לכל אוכלי הבשר

לכל אוכלי הבשר

אתם אוכלים גוויות, נבלות מתות, חתיכות של פרה שנשחטה עבורכם איך אפשר GOD DAMMMMMMM

meravbr

New member
לא רק פרות ...

גם כבשים, יענים, דגים, צדפות, דיונונים, חסילונים, ציפורים. כן נכון. בשביל זה בראו לנו ניבים כנראה, ואם לא נאכל את זה יהיה חסר לנו B12 וברזל, ואנחנו הנשים נהיה לא פוריות (בגלל חוסר ב B12). מה אתה מציע במקום? עדשים ופול? לא בשבילי.

liti

New member
מכאן נמחקו הודעות

כיוון שההודעה הראשית אליה שורשרו התגובות הייתה מנוגדת לתקנון הפורומים.

gershon17

New member
מממממ....פרות....

אני אומר לך, האנטריקוט המדמם שאכלתי היום בצהרים - הפרה שמתה עבורו מתה מסיבות טובות. עסיסי, אדום כמו שצריך בפנים, צרוב בחוץ, בילה בדיוק ארבע דקות בתנור אחרי סגירה קצרה במחבת... אחחחח, המיצים שהוא הגיר. תענוג! אפילו לא היה צריך מלח או פלפל עליו, רק הטעם הנקי של בשר מיושן היטב מקצב איכותי (זה לא היה במסעדה, אז זו לא ממש ביקורת משתפכת). שאני אספר לך מה אני מתכוון לעשות עם תרנגולת שנשחטה במיוחד עבורי בהמשך השבוע, או שאתה תקרא לי "רוצח" ותלך כבר עכשיו?

liti

New member
תסלח לי,

אולם אם אתה חושב שמישהו יהפוך להיות צמחוני בגלל ההודעה שלך אז אתה טועה. בצורת כתיבה זו אתה גורם לתוצאה ההפוכה ביותר. גם אם יש כאן מצבור של קרניבורים אני בטוחה שהם היו שמחים לקיים דיון פילוסופי בנושא, אך הודעה המנוסחת בסגנון הזה משיגה בדיוק את ההיפך ורק מוציאה שם רע לצמחונות.

ניסיוני הכאוב..

לי היה חבר צמחוני 4 שנים הלכנו לבקר בהרצאות של אנונימוס ושל כל האגודות בנושא זה.. הזדהתי עם החבר שלי אבל מהצער והכאב שהנושא הזה גרם לי נעשתי מה זה חולה, אתם לא מתארים לעצמכם.. אני מצידי שיפתחו צמח שיש לו טעם של בשר !! ואז אוותר על הבשר.

איך אפשר?פשוט,זה טעים../images/Emo70.gif

אותי מעניין איך אפשר להתקיים מדשא כל הזמן.לאכול את האוכל שפרות אוכלות,ממש לא מצליח להבין את זה.

גידי42

New member
אתה בטוח שאתה כבר לא משתמש

או שאתה סתם אידיוט. מכל צד שלא תסתכל על זה זה לא נראה טוב.

shlomits

New member
יש אמרה באנגלית

If we're not supposed to eat cows, then why are they made of meat?

פינליש

New member
ולי דווקא יש אמרה בעברית

שתסכם את העיניין: אני לא אוהבת שצמחונים אוכלים את האוכל של האוכל שאני אוכלת
המבין יבין

קטעים אתכם

בדרנים פה כולם אחד אחד. לקחת את כל הציטוטים השנונים שלכם ולשכתב מחדש את " חוות החיות " או אולי את " מצעד האיוולת " תודה לכל אלה שנטלו חלק בניסוי " אני נעלב משמע אני עלוב " אגודת תנו לחיות לחיות ממשיכה לפלח את שוק הטורפים ועכשיו היא גם מגלה שאוכלי בשר הם ציניים חסרי חוש הומור שמתמחים בלהצחיק את עצמם שאו ברכה מלאכים שלי

anat11

New member
זה מה שהיה אומר סבי עליו השלום

- לא ענין אותו לאכול את האוכל של האוכל (זה גם תואם לטקסט הלועזי שהובא קודם). ולגבי מי שעורר את הדיון עצמו - זה נראה כמו טרול (במשמעותו מעולם הפורומים).

שריתפ26

New member
אלו היו ימים...

אח... צמוחנות אלו היו ימים- 12 שנה הייתי שם בין החסה לנבטים, בין הגמבה למלפפונים וזה רק "עשה לי טוב" הB12 שלי צנח פלאים - אבל תודה לאל קיבלתי כדורים "נהדרים" למציצה, האנמיה שלי חגגה - אבל שטויות מי מפחד מלוקמיה... כיום חזרתי בתשובה או שאלה ( מה שזה לא יהיה) ואני גאה לומר- קוראים לי שרית ואני מ-ש-ת-מ-ש-ת

למעלה