לכל איש יש שם....

שולי פ

New member
../images/Emo3.gif

טוב גם אני

נראה לי שראיתם שקוראים לי רועי אחלה שם על שם אף אחד חוץ מ:"ה' רועי לא יחסר...."והכינוי שלי זה ברקו תשאלו את איתי וזהו לילה טוב......

קיפיק

New member
עכשיו תורי../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אז ככה... הניק, כולם רואים ומכירים...קיפיק!!! קוראים לי תרצה וזה סיפור ארוך ומעצבן למה... (ומי שממש רוצה לדעת, אני אסביר לו...) שמות חיבה..(פאדיחה..) תרצוש (המורה שלי קורא לי ככה...חיז'ו..) תרצוק (שוליק...) תירצ, וכו'... השם הכי מוזר..."מזהב"...מה זה
אם הייתי חייבת להחליף שם אז..אולי "מירב" או "יערה" או משו כזה...

אז ככה...

שמי: יחזקאל-חיים אל-חי. קראו לי ככה בגלל: סא רבא שלי מצד האמא. הניק שלי: אל-חי,מישו אלמוני,לביא בטרוף שלנו. הפרוש: אל-חי- השם שלי,מישו אלמוני- מחאה לאישתי,לביא בטרוף שלנו-בגלל השבט. השם הכי מוזר ששמעתי זה ליאור (לבת) וגם ירושלים ונתניה. לא הייתי מחליף את השם אפעם

שרוך

New member
ככה

בס"ד הי לכולם!! כככה מזמן לא כתבתי!! ככה לאחר שליאור חשף את שמי שמי יונתן**** שם משפ' *********** ( בעעע) יונתן כי ה' נתן וזה נוח להגיד באנגלית !! זה היה השם הזה או דניאל !! שגם שם יפה לפי דעתי!! יש לי שמות חיבה לא חסר ככה יוני ג'וני ג'ונתן שימי שרוך יונוש יון יהוני ג'ון!! והרבה קוראים לי !! ומה עוד יש לא זוכר אתם תגידו!! גם כינויים יש לי ראפר בגלל הלבוש שלי לבן כי צבע העור הרבה חושבים שאני דומה לאדיר מילר אין לי מושג למה!! הכינוי בפורום בהמשך!! השם הכי מוזר שזה שחרית או בהמ"ה או גם קסם שם נורא מיוחד!! אם הייתי בוחר להחליף שם היה לי פעם בכיתה ה' שגעון שאני רוצה שיקראו לי שימי!! אבל זה חלף!! אז אם לא הייתי יונתן הייתי בוחר בדניאל שם מדהים וחבל שמקצרים אותו! שמות לבנות אההה מוריה שירה קרן לא זוכר !! ככה בנוגע לכינוי שלי בפורום כמו שאתם יודעים אני שרוך כי אני ארוך ויש מספיק אנשים שראו אותי ואני בנתיים השרוך של הפורום! השם הזה כמעט מלוואה אותי בפורום מאז שנכנסתי לפני שנה!! השם הקודם היה**** בחרתי את שרוך כי באחת משבתות האירוח שלנו לא זכרו את שמי ונתנו לי את הכינוי שרוך שעד היום אני מתחבר ואוהב אותו!! ואולי תיהיה הפתעה במוצ"ש לגבי שמי!! שבת שלום שרוך

tamarhp

New member
../images/Emo26.gifמבצעע../images/Emo36.gif

אני צריכה אנשים שמכירים את אוחזת בענף עץ השקד!!! יעני - שיכולים לאמת את הסיפור שהיא אכן קיימת, כי יש כאלו שאומרים שזה המצאה!!

סוף סוף יוצא לי לענות על זה...

אוריאל מאיר רט! וקוראים לי אורי מאז הברית, לא אני בחרתי את זה (למרות שאם תשאלו אותי זה יותר יפה מאוריאל) למה השם הזה? אוריאל בגלל שהבאתי אור או משו כזה, ומאיר על שם אח של סבא שלי שנפטר... שמות מיוחדים? אולי אורוש (רק בודדים ורק מדי פעם) אה...ואבי (אנשים שמתבלבלים עם אבא שלי) ניק בפורום-סופר מריו, ניסיתי הרבה אחרים אבל הכל היה תפוס, אז קראתי לעצמי על השם המשחק המיתולוגי (אגב, הוא דומה לעובד מטבח בישיבה הקודמת שלי) שם מוזר? שָׁנִיר (האמא רצתה שני, האבא רצה ניר), חֶבֶר, נֶצֵר (שמות של הילדים מהשכבה שלי) למה הייתי מחליף? אולי לשמות כמו: זוהר, דביר, אריאל אבל רוב השמות היפים שנגיד שהייתי רוצה להחליף אליהם נגמרים באות 'ר' אז זה לא נח להגיד את זה ביחד עם השם משפחה שמתחיל ב'ר'. זהו!

תורי........

קוראים לירחלי קוראים לי ככה כי זה שם שההורים שלי אהבו (בגלל הדמות של רחל אמנו) שמות חיבה יש הרבה (רחלי זה גם שם חיבה...) אבל כשרוצים לקרוא לי בד"כ משתמשים בשם משפחה פרבר הניק שלי בפורום הוא הילדה הזו היא אני בגלל שאני אוהבת את הספר של יהודה אטלס.....(אבל אני בת אז....) השם הכי מוזר ששמעתי הוא בהמ"ה (כמו שכבר אמרו) ויש גם שם מעליב כמו רבי"ב- רצינו בן/בת יצא בת/בן...... אם היו נותנים לי לשנות את השם הייתי בוחרת לא לשנו (למרות שאני לא מתה על השם שלי....) כי שם זה אופי!!!!!

r3fl3ct10n

New member
אוקיי

קצת באיחור אבל.... אז ככה קוראים לי ליעד(בלי תוספות) למה קראו לי ככה? אמממממממ סתם ניראה לי כל השמות שקראו לי בהם פעם ואני זוכר: לידי,לילי,ליעדוש,שמש,שימשי,ליעד המלך,שליט העולם,מלך הייקום... הניק שלי בפורום:r3fl3ct10n שזה reflection שזה בעברית "השתקפות" למה דווקא אותו? כי זה היה אחד יפה שחבר שלי הציע לי את השמות המוזרים ששמעתי כולם כבר כתבו אבל שמות לא שיגרתיים אז אפיק,נבו,צוף וזהו ניראה לי.. ולא ניראה לי שהייתי רוצה להחליף את השם...

tamarhp

New member
אנשיםםםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא הבנתם.. השאלה לא היתה "האם אתם רוצים להחליףא ת השם" השאלה היתה - אם הייתם חייבים להחליף את השם, מה הייתם בוחרים??

למעלה