לכל אוהבי החידות....

אימאית

New member
וב....

ללכת בסיבובים... (בתרגום חופשי
)

ליאתווש

New member
לא הבנתי אף משחק ממה שהבאת

חוץ מילדה הזאת אבל זה משחק גם מעצן ולא מובן קצת מאוכזבת אני מקווה שתפרסמי משחקים יותר טובים בהמשך..

אימאית

New member
ובכן, מה מצאנו עד עכשיו../images/Emo26.gif

נעצים, 2 פוסטרים, קופסא ובתוכה בטריה, פנס, סוללות, קלטת וידאו, מפתח.... מישו משחק בזה ומצא עוד משהו

caittylee

New member
אני מסתבכת עם זה..

עזרה,מישהו? איך פותחים את הכספת שעל הקיר?

caittylee

New member
בכניסה שם..

ליד הדלת של הכניסה לבית של הדוד שלה אפשר ללחוץ על תמונה של מישהי שדומה לילדה ומאחורי זה יש כספת..איך אני פותחת אותה?

אימאית

New member
פתרון.

1. לכי תיקחי מהסל את המשאבה ואת הכדור. תיכנסי לבית 2. לכי לכספת, בטור האמצעי תלחצי על כל ריבוע פעם אחת, ובטור הימני על כל משבצת פעמיים. תיקחי את הכסף. 3. תיכנסי לחדר השמאלי. 4. תשברי את הכוס. קחי את השברים. קחי מהמגירות את הפותחן הדבק והארנק הורוד. ואת הגפרורים מהשולחן. 5. תשתמשי בפותחן לחורר את הכדור. תמלאי את הכדור במים (תגררי לכיור) ותכבי את האש (תגררי לאש). קחי את הדף והנר מהאח. 6. צאי מהחלון וקחי את הצבע. תחזרי פנימה. 7. לכי למטבח שוב (החדר השמאלי) ותיכנסי לארון (המעבר הסודי) 8. בחנות תיקני מיץ תפוזים, פחית של אפונה ולחמניות (hard rolls) - כמו בהוראות על הדף. תשלמי. 9. תחזרי למטבח וצאי מהחלון שוב, תשקי את הצמח עם מיץ התפוזים. 10. קחי את העגבניות ותשלבי עם הלחמניות. תשימי את זה בבקבוק הריק של מיץ התפוזים. 11. תוסיפי את האפונה ואת הארנק הורוד. 12. תשימי את המשאבה בקצה. 13. תלכי להרוג כמה מפלצות....(דרך הדלת השמאלית בחנות)

sapirush 100

New member
אני לא מצליחה לקנות כלום

הצלחתי לקנות רק לחמניות... (ועל איסה דף הוראות אתה מדבר??
)

אימאית

New member
ליד האש, אחרי שמכבים אותה...

יש את הדף.... לפני שמכבים את האש לא ניתן לקחת אותו כי זה חם מדי.

caittylee

New member
רק שאלה אחת..

מעניין אותי איך הגעת לאיך לפתוח את הכספת..

אימאית

New member
במקרה, ניסיון ראשון היה מוצלח ../images/Emo70.gif

האמת היא, שאם תלכי במעבר הסודי ותדליקי את הנר, תמצאי דף לפתרון....

caittylee

New member
או סבבה טנקס..

אפילו שזה נתקע לי באמצע עכשיו..לא משנה בכללי הבנתי איך לסיים את זה^^

למעלה