לכל אוהבי השוקולד

נעמהכץ

New member
לכל אוהבי השוקולד

שלום לכולם! במסגרת לימודי האנתרופולוגיה שלי, אני עורכת מחקר הקשור לשוקולד וזהות ישראלית. אני מעוניינת לבדוק כיצד הזהות הישראלית מתבטאת בצריכת שוקולד (טבלאות, פרלינים וכו') הייתי שמחה לדעת לפי מה את/ה קונה שוקולד? האם יש טעם מסויים אהוב עלייך? מה זה אומר לגבי זהותך? האם נראה לך שזה מאפיין של החברה הישראלית? והכי חשוב מה אומר לך השילוב הבא שוקולד-צ'ילי-תפוז? אשמח לקבל תשובות, אולי תהיה לי אפשרות להגיע לאיפיון כלשהו לגבי הישראליות שלנו! שיהיה לכולנו יום עצמאות שמח!

Kesem_

New member
מה קשור שוקולד וישראליות../images/Emo35.gif ../images/Emo211.gif../images/Emo165.gif../images/Emo12.gif

merav343

New member
../images/Emo211.gifהיי נעמה..

אני אישיצ מעדיפה רק שוקולד מריר .אפילו הפשוט הזה של עלית.אבל אני לא כזו חובבת שוקולדים וגם לא מתוקים. את השוקולד אני קונה לפי חבילות של600 גר' -6 חפיסות מאוגדות יחד וזה בשל התחביב שלי שהוא אפיית עוגות. אני אוהבת שיש לי כמויות של מצרכים לאפיית עוגות זמינים בבית. אני כן חושבת שהישראלי המצוי דוקא לא אנין טעם בשוקולד והוא יעדיף שוקולד חלב לצורותיו את השילוב שאת הצעת הוא לבטח ידחה על הסף. אבל זו רק תחושה שלי. בכל אופן הנושא הזה של קשר בין שוקולד לישראליות מעניין. בהצלחה!

מירב.........

אולי תשתפי אותנו במתכונים לעוגות טובות? אני אישית לפחות תמיד שמחה לקבל מתכונים שנוסו ומוצלחים

למעלה