לכל אחד יש חבילה...

לורה..

New member
לכל אחד יש חבילה...

לכל אחד על הגב מטען ותמיד נדמה ששלך הכי כבד, וקשה להתעודד, ורק רוצים את המטען לאבד. לכל אחד על הגב מטען גם אם אחרת יטען לאחד הוא עבה,לשני הוא צר לאחד המטען מוכר,לשני הוא זר. לדעת שלאחרים גם יש חבילה ולעיתים גם להם רע בגללה, לדעת להתנחם,להירגע, להשתדל להסיר מעט דאגה. לדעת שאולי מה שעוברת את,עוברת אני, ולבטח מה שזה לא יהיה,זה זמני, לדעת לחייך גם כשרע, וגם כשנדמה שכבר אין ברירה. יודעת ממילותייך מה את מרגישה, בין השורות את כל-כך ממחישה, גם אני כמוך ,אשה, לפעמים מרגישה... לדעת שלכל אחד יש מטען,חבילה, לדעת לחייך אפילו מולה !!!! לורה

The ofer

New member
Smile

Light up your face with gladness Hide every trace of sadness Although a tear may be ever so near That`s the time you must keep on trying Smile what`s the use of crying You`ll find that life is still worthwhile If you just smile

לורה..

New member
יו.............עופר.........

היייייי אהבתי לראות את תגובתך כמו בצ`ט גם כאן... איש נפלא. ביי. לורה

TAL-טל

New member
עופרררררררררררררררר

נשמתתתתתתתתתתי ואני לתומי חשבתי שלא תמצא את עצמך כאן נשמה נעשית כוכב... דרך אגב איזה משקפי שמש יש לך? (שנהיה מתואמים...) אני לא יכולה להכנס לצאט אבל טוב לראות אותך פה איך אתה אומר? מספיק לראות את השם שלך.... טוב אז לקוח במצוקה שלי (חחחחחחח זוכר?) נהיה בקשר HOLD ON AND TAKE CARE KISSES TO YOU KNOW WHO LOVE TAL

למעלה