חוץ מיזה How are you??
ה המתבוננת New member 10/10/06 #11 הכל טוב, גם מה שלא טוב הוא טוב בסופו של דבר סתם סקרנות אנחנו מכירים ממקודם ???
א אבי האחד1 New member 11/10/06 #18 זה תופעה מיוחדת לא נקחתי כדורים היום עכשיו לאחר שהם ישפיעו הכל יהיה תחת שליטה
ה המתבוננת New member 11/10/06 #17 ../images/Emo13.gif אותך ? פעם כתבתי הרבה פה והשאלה שלך הרגישה לי כאילו כבר יצא לנו לדסקס מהעבר ...בגלל זה שאלתי אם אנחנו מכירים
../images/Emo13.gif אותך ? פעם כתבתי הרבה פה והשאלה שלך הרגישה לי כאילו כבר יצא לנו לדסקס מהעבר ...בגלל זה שאלתי אם אנחנו מכירים
א אבי האחד1 New member 11/10/06 #21 יכול להיות אני לא תמיד כותב פה אבל אולי בפורומים אחרים אני גם כותב בפורומים בחו"ל אם את שולטת באנגלית תוכלי להיצטרף
יכול להיות אני לא תמיד כותב פה אבל אולי בפורומים אחרים אני גם כותב בפורומים בחו"ל אם את שולטת באנגלית תוכלי להיצטרף
ה המתבוננת New member 11/10/06 #22 ../images/Emo13.gif גם אני משתתפת בפורומים ביהו - אבל ממש ממש לא יוצא לי לכתוב בפורומים - לכן בנתיים אני רק "מתבוננת" קוראת ולומדת
../images/Emo13.gif גם אני משתתפת בפורומים ביהו - אבל ממש ממש לא יוצא לי לכתוב בפורומים - לכן בנתיים אני רק "מתבוננת" קוראת ולומדת
ה המתבוננת New member 11/10/06 #24 הניק הזה הוא ממתי שנרשמתי לתפוז 2001 ותמיד הרגשתי איתו נוח ולא שיניתי אותו
ד דיפ שינואנו New member 11/10/06 #36 תודה לכולם ../images/Emo13.gif מוזמנים גם לקבל אחד. (ואולי גם לתת, למי שזה עושה לו טוב)