לכל אוהבי צוות רוקט!

Pikachuit

New member
לכל אוהבי צוות רוקט!

טוב ההודעה הבאה היא לכל אוהבי צוות רוקט וכל מי שרק רוצה לקרוא אותה: לפני כמה ימים הייתי באתר וראיתי את רשימת הסרטים של פוקימון, פתאום ראיתי סרט רביעי (לא הסרט הרביעי, פשוט סרט נוסף) שקוראים לו: Birth Of Meotwo יש למישהו מושג מה לעזאזל הסרט הזה ?!?!? זה לא יכול להיות הסרט הרביעי מכיוון שהרביעי מדבר על סרבי .. למרות שסרבי נוסע בזמן אז יכול להיות שהוא חזר לתקופת העבר ??? כמובן שזאת רק תאוריה .. או שזה הסרט החמישי ??? מי שיודע .. Please Contact Me At Once !!!! ונעבור לחלק של צוות רוקט : בסרט הזה רואים את אמא של ג`סי, ולפי מה שקראתי היא מנסה לתפוס את מיו, והיא תמיד לוקחת איתה תמונה של ג`סי כדי לזכור אותה. גם בסרט הזה אמא של ג`ובאני מופיעה, והיא למעשה לקחה את אמא של ג`סי כדי לתפוס את מיו. :) ולקחתי תמונות של שני האמות .. אז אם אתם רוצים את התמונות רק תגידו ואני אתן לכם אותן בהודעה הבאה.

Dragonite

New member
סוף סוף!

אני גם ראיתי את זה פעם, ואת היחידה שגם ראתה את זה (כנראה)אני יודע כל מה שאת יודעת, + ראיתי מלא תמונות מהסרט הזה, ולפי מה שהבנתי, היה מדען ששכפל את מיוטו, והוא גם שכפל את הבת של עצמו כי היא מתה פעם... היא ומיוטו היו חברים טובים מאוד, עד שיום אחד לקחו אותה ממנו והוא נהיה רשע... בתמונות רואים גם את הפוקמונים שהיו לו בסרט הראשון (הצ`אריזרד, הבלסטויס, והווינאזאור), בצורות ההתחלה שלהם, גם עם הצורות המוזרות האלה על הגוף... וגם בסרט הראשון מיוטו אמר שגם הוא התחיל עם צ`ארמנדר, סקווירטל ובאלבזאור!!! מה שמוזר זה שבסרט הראשון ראו את מיוטו בהתחלה מתעורר, ככה שהוא כאילו רק עכשיו התעורר לראשונה... מצד שני, אולי הכניסו אותו לתרדמה בגלל הנזק שהוא עשה אחרי שהפרידו אותי מהילדה, ולכן קוראים לסרט מיוטו מכה שנית!!!

Pikachuit

New member
צודק !!

נכון !! ראיתי גם תמונות מהסרט וקראתי שהילדה הזאת היא הייתה החברה הכי טובה של מיוטו ובגלל שהיא מתה בתאונת דרכים אז שכפלו גם אותה, והיא למדה את מיוטו כל מה שהיא ידעה ! ובאמת ראיתי תמונות של צ`רמנדר .. אבל לא נחשתי שאלה הפוקימונים של מיוטו !! האם יכול להיות שזה סרט הקודם לראשון ??? (ומה אם לא שידרו את הסרט הזה .. או שיצרו אותו רק עכשיו ???) מה לעזאזל הולך פה ?? ואיך זה שאף אחד לא ידע על זה ??

pokegirl

New member
אם הייתי צ`ארמנדר, הייתי משתמשת עכשיו במתקפת זעם!!!

דיברתי על זה כבר מזמן!!!! מה אתם פתאום המומים כל-כך!!! אהמ... אהממ.. ב- birth of mewtwo (לא ראיתי אותו) מדברים על זה שמיוטו נולד.. או נוצר... והוא תוספת לסרט mewtwo strikes back את הסרטון עם אמא של ג`סי (גם אותו לא ראיתי) אפשר למצוא בדיסק של צוות רוקט (CD drama- זה בעצם שני דיסקים), מסופר שם על זה שאמא של ג`ובאני שולחת את אמא של ג`סי לחפש- וכנראה לתפוס את מיו... יש תאוריה שאומרת שמיו גרם למפולת השלגים שהרגה אותו ( :-( עצוב!)... ועכשיו למה שרציתי להגיד... קראתם את הכתבה של יולי, במדור של פוקמון בערוץ הילדים????? היא מספרת שם על ההצגה... וזה מה שמגלים בהצגה- ג`ובאני הוא אבא של אש!!!!!!!!!!!!!!!!! (תמיד ידעתי את זה- סוף סוף הוכחה!) מיסטי אומרת לאש (רציתי לצנזר, אבל לא) שהיא אוהבת אותו- והוא גם די מחבב אותה (גם את זה ידעתי עוד בהתחלה!!!!!!!) אבל אין שם כלום על האהבה של ג`סי וג`יימס :-( או כן! לפני שאני אשכח... ג`סי וג`יימס תופסים את פיקאצ`ו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל בגלל שמיוטו (המקורי) התערב (והרס הכל) כל המזימה של ג`ובאני (לשלוט בעולם- אלא מה?) נכשלה (לבינתיים)... חבל שאין את ההצגה בארץ... מעניין אם הם צילמו את זה בוידאו, ואז זה יגיע לארץ...

rocket

New member
תאוריות, תאוריות...

גם אני שמעתי שיכול להיות שג`יאובני הוא אבא של אש...אבל גם שמעתי שהוא יכול להיות אבא של ג`סי... ודרך אגב... מה זו ההצגה הזאת??? מאיפה שמעת עליה?

Pikachuit!

New member
POKEMON LIVE

קראתי על ההצגה הזאת באתר הרשמי של פוקימון ... אבל לא קראתי שם שום דבר על אמא של אש ואבא של אש .. ודרך-אגב מיסטי סוף סוף אומרת לאש שהיא אוהבת אותו ??? סוף סוף !!! הרגע המהולל הגיע !!! אני בשמים !! (לכל מי שלא הבין לדעתי אש ומיסטי מושלמים אחד לשני) ועוד דרך-אגב .. ברור שג`ובאני הוא אבא של אש !! זה כבר ברור מההתחלה.. ואפשר לבדוק את זה בכל אתר פוקימון שקיים !!! (אתר רציני כמובן)

טל16

New member
הוא לא!

בהצגה אמא של אש אומרת שהיא הכירה את ג`ובאני אבל היא עזבה אותו שהיא הכירה את אבא של אש... וחוץ מזה אני ממש לא הייתי רוצה לראות את אש מנהל את צוות רוקט! הוא יהרוס אותו!

טל16

New member
זה לא לגמרי נכון

באנגלית זה Strikes Back כלומר זה לא ממש קשור ל``שנית`` (טוב... תרגום... אתה יודע...). בכל מקרה אני חושבת שהחלק עם הילדה הוא פשוט שמועות! בגלל שבסרט הראשון אחרי שמראים איך יצרו אותו הוא באמת מתעורר, אבל הוא מתעורר בפעם הראשונה (או לפחות זה מה שנראה לי...). אני לא יודעת עם זה תוספת של הדיוידי או לא (כי אף אחד לא מבין מה אני רוצה ממנו) אבל אני פשוט ראיתי אותו רק בדיוידי אז בקיצור... היה חלק שראו איך המדענים יוצרים את מיוטו ומדען אחד שדיבר (כמו ב-log). היה את זה בקולנוע? ואם לא אתם חושבים שזה זה? טוב אז אני אפסיק לעצבן אותכם (ואם היה לי משפט הגיוני אחד פה זה בטעות- אני מתה מעייפות) טל

Pikachuit

New member
הדברים שאמרת לא קשורים

אני ראיתי את הסרט לראשונה בדי וי די והראו שם באמת קטע של איך המדענים מוצאים את הDNA של מיו ולא הראו שום דבר על איך שיצרו אותו. ולאחר מכן שהייתי בקולנוע, גם הראו את הקטע הזה ואין שום קשר בין זה לבין הסרט הזה. אני גם לא חושבת שהעניין עם הילדה זה שמועות .. כי בכל זאת קיים סרט כזה שלא הרבה יודעים עליו.

אורי.14

New member
יש לי שאלה אלייך

יש לי מישהי באיי סי קיו שקוראים לה פיקצואית והיא אומרת שהיא גם רושמת בפורום הזה באותו ניק זאת את??

Pikachuit!

New member
זאת לא אני ..

לא .. השם מתשמש שלי הוא לא פיקצ`ואית באי סי קיו .. ודרך אגב .. אני לא מצליחה לחזור לשם הקודם שלי אז שמתי ``!`` .. המחשב התפרמט ועכשיו זה לא מזהה אותי .. מי שיודע איך חוזרים לשם .. נא להגיד לי .. ודרך אגב האי סי קיו שלי הוא: 8063057 .. לכל מי שרוצה.

למעלה