לכל אלה שלא לומדים.

אשכולון

New member
לכל אלה שלא לומדים.

לכל אלה שהשתן עולה להם לראש, לכל אלה שלא לומדים לעולם, לכל אלה שמתעוררים אחרי נצחונות ויורדים למחתרת אחרי הפסדים. בשבוע שעבר לא שמענו ציוץ מאוהדי מכבי. אחרי גליל לא שמענו ציוץ מאוהדי ירושלים. אחרי ירושלים לא שמענו ציוץ מאוהדי חולון. מתי תלמדו לאהוד את קבוצתכם ולהניח לשאר הקבוצות.. מספיק עם ההשמצות ההדדיות, מספיק עם ניבולי הפה, מספיק עם תרבות הרחוב. תפרגנו לקבוצות שאתם אוהדים ועזבו את האחרות. כל אחד מכם כבר צריך לדעת שהגלגל מסתובב לו ואף קבוצה לא חסינה מהפסדים!!! אז קצת תרבות, קצת פירגון, קצת כדורסל לשמו. מספיק עם זיבולי המוח. תתחילו להיות רציניים.

עידו ל

New member
אם נתעלם לרגע מהטפת המוסר..

אז נזכור שאוהדי הפועל חולון הם האוהדים היחידם בארץ שממלאים את האולם במאבקי תחתית , אפילו יותר מבדרך כל והראיה היא 300 הצופים שבאו למשחקים בחולון בתחילת העונה ועכשיו באים כבר 1500-2000 , דווקא שהקבוצה בעת צרה והיה חשש ממשי לירידתה. אלה אוהדים אמיתיים.

MegaYellow4

New member
גם אני אשתדל להתעלם

משיעור המחנך, אבל אציין גם שאני, אישית, לא ירדתי למחתרת ולא נעלמתי לשום מקום גם אחרי ההפסדים. יש לי את כל הזכות שבעולם לשמוח מניצחונות, וגם להתקיף אוהדים סהרוריים שמנסים להקטין את הניצחון של מכבי ולהפוך ביזיון של קבוצה אחרת להצלחה.

אמן סלע!

אני בעד הקריאה שלך נגד האלימות המילולית שיש פה, אבל....כנראה שזה חלק מהמשחק בפורומים, במיוחד בפורומים של ספורט. אני אוהדת מכבי תל-אביב (ברור, לא?) והאמת היא, שאני יותר מגיבה פה בפורום מאשר כותבת הודעות חדשות. אני נכנסת לפורום הזה גם בשעות הקשות של מכבי, קוראת את כל מה שנאמר על זה פה, ואם אני מוצאת לנכון - אני מגיבה.

leeno

New member
שניה שניה...

לא חשובת שיש לך מה להטיף לאוהדי מכבי מילאו ביום חמישי את יד אליהו למרות ההפסד המביש לקרית אתא...

אשכולון

New member
הבנת הנקרא

נראה לי שאת לא בדיוק מבינה מה אני כותב. אני כותב שאוהדים צרכים להמשיך ולהתמיד ולעודד את קבוצתם אבל אל להם להתגרות ו/או להתנצח עם אוהדי קבוצות אחרות. נראה לי גם שאת אוהדת בשלטת רחוק. צופה מבטלויזיה ו/או מאזינה לרדיו...

למעלה