לכל אדם הזכות לצפות.....

נדב53

New member
לכל אדם הזכות לצפות.....

על מנת שכל אדם בבית יהייה חופשי לבחור ולצפות בערוץ הרצוי לו צריך ממיר לכל טלויזיה . האם לא קיימת שיטה אחרת שבאמצעותה ניתן לעשות זאת?? או שמא יש ממירים פושטיים מיוחדים לצורך זה ? לכם התרונים

geostant

New member
ממיר לכל טלוויזיה.

זה בדיוק כמו רדיו באוטו. לא משנה כמה רמקולים יש לך באוטו 2 4 10 100 כשתחליף תחנה, בכל הרמקולים תתחלף התחנה. ואם אתה רוצה לשמוע כמה תחנות ביחד אתה צריך כמה מקליטי רדיו. אותו הדבר עם צלחות לווין, אתה רוצה עצמאות לכל טלוויזיה ? קנה מקלט לכל אחת. אתה רוצה שלכולם תתחלף התחנה בכל פעם שתחליף במקלט הראשי ? אל תקנה מקלט לכל טלוויזיה. זה מאוד פשוט.

נדב53

New member
חשבתי אולי??היהודים המציאו פטנטים

טוב ידידי אומנם להשוות בין רדיו באוטו לבין טלויזיה בבית זו לא בדיוק ההשוואה המדוייקת אבל את העקרון הבנתי חשבתי אולי בכל זאת יש איזה המצאה יהודית סביב הבעיה. אז למי שיש צלחת עם מנוע זה בכלל מצב אסוני. אצלי כאשר הצלחת קבועה ואני מתקין לכל טלויזיה ממיר יש חופש צפיה לכל. בצלחת ממונעת לא ניתן להגיעה למצב כזה כי אם לכל טלויזיה יהייה ממיר כל צופה עלול לסובב הצלחת ולשגע את יתר הצופים . זה נכון???? תודה ויום טוב

חברת אלביט . היתחילה

ליצר ליפני שנים . מקלט טלויזיה עים ממיר פנימי ללווינים . הם ירדו מיזה כי לא הייה ביקוש וזה יקר את מחיר המקלט הטלויזיה . יש אפשרות טכנית ליצר טלויזיה עים ממיר פנימי . אבל זה מיקר את מחיר הטלויזיה וההסתברות שיהייה שימוש למקלט שואף לאפס , לכן לא מיצרים טלויזיה עים ממיר

הטלויזיות על טיונר לוויני של אלביט

נועדו בעיקר ליצוא לאירופה 0בעיקר גרמניה, צרפת וכו´) ולא לשיווק בישראל. במקרה יש לי אחת כזו 16:9 עם טיונר לוויני ו-NICAM STEREO עוד לפני שבכלל חשבו לשדר בשיטה הזו בארץ..המכשיר מסוף 1994 עם מסך מעולה של פיליפס ותמונה טובה מאוד עד היום.

mr dish

New member
ממירים שתולים ב-tv בעתיד!

בארהב הברית של אמריקה יצאה תקנה מחייבת המבטיחה שבעוד כשנתיים, כל מקלטי הטלויזיה יכילו ממיר לוינים דיגיטלי תקני! ללא זאת לא יורשו יצרנים למכור טלויזיות !

geostant

New member
מר צלחת צודק ובגדול

עד 2006 יחוייב בכל בית בארה"ב להיות מקלט בכל טלוויזיה. אבל
אני לא בטוח אם הם התכוונו למקלט דיגיטלי לוויני או למקלט דיגיטלי טרסטריאלי. קראתי על זה משהו לפני איזה חודש... לא זוכר איפה...

נדב53

New member
עלי !! שמור על הנכס !!!

אולי בעתיד הוא יהייה בעל ערך אספני !!! זה מזכיר לי את מקלטי הרדיו והמגברים שהייו מבוססים שפופרות . כזה מכשיר לא מצוי ברשותך ?? או פטיפון עם אוזן .

למעלה