לכל אלה שבפורום!!!

karinaleone2

New member
זרזיפה יפה שלי...../images/Emo65.gif

תודה כפרה עליך... אני יבוא אליך מחר ותסבירי לי מאמי... אוהבת אותך המון המון נשמתי... צ=ו=ו=ת ל=ע=נ=י=י=ן...חחחחחחח

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifוולקאם../images/Emo24.gif

אני נעמה. בפורום אממ... יש את שרשור הפרק היומי שמדברים בו על הפרק של אותו יום.. יש עוד כל מיני שאלונים וסקרים.. הפינה של "ברונו מארח" שכל שבוע מתארח מישהו אחר ושואלים אותו שאלות... ויש
- ששם אפשר לדבר על מה שרוצים... ועוד כל מיניי משחקים וחדשות... את חדשה בפורום הזה? או בכלל בתפוז? את יודעת לשרשר והכל? אם לא, תסתכלי בתקנון יש שם גם הסבר איך לשרשר
(וגם בהודעה שברונו נעץ למעלה הוא צירף את "אומנות השירשור"..) בהצלחה! והשתלבות מהירה

karinaleone2

New member
תודה כפרה עליך..

כה אני חדשה בפורום הזה...ובכלל בתפוז... מאמי יש לי אייסיקיו 194055527 אני מקווה שאני יצליח להשתלב מהר בפורום...חחח הכול יהיה פסדר תודה מאמי!!!אוהבת מלא

ריקוושש

New member
ברוכה הבאה מאמיי

שאלווםם תהניי והשתלבות מהירה =] חעחעע את תביני מהר מאוד איך פועל הכל פה חחחח.. ממ אני בת 14 וחצי מתה על אנהי אלפונסו וג'ק המוושלמייםם!! אייס:342950556 מסנ:[email protected] ממ תוסיפיי וגם כלל האחריםם תוסייפוו חיחיחי

rotem rispecttt

New member
היי..../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

היי אני רותם... בת 12.. ואניי מזל בתולה
**23.8.93** אני חולה על דולסיטהה
ועל פונצ'ו המאמיי... ואנהיי המלכהה..
וגם כריסו'ש קצת
קיצר, תהני בפורום
אייסי:288962746 מסן: [email protected] אזז.. נדבר
חחח ביי
..

חניניתה

New member
../images/Emo24.gifהיי.. ברוכה הבאהההה

אני חן בת 15 וחצי מחיפה.. אני מטורפת על פונצ'יטו מושלם שלי!!!!1 ועל דולסה!! אני מתה גם על אנהי, מאיטה, כריס וכולם!
השתלבות נעימהההההה

יyלושקי

New member
העיייייייייי!

אני יעל, בת 15 [עוד חודש] אוהבת את אנהי במיוחד ואת כולם
תהני פהההההה וברוכה הבאה! ח

sapir

New member
ברוכית../images/Emo24.gif

אני ספיר ואני בת 12 אני חולה על---->פונצ'ו,אנהי,דולסה ומאיטה השתלבות נעימה ומהנה

Pollitaaaaaaa

New member
SHALOMMMMMMMMMM

אני בסי
(ספיר) חברה טובה של בת דודה של נטעלההה
מתה על כריסו'ש שלייייייייי (מעריצה #1) אנהי & דולסה המושלמת
ת-ה-י-נ-י

למעלה