ובכן איזור שרון עוסק בדר"כ בדברים אחרים, כמו איסוף מזון למשפחות נזקקות ואני מאמין שזו פעילות שתורמת יותר מאשר הצומת, כמו שאמרתי בישיבה אני חושב שצומת זה פעילות יחסים לא יעילה. עדיף לתאם מראש, איתי יו"ר איזור שרון
להיות לבד בצומת ביום שישי.... בכל אופן אולי זה רק הוכחה לאימפוטנטיות וחוסר הבטחון של השמאל בדרכו-היום כמעט ולא רואים את השמאל בכלל ואת מר"צ בפרט-אולי לא תסכימו איתי בכך,אבל אני פשוט לא יכול לשקר לכן בנוגע למה שאני רואה. ... ואאחל לכן בהזדמנות זו הצלחה בצומת ובמדינה בכלל. למרות שאני ימני,תמיד כיף שיהיו כמה שמאלנים בשטח שנוכל ל"החטיף" להם. אחרת עם מי נתווכח???,ונוכיח לו את טעויותיו הרות האסון?. בתקווה שהבנתן את הנקודה. ו......מצטער קצת על ההיסחפות המיותרת.
הסיכוי שאתה תקרא את זה כל כך נמוכים שאני לא יודע למה אני עושה את זה אבל שיהיה . הודעתך לא נמחקה למרות שלא העלתה דיון (או תרמה לקיים) ולא הייתה לה שום תועלת חוץ להציג לנו את ה"אמת" מכיוון שאני מעוניין שתכנס לדיונים אחרים (כמובן בשמירת על כללי הפורום ) ולא תתקבל באנטי. מכיוון שההודעה שלך היתה ללא תוכן ועובדות כך גם רמת ההתיחסות שלי להודעתך היא נמוכה ולכן גם הענה בקצרה . לא נכון!, השמאל כרגע אקטיבי הרבה יותר מהימין או לפחות נגשר ונגיע להסכמה שבאותה רמה (אין הכוונה שהשמאל חזק יותר או בהחזקה רחבה אלא שפשוט רמת הפעילות גבוהה).אם הייתה קורא את ההודעה בעיון ואז בשנית כדי לברר עובדות או לפחות להבין סיבות הייתה רואה שיש סיבה שאנו לא בצמתים בשבועיים האחרונים וזה לא כפי שהחלטת בשבילנו שאנו לא באמת מאמינים או שאין לנו מספיק אנשים אלא מהסיבה הפשוטה שיצא במקרה שהכי היה נוח לסניפי אזור השרון לקיים התרמה של מזון למען משפחות דלות אמצעים (אני לא חושב שזה רע כל כך לוותר פעם בכמה זמן על צומת כדי לעשות דבר כמו התרמה שלפי דעתי הרבה יותר חשובה !) תודה עמרי