לכל אוהדי הבועל....:

ליטל 8 2

New member
לכל אוהדי הבועל....:

היתה לכם הופעה כולכך מגוחכת מול פ"ת ובטדי תהיה לכם הופעה כולכך משפילה, טדי יהיה מלא מה שבכלל לא יעזור לכם ובקיצור הלך עליכם!!!

|חהאדומים אתמול היו ממש לא טובים../images/Emo4.gif

הקשר בין השחקנים היה מקרי בהחלט. נקווה שיתאוששו מהר. זה נראה אתמול ממש רע. אולי זה רק ההתחלה. אבל היתה פאניקה אצל גילי וחבל. אוגבונה כרגיל היה נהדר. אבל למה כל הזמן האדומים נופלים? פתאום קיבלו כולם חולשה? יאללה גילי תעשה משהו אחרת נתגעגע בגדול אבל בגדול לקשטן. אני כרגיל אופטימית. אבל נמאס לשמוע שלא היה חיבור בין השחקנים אני מאוכזבת אבל מקווה שהימים יגידו אחרת. אולי זה רק עניין של זמן. ודרך אגב ראיתם את שער 4 ריק. הכל למינויים בלבד. ההחלטה רעה מאוד. אז יאללה אדומים תתאוששו תרימו ראש זאת רק ההתחלה. נקווה לימים יותר טובים חמסה חמסה שום בצל יין

לאט לאט שער 4 יתמלא..

לליטל , תודה על המידע שהלך עלינו . עעכשיו אני עוד יותר רוצה להגיע לטדי
. חכו למחזור הבא..

על האש

New member
לא לכלה הזו פיללנו...

אכזבה גדולה מהמשחק הראשון. היחיד שהראה ניצוצות מידיי פעם של כדורגל טוב היה מראקש. אבל כנראה שהוא ניסה לשחק לבד,כי משום מה שאר החברים לא ממש היו במשחק. ומה שעוד מפליא אותי, במידה ואסי דומב לא היה פצוע. אני לא מבין את המשך שיתופו של אבי סופר,יכול להיות שהוא שחקן מצויין,אבל הוא עדיין צעיר,וכנראה שהבמה של משחק ליגה ראשון היא יותר מידיי בשבילו. בסה"כ פתיחה מאוכזת למדיי,וקהל מאכזב עוד יותר,ואני לא מדבר רק על העידוד,אלא גם על ההתנהגות ועל ההתנהלות בשיפוט גילי לאחר משחק ליגה רישמי אחד בלבד. אבל יש בי אמונה שכבר בטדי נראה טוב יותר,וכמו קבוצה. מה שהיה חסר מאוד במשחק מול פ"ת.

למעלה