לכל אחיי ואחיותי !

kalipto

New member
לכל אחיי ואחיותי !

אני יודע שאני חדש בפורום וכבר 99% מהפורום לא שובלים אותי.. אז אני מבקש סליחה עם פגעתי במישהו, RESPECT לכולכם ! דרך אגב, אשמח לשמוע אם יש פה חבר´ה שמראפרפים (אני מדבר על חובבנים) באנגלית, אם יש לכם איזה קטע בקבצי MP3 אשמח לשמוע, אני בעצמי אפרסם איזה שיר או קטע משלי בקרוב (עדיין מלטש מס´ שירים) בכל מקרה תנו לעולם (או לפחות לחברי הפורום) לדעת כמה אתם מוכשרים ! אל תתביישו בהפקות הבייתיות שלכם, כי מכישרונות כאלו לפעמים צומחים SUPERSTARS אז יאללה תרביצו כתובות וכולנו נשמע את היצירות שלכם ! כ-ב-ו-ד בפווול בריאות על כוווולכם ! KALIPTO

Blood

New member
אני מקווה שאתה לא חושב שאני אחד

מאלה שלא סובלים אותך... חלילה!!! אני פשוט שמעתי וראיתי דברים שונים... אז אולי מישהו מאיתנו הוטעה (אם אני אגיד שאתה הויכוי לא יגמר בחיים, ואני מעדיך שנגמור אותו...).. בוא נסגור על זה שנייט דוג טוב, ואל וורן ג´י לא נדבר, בסדר?
לנושא אחר!: אני משוכנע שתהנה בפורום, ותכיר אנשים טובים יותר וטובים פחות.. אל תהסס לפנות לאנשים לעזרה, כי רוב החבר´ה הם באמת טובים.. רז מדן

kalipto

New member
יש לי שאלה אליך..

MUCH LOVE באמת אתה סבבה של בנאדם לדעתי ועל זה אני מדבר על הכבוד שאתה נותן, לא שזה משנה לך או למישהו אבל תדע שממני קיבלת ותמשיך לקבל ת´כבוד שמגיע לך, אתה איש טוב ! יש לי שאלה אליך, יש לך איזה משהו שעשית / שאתה עובד עליו ? יהיה מעניין לשמוע יצירה מבנאדם שאני מכבד ! KEEP DA´PEACE IN DA´MIDDLE EAST KALIPTO

kalipto

New member
../images/Emo10.gif ...אין לי אבל...

אבל יש לי MSN אם אתה מעוניין לצ´וטט או MIRC מה שתבחר, אני אשמח לדבר איתך בנאדם, כ-ב-ו-ד ! KALIPTO

למעלה