת הסיבות שאני מאושרת בחברתו-יצאנו עוד פעם...זה בגלל שאני מרגישה בשליטה ומנסה להתנתק ריגשית עם כל הקושי בדבר בגלל שבכל זאת היינו הרבה זמן ביחד.כל זמן שאני מרגישה בטוחה בעצמי אני מרגישה טוב וגיליתי שגם אחרים רואים את זה...המחמאות פשוט זורמות
כמה זמן אתם לא ביחד?וכמה זמן כן הייתם יחד?אני חושבת שככל שיעבור הזמן ככה תתחזק יותר ויותר וגם אם תרגיש משהו כלפיה,כי מה לעשות כולנו בני אדם, תהיה חזק ותדע מול מה אתה עומד ולא בהכרח תחשוב על איך פגעו בך אלא תחשוב על איך שהאקסית רואה שהתקדמת ואיך אתה מרגיש טוב עם עצמך ותקרין בגלל זה את הכי הרבה כייף וביטחון ....מסתבר שזה עובד
מי היה מאמין שהוא יצא איתי שוב???ויתחיל לכתוב מכתבים???? בטח לא אני... ושנה טובה עם המון חוזק ואושר ושלא נשכח...בלי אכזבות

למעלה