לכלל חברי הפורום !!!!!!!!!!

aשרון

New member
לכלל חברי הפורום !!!!!!!!!!

חברים, אני מבקש שתפסיקו את המתקפות ההדדיות שלכם אחד כלפי השני.

אני מבין שלפעמים עולים וויכוחים או מישהו מחליט לומר את דעתו על מישהו אחר כאן בפורום.

זו עדיין לא סיבה, לתקוף או להשפיל, או להשתמש בשפה פוגענית האחד כלפי השני.

אנחנו אנשים בוגרים, בבקשה תתפקסו על עצמיכם. ואני מדבר פה לכולם, לא רק ליחידי סגולה שבוחרים לא להקשיב ולעשות מה שבא להם.

בהחלט הערה במקום. לי נמאס מהאלימות המילולית כלפי וכלפי דרדק

פשוט לא יפה להתנהג ככה.

- אם כי ביני ובינך WHO GIVES A SHIT

מעניינת דרך פעולתך שרון היקר

הרי לא היה ספק לרגע, לא לי ובוודאי לא לוונטי שאתה בעצם פונה רק אלינו, שהרי - לו ונטי או אני כתבתנו למישהו "אתה אדם מגעיל" מייד היינו נמחקים. גם מאוד מרתק, איך הדרך היחידה שלך להתמודד עם הבריונות של המאמן ובוביק במקרה דנן היא בהוצאת הודעת פרווה על דיבור וכו'
ושוב, אני מפנה אותך אל השרשור המדובר, אנא בדוק מי התחיל "ראשון" בדיבור לגופו של אדם, מי קרא לך לחסום אותי ואולי גם את ונטי. אבל נראה לי שאינך מסוגל לעשות זאת. אפילו לקרוא את הטקסט של אקוסטיק אותו אתה מעריך המעלה תמיהה מדוע באופן שיטתי ונטי ואני חשופים לאלימות מילולית [ ואני לא מעוניין לשמוע את ההבלים על כך שאנחנו פרובוקטורים, כותבים דברים לא נעימים - עד אשר לא נעבור על חוקי המדינה, ועד אשר לא נכתוב פוסט המיועד אישית לפגוע בחבר פורום - אנחנו פועלים על פי כללי תפוז ועל פי כללי הפורום דכאן ], ואתה תמיד, אבל תמיד שותק, רק אם נעז הוא ואני להגיב למישהו שתוקף אותנו - או אז נקבל נזיפה. תחשוב על זה לרגע קט, טוב.

וכל דבריי אינם טרוניה, תלונה או הטלת ספק בניהולך הנבון את הפורום, כפי שכתבתי רק לונטי - ביני ובינו הנזיפות שלך די מגוחכות ואתה לא מסוגל לעמוד בדרישות שלך עצמך.

aשרון

New member
ונטי-דרדק...

כרגיל אתם רוצים לראות את מה שאתם רוצים, מה במשפט "זה מכוון גם אליכם" לא ברור?

אל תנסו להפוך את ההודעה שלי למשהו שהיא לא, זו היתה קריאת אזהרה לכולם.

אבל תשאלו את עצמכם את השאלה הבאה: איך זה שעדיין לא העפתי אתכם מכאן ע"י חסימה?.
תשובה: בגלל שאני בוחר לראות את הדברים הטובים שאתם מביאים לפורום ולא את השליליים. כשאתם מעלים דבר מה שלילי, אתם מקבלים את תגובתי וכך גם כל אחד אחר. בבקשה אל תנסו להפוך את הדברים ולגרום להם להראות כמשהו אחר. תודה.

וכן, אתם פרובוקטורים, אל תיתממו.

שרון - דבר לא ינקה את הדם השפוך...

לכנות אותי "איש מגעיל" זה לא דבר שלילי ? בודאי שזה שלילי. אתה לא צריך את חכמתי (כי רבה) להסביר לך את זה.
אבל בחרת לא למחוק את השלילי הזה ולא להעיר נקודתית לאותו אדם, ועל זה אני מוכן לנשק לך בריסים ובקצה הזין ולק בתחת !
למה ?
כי זכותו של האדם להביע את דעתו, ולא צריך לשפוט אותו על פי איכות הביטוי.
לכן אני לא עומד על כבודי בענינו, ולא מכריח אותך להבין מעבר לזה...
אז מה אני רוצה ?
אני רוצה דין שווה !!!
[סמי-נאום] מילה, כל מילה, שנאמרת כאן, אינה מיותרת. היא באה ממישהו, שחי ונושם וחווה, ובוחר להביא אל עולמו את האחרים. יכולים לקום עליו במילים. יכולם לעטוף אותו במילים. אבל בהחלט אין מקום ל"יד אלוהים" שתשחט אותו על שהעז לדבר.
"דין שווה לכולם" את זה תשנן מידי בוקר ולפני השינה, ותראה איך פתאום שום דבר ממה שיעשו דרדק או ונטי לא יגרום לאבד עשתונות כמו עכשיו

כל מה שיפה בנו כאן זה שאנחנו לא הכי יפים (לא חזותית), ולא הכי מדוייקים, ולא הכי פוליטיקל קורקט...אנחנו טבעיים. אילו רצינו את כל זה, היינו עוברים לפייסבוק אחרי שהיינו מבלים אצל צלם בשביל הבוק, ולוחצים על כפתור שיצייר בנוחות אצבע כדי לסמן שאנחנו מאושרים ואוהבים, ונוברים בלי סוף בפרופילים של אחרים כדי לספק את יצר המציצנות שלנו, הכל הכל אוטומטי מאוד נח. כאן, צריך להתאמץ כדי לראות את היופי, אל תקלקל את זה בייב

...ולתומי חשבתי שאתה מדבר לכולם

ממתי הפכנו לנציגים שתרים אותנו על ראש שמחתינו ?
....כיוון שאני מיסטר סנסיטיב אני רואה בהודעה הזאת אלימות ! כי היא מתירה את דמינו,
ומעתה בוביק ירשה לעצמו לצרוח על כל מה "שלא בא לו טוב" כי הוא קולט
שיש אשמים קבועים ואין שום ערך לדברים של שלו ושל אחרים (כפי שקרה בשרשור המדובר).
ובמילים אחרות - אני מזועזע ממך שוב

זה מזכיר לי פעם שהייתי ברכבת

בקרון שאמור להיות שקט ואסור לדבר בו. אני לא ידעתי את זה ודיברתי בטלפון, ואז הסדרן עמד כמה מטרים לידי, ואמר: "רק רציתי להזכיר לכולם שזה קרון שקט ואסור לדבר".. מה שהרגיז אותי זו לא ההערה אלא זה שהוא כביכול מנסה להיות מנומס, פוליטיקלי קורקט ולא תוקפני, ולהזכיר בכלליות לכולם את החוקים סתם ככה על הדרך, במקום פשוט להגיד לי ישירות שהוא מתכוון אלי, כי ברור לי ולכולם שהוא התכוון אלי, אז למה לשחק אותה.

נראה לי שגם אני עשיתי את זה עכשיו

ItsikH

Member
יש פנטזיה שהישראלים הם כנים וגלויים, זה בולשיט
חוסר טקט אין פירושו כנות, הישראלים סתם גסים וחסרי טקט, אבל צביעות לא חסרה גם כאן. אם כבר תרבות שנודעת בכנות מפחידה הרי זו הגרמנית [וגם אצלם זה שמור למקומות המתאימים בלבד].

אבל מהסיפור אפשר להסיק ש:
א. זה לא היה בארץ
ב. אתה כבר שנים לא בארץ אם אינך יודע עד כמה זה הסטנדרט ממש לדבר בקולי קולות בטלפון ברכבת - אם אתה שקט תתויג כיוצא דופן.

יש גם וגם, אבל אני מסכים איתך

אני רוצה לחשוב שאני מהישראלים הכנים ללא בושה, אבל צריך לדעת גם שבארה"ב עם אנשים חדשים צריך יותר להיזהר ולהיות פוליטיקלי קורקט, ועם חברים אין בעיה להיות בהמה. עם אירופאים, לפי ההיכרות שלי לפחות, צריך להיזהר בכל מקרה, הם הרבה פחות גמישים. הבעיה של רוב הישראלים שיוצאים מהמדינה היא שהם לא מוכנים להתאים את עצמם לסביבה בה הם נמצאים, כי הם ישראלים, ומבחינתם ככה הכי טוב להיות ולהתנהג, ולכן אנחנו נתפסים כלא מתורבתים.

ItsikH

Member
לא הייתי שם את כל האירופאים בסל אחד
לגבי הזהירות - היא תכונה מומלצת באופן כללי, לחשוב לפני שמדברים זו המלצה לא רעה לרוב. אני מוצא שהגבולות מאוד משתנים מתרבות לתרבות, מה ראוי לומר ומה לא מאוד משתנה. הנה למשל ישבתי באכסנית נוער בבורגוס בספרד לארוחת ערב, השיחה קלחה, לפתע גיליתי בירקות שהוגשו לי נתחי בשר, מלמלתי בשיא העדינות שאני לא אוכל בשר, השיחה לפתע השתתקה והמבטים ננעצו בי בנזיפה...

mountain0goat

New member
אני עכשיו עושה כמה השלמות של הדיונים האחרונים

ולנוכח מה שהולך בשרשור אני רוה להגיד לך שרון - נראה לי שהפוסט הזה בסדר גמור. כל זאת בניגוד לשאר המגיבים.
אני לא רואה בעיה בלהגיד קולקטיבית "תתנהגו כמו אנשים ולא כמו פוסטמות מן הרחוב" כי זה בהחלט תקף לכולם.
ואז לא הפרדת את הקטקטים שבוכים ש"הוא התחיל". נו מה, אנחנו בני שתיים?!

"Mom!! Billy hit me!"
"go to your rooms, both of you!"
"But he started it"
"Well I'm ending it"

למעלה