לכל אוהדי הפועל.......

לכל אוהדי הפועל.......

בדרך כלל אני נכנס לכאן כדי לזרות לכם מלח על הפצעים או רק כדי לצחוק על ההפסדים שלכם וכו'...... עכשיו יש לי שאלה רצינית לכל הנושא של הכדורגל ואני מצפה לתשובות כנות והוגנות בלי חרטות מסביב וכל מי שאין לו מה להגיד או לענות שיודה שאני צודק אפילו, לא בושה....... בשנת 98 ביתר לקחה את האליפות במחזור לפני האחרון נגד בית שאן (משחק השרוכים) שניצחה 3-2 בתוספת זמן, אחרי המשחק ברור שהיה מודיעין אזרחי, חקירות וכל מה שקשור בנושא כדי להראות שבית שאן "מכרו" את המשחק........ עכשיו נשאלת השאלה, מה שהיה אתמול בין הפועל תל אביב לבין מכבי נתניה, צריכים בשביל זה מודיעין אזרחי????..... הפועל "מכרה" לנתניה את המשחק???..... למה שמעון גרשון עשה פנדל שבכלל לא הייתה סקנה לכיוון השער??..... עכשיו, תענו על השאלות האלו, תעשו חושבים ותראו שכל הכדורגל בארץ שלנו קשור לאותו עניין, שהוא, הכל כאילו מכור וצפוי, מי שצריך את הנקודות, הקבוצה השנייה בקושי נלחמת.......

אני לא חושבת ככה../images/Emo4.gif

תמיד במשחק חוץ נראינו ככה לצערי. ממש לא הלך לנו כל השנה תלך אחורה בזמן. בבלומפילד היינו מנצחים את נתניה בטוח. אני מצטערת בשביל קשטן שנתנו לו הצגה כזאת. זה שנתניה לקחה את הנקודות. אתה יודע מה אולי זה יעזור לה. היא קבוצה מאוד נחמדה. אני מקווה שעניתי לך על השאלות שלך. בכל אופן אלימלך נראה מאוד מאוכזב ונראה על סף בכי. אני אישית כאוהדת שרופה ממש רחמתי עליו. זהו ההעונה בשבילנו הסתיימה. אני מקווה שבשנה הבאה יהיה יותר טוב ואני גם מקווה שתהיה פחות אלימות במגרשים קללות ועוד. מכינרת אחרת האדומה תמיד לעולמי עולמים לנצח נצחים כי אין לי קבוצה אחרת ואין לי ארץ אחרת
חמסה חמסה שום בצל יין

וואו שאלה רצינית

אתה בא לפורום שלנו ומקלל וצוחק על הפועל ופתאום יש לך שאלה רצינית, למה שנענה לך? אם היית מתנהג כמו בן אדם מההתחלה הייתי שוקל תשובה רצינית.

BinBaR

New member
אוקיי, תשמע..

הפועל שיחקה כמו הצרות שלי, זה נכון. הם לא נגעו בכדור ונראה היה שחבל שבכלל הגענו לראות אותם, אבל ככה נראינו כל העונה במשחקי חוץ, וזה לא שזו פעם ראשונה דווקא מול נתניה שנאבקת בתחתית. אתה לא יכול בכלל להשוות את משחק השרוכים לבושה של יום ראשון. לא יכול להשוות!! העניין הוא ששחקנים מבית שאן אפילו הודו שהם פחדו מהאוהדים שלכם, במשחק ההוא, הם אמרו "אוהדי בית"ר היו שם עם מבט של רצח בעיניים, איך אתם רוצים שנשחק נורמלי?", וכ'ו. שחקני הפועל פשוט נראו עייפים ולא היו מוכנים למשחק- זה לא שהם רצו להפסיד אותו, וזה גם לא שהייתה להם סיבה להפסיד אותו, כי לפני המשחק היה סיכוי טוב שנגיע עוד לליגת האלופות. אם היינו מנצחים ת'משחק הזה, היינו בהפרש של 2 נק' בלבד ממכבי ת"א והעונה בכלל לא הייתה גמורה, אז אין בכלל מה להשוות. וזה שהליגה בישרראל זה בזיון זה לא חדש.

the king of pop

New member
בסדר

1.הפועל משחקת ככה כל השנה. 2.הפועל ניצחה רק משחק חוץ אחד. 3.בית שאן הפסיקה לשחק אחרי שהשוותה, אתה ראית את הפועל בכלל מתחילה לשחק(ואני לא ראיתי את המשחק, הייתי באוסישקין)?. 4.איפה הייתה הקבוצה שלך במחזור השני מול נתניה?. 5.מכבי חיפה גם מכרה 2 משחקים לנתניה? אל תזיין את השכל, זה לא אותו דבר בכלל.

למעלה