לכל אוהדי הניינרס

ranatz

New member
לכל אוהדי הניינרס

קיבלתי היום מכתב מהזוג יורק והמאמן מייק נולאן שהם מודים לי על תמיכתי בקבוצה. הם בהחלט צריכים להודות לי ולשאר האוהדים שאוכלים את החרא שהזוג הקמצן הזה מאכילים את אוהדי הקבוצה הכי גדולה NFL. אז באמת תודה על המכתב אבל יאללה תפתחו את הכיס ותתחילו להשקיע בקבוצה לעזאזל!!! מה עוזר לי הפאקינג מכתב כשאנחנו רואים פלייאוף רק בטלויזיה ויכולים רק לחלום להגיע לשם בחמש השנים הבאות (לפחות..).

ofribecker

New member
יש לי רעיון יותר טוב

שישקיעו קצת כסף (משהו בסביבות הסיפרה החמישית בחשבון הבנק שלהם) בליגת IFL, זה יכול לעזור לנו מאוד בדיוק עכשיו... אני מוכן להבטיח להם שכל השחקנים, מאמנים, שופטים, קהל, מזג אויר, יהיו מוכנים להיות אוהדים של הניינרס וללבוש חולצות עם פרסומת של הניינרס אם הם יהיו מוכנים לתת משהו משמעותי לקידום ליגת התאקל פוטבול הראשונה בישראל.

ranatz

New member
על הניינרס הם מתקמצנים..

אז לנו יזרקו עצם??? אבל קראתי מאמר היום ששלושת הבעלים הכי עשירים ב NFL הם דניאל סניידר (סקינס), בוב קראפט (פאטס) וג'פרי לוריא (איגלס). זאת בגלל שהם גם הבעלים של האיצטדיונים בהם משחקות בקבוצות שלהם. לסניידר למשל העסק מכניס כשלוש מאות מיליון ירקרקים בשנה. אתה עופרי בטח יודע מה משותף לכל השלושה ולכן למה לא לפנות ללב היהודי הרחום שלהם (במקום לגויים הקמצנים משפחת יורק???). מה ישמח אותם יותר מאשר לתרום כמה זוזים לקידום הפוטבול בארץ הקודש? הרי קראפט כבר עושה זאת.

ofribecker

New member
סיפור קטנטן

כשלמדתי בטכניון (שנות התשעים המוקדמות) שיחקתי כל סמסטר בקורס "פוטבול אמריקאי - בנים". למי שריכז את הקורס אז היו איזשהם קשרים עם הבעלים של האיגלס. הוא כתב מכתב מאוד יפה ומסביר, לבעלים של האיגלס שבו הוא סיפר על הקורס ועל זה שמשחקים בלי ציוד מינימלי וכו' וכו', ושהוא מבקש תרומה לקורס לקניית ציוד. לאחר ניג'וס הוא קיבל תשובה שאם לתמצת אותה בארבע מילים היא היתה "לך תחפש ת'חברים שלך". (מה שכתוב מכאן ואילך הוא סאטירה ואין ליחס לדברים הנאמרים משמעות מעבר לכך)... גם על הפאקין ג'וז לא תמיד אפשר לסמוך... נדמה לי שזה היה בן גוריון שאמר פעם: "מה זה אנטישמי? זה אחד ששונא יהודים יותר ממה שמגיע להם"...

geviaz

New member
לפחות כבר שנה שאין את הקורס

רק רוגבי או בייסבול... אבל אם יש אנשים בטכניון שרוצים לארגן (לא בסופ"ש) אני הראשון שיצטרף.

electric blues

New member
קראפט כבר עושה זאת?

טוב לדעת... אני אוכל להיות מרוצה אבל כשאני אראה שיש פה בארץ פוטבול קצת יותר מתוקצב... לפחות מדים ומיגון ואיזה כמה אצטדיונים... חח אולי עוד איזה 30 שנה...

AntiUltras

New member
צריך להתחיל ליצור יריבויות

בין הקבוצות ושתהיינה בסיום משחקים מהומות כדוגמת מה שהיה בסכנין אמש זה בהחלט יכול להעלות את העניין בליגה ובענף הפוטבול בכלל וצריך גם לזכור שמשחק לא יכול להיגמר ב-0-0 מעפן בניגוד לענף ההוא כי הרי ללא היריבות הפוליטית והגזענית בין בית"ר לסכנין המשחק הזה לא היה מעניין זבוב מת לא יודע כמה קבוצות יש כרגע אבל אפשר למשל לקרוא לאדומים "קומוניסטים מסריחים" לצהובים נאצים ולורודים הומואים

ofribecker

New member
לדעתי

אנחנו פה בשביל לעשות ספורט קצת אחרת ממה שנהוג בד"כ בארץ. כל מי שחובב פוטבול, והלך כמה פעמים למשחק או שניים בחיים, יודע כמה זה יכול להיות כיף כשהיריבות בין קבוצות היא יריבות, אבל חס וחלילה לא איבה אמיתי ולשא שנאה של רוע. חברים, זה יכול להיות גם אחרת. אם רק נרצה, ואם רק ניתן דוגמא אישית בעניין הזה לכולם פה במדינה. פוטבול על המגרש אולי נראה אלים וברוטאלי, אבל ההתרשמות שלי היא שכל המתעניינים והעוסקים בענף הזה בארץ, יש בהם משהו קצת יותר מיוחד. קצת יותר ספורטיבי. בואו נשמור על זה ככה.

AntiUltras

New member
האמת שגם וגם

אני באמת חושב שזה יוסיף עניין לליגה וזו הדרך הכמעט יחידה למשוך קהל אבל השאלה היא אם איכות הקהל הזה רצויה לענף בארץ ולדעתי לפחות זה שווה דיון מיוחד האם עדיף לשחק ללא קהל או לעיני קהל רווי שינאה ורגשות קיפוח עזים שעלול להתפרץ בכל רגע כשמשהו לא נראה להם

Yo-man

New member
זו לא בחירה שאנחנו יכולים לעשות

הרהל שיגיע למשחקים הוא לא משהו שאנחנו יכולים לשלוט עליו. אתה חושב שליגת הכדור-יד בארץ היתה רוצה קהל חוליגן כדי לזכות בפופולריות ? ואם זה הפתרון - למה הם לא עושים את זה ? הסיבה היא שזה לא בידיים של אף אחד. הקהל יחליט בעצמו מה בשבילו ומה לא. שום פרובוקציה לא תעזור יותר מלחשיפה אחת. זה אולי יגרום ליותר אנשים לדעת שיש כזו ליגה אבל לא בטוח בכלל שזה יקרב את האוהדים לספורט. ובטח שאני לא הייתי לןקח חלק ב"ללכלך" על שחקני קבוצה יריבה שהרי כולנו חברים. ואני לא מוכר את עצמי למשחקים כאלה.

AntiUltras

New member
האמת שלא נעים לי לגלות לך אבל

גם התרבות האמריקאית שאנו כה מעריצים לא תמיד כה מושלמת כפי שאנשים פה לפעמים מציירים אותה והדבר בולט בעיקר במכללות דווקא איפה שהכושים האלה שאתה כה מעריץ אונסים סטודנטיות לבנות והמערכת די מסתירה את זה כדי לא לפגוע באינטרסים של המכללות אז אני מתאר לעצמי שלא כולם עושים את זה אבל אחוז די גבוה מהם מבצע עברות חמורות החל מגניבות ושוד וחלה באונס) בגדול אני מסכים איתך שמה שקורה בארץ עם מה שנקרא פה "כדורגל" זה בזיון אחד גדול למדינה אבל גם בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות ישנם דברים לא פחות מזעזעים והמערכת טומנת ראשה בחול ומשתיקה אגב אני מסכים בכל מילה למשפט האחרון שלך בנוגע לאיכות אוהדי הפוטבול בארץ אבל אולי זה גם יעמוד לנו לרועץ כשננסה לגרום לפופולריות של הענף לגדול מכיוון שאנו נתפשים כ"אליטיסטים" שלא לומר מתנשאים(וישנם כאלו הטוענים שאפילו אוהדי הכדורסל בארץ "אינטיליגנטים" מדי) וזה ממש לא מתאים לישראלים המצויים שאוהבים את הספורט שלהם מתובל ביריבויות על רקע סוציו אקונומי פוליטי ושיבטי

stan123

New member
ענק... עוד רעיון

הדפסים של בחורות ערומות על המדים ויש לך ספוט מיד אחרי שרון בערוץ 2 תגיד גם שהמטרה היא להוריד כמה שיותר שחקנים (הם בכל מקרה לא יבינו כלום) ושזה יכול להיות הטלוויזיה האלימה ביותר מאז פאואר ריינג'רס וצ'אק נוריס ותקבל גם ספוט לפני הצהריים בשביל הילדים...

AntiUltras

New member
בקטע הזה אולי כבר עדיף להזמין

דוגמניות עירום שתשחקנה פוטבול יחד עם הגברים באמבטיות בוץ ויש לך פצצת רייטינג לא נורמלית לפריים טיים

electric blues

New member
אני בעד!

לא במקום הליגה עצמה אבל זו יכולה להיות תוספת נחמדה למחצית...

lirandr

New member
דבר עם גיידאמק../images/Emo3.gif

תגיד לו שאתה מוכן לקרוא לליגה "ליגת "גאיידמק"", כל עוד שהוא נותן החסות. האיש הוציא 100 אלף ש"ח על כוסות לאירוע שלו, לך תדע מה הוא יענה לך...

למעלה