לכל אוהבי היין

TheLittlePrince

New member
לכל אוהבי היין

ביום חמישי הזה יש יריד יין ישראלי של מגזין יין וגורמה. 19.6 משעה 18:00 עד 23:00 במוזיאון ארץ ישראל בתל אביב. 45 ש"ח כניסה (40 למנויים) בכל מקרה, הייתי שנה שעברה ומאוד נהניתי.

Chewbacca

New member
ועם כבר ביין ישראלי עסקינן

מגזין על השולחן הודיע כי בשנה הבאה תערוכת היין לא תערך בבית הסקוטי, בעיות החניה והצפיפות הגיעו למימדים מפלצתיים ולכן הם מעבירים את התערוכה בשנה הבאה ליקב של ביה"ס החלקאי מקווה ישראל. אמנם רצוי באמת להעביר אותו למקום מרווח יותר אבל כשאני רק חושב על הנסיעה חזרה מהתערוכה אני נתקף במיני הנג-אובר...

סניפטר

New member
ואני געגועים ובכלל אני לא מבין איך

הצלחתי להגיע הבייתה ועוד לנהוג(חוסר אחריות מצדי) אישית אני חושב שזה בגלל הסניף של לחם ארז שהוא פתח שם ! האמת שהם צריכים את מרכז הירידים עם כמות האנשים שהיו שם . מה שבטוח שלשנה הבאה אני חוסך כסף ומתחיל להשקיע בהזמנה מראש לדוגמה ארגז של היין של סוסון ים שהיה נחמד ביותר. מוש בארץ יצא לך לטעום את היין שלו ????

marsala

New member
טל ,לא יצא לי

כי זאב נסע לשבועיים בטוסקנה ,אבל טעמתי אותם כאן, ואנחנו בקשר . אני לא רוצה לפתח שלא אואשם בפרסומת, חלילה.. mosh

סניפטר

New member
שלח לי את דעתך במסר!!! ופרסם חופשי

בוא ותנסה להיזכר ביינות ששתיתה בארצנו הקטנה ,וחווה דעתך אליהם . שחק אותה רוגוב (חחח) מעניין עם יש יין תאילנדי ועם יש "מה טוב ומה נעים כי ניתן בראש פעמיים..."

Chewbacca

New member
מפגש עם היינן של סוסון ים

סניפטר, בעדכון החודשי שקיבלתי מדרך היין מופיע ב4.7 מפגש עם זאב דוניה, היינן של סוסון ים בסניף ברעננה.

Chewbacca

New member
לפי מה שהבנתי

הוא פשוט מגיע במסגרת הטעימות הרגילות שהם עורכים בימי שישי, בטח יפתחו כמה בקבוקים שלו ויתנו לטעום יחד עם הנחה על היין, לא עולה כלום. לעומת זאת יש להם מחר (19.6) מפגש טעימת וויסקי, וב24.6 מפגש של טעימת יינות לבנים. פרטים לגבי מחיר אפשר לקבל אצלם. (תזכורת קטנה, אין קשר מסחרי ביני לבין דרך היין, אני לא מקבל מהם אגורה בשום מצב, אני רק מביא אינפורמציה לידיעת הפורום)

TheLightMan18

New member
יש כאן מי שהו שנוסע לתערוכה?

יש כאן מישהו בפורום שנוסע לתערוכה מחר ????

Chewbacca

New member
מישהו שהיה שם יכול לפרט?

לצערי הרב עד מאוד נבצר ממני להגיע עקב עבודה

למעלה