לכל אלה שאומרים שאבריל היא פאנק!!!!

speedy123

New member
לכל אלה שאומרים שאבריל היא פאנק!!!!

אז זהו שהיא ממש לא! והיא גם לא אומרת שהיא פאנק! שימו לב לציטוט שלה :"I´m not punk! I never said I was punk. And my music is definitely not punk. People are calling my music punk sometimes and I´m like, ´OK... I don´t think so´." אז זהו סיימנו עם הדיון האם אבריל פאנק או לא! היא לא פאנק וזהו!

4667

New member
מי אמר שהיא פאנק?

לא הגדרנו אותה כרוק-פופ ?

4667

New member
תסביר לי איפה הפאנק בבקשה

חיפשתי ולא מצאתי...

go beverly go

New member
סליחה על הבורות, אבל מה זה פאנק?

זאת אומרת, אני יודעת שזה סוג של מוזיקה, אבל מישהו יכול להגדיר לי אותו? ולתת דוגמאות...

Injured Soul

New member
אין ספק....

השליטה שלכם בסגנונו המוזיקה השונים מעולה... אין פלא שאתם מכלילים אותה בזרם הרוק. אפילו רוק היא לא. פופ. ואני יודעת על מה אני מדברת- אני יודעת היטב מהי מוזיקת פאנק, מטאל על כל גווניו, קלאסי, אירי, הינדי, פופ, רוק, אלטרנטיבי ועוד... תבדקו קודם על הסגנון לפני שאתם מכלילים בסתמיות.

4667

New member
*דופק את הראש בקיר*../images/Emo46.gif

בעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!
מה זה משנה ?!
מצידי שמוסיקה אירית תוגדר כפופ טראנסי מלהיב מצפון פקיסטן... אני אומר שהיא רוק פופ ואת אומרת פופ, אולי שיר אחד כזה ואחד כזה?! עד שהיא לא תוציא עוד אלבום אי אפשר לראות מה הסגנון שהיא ממשיכה בו. ועוד פעם, זה לא משנה, הפורום הוא לא לגבי המוסיקה שלה אלא לגביה. וחוצמזה, מזה ההכללות האלה? "אין פלא שאתם " - מה אנחנו שונים ממך? כולו פאקינג מיוזיק...

לאנה

New member
אה...

אני תמיד חשבתי שהמוזיקה שלה היא היא, ולהיפך, אבל מי אני שיתווכח...

לאנה

New member
מממ...

לא הכי קשור, אבל את יכולה לפרט טיפה על מוזיקה הינדית?, כי יש כמה להקות שאמרו לי שהם הינדיות, אבל אני לא בטוחה...

למעלה