לכללללל מי שחיכה..

Sn‡ƒƒ

New member
טחחחחחחחחחח..../images/Emo45.gif

וואו..איזה כיף שזיהיתם אותי. הייתי בטוחה שלא.

DanaDuck

New member
שיט הפסדתי...

טוב, זה מה שקורה שנמצאים על המחשב כל הזמן במקום לראות טלויזיה
בכל מקרה, הלילה בדיוק לפני שנה הייתי בהופעה השלישית שלי של הדורבנים, לה חיכיתי חודש שלם ובצורה אירונית שכזאת, חבר שלי ואני נהיינו יחד באותו לילה ואנחנו עדיין! על כן... *יום שנה שמח לנו!!!*

*יום שנה שמח לכם!*../images/Emo9.gif

ואם את רוצה אני יכולה להביא לך כי הקלטתי!
(גם אני חשבתי בהתחלה שפיספסתי... תודה שאבא ראה את זה ושאלתי אותו והוא אמר לי שעדיין לא היה.. אבא למד להכיר ת'דורבנים זה ממש טוב!
) וזה גם היתרון בלגור 20 דקות נסיעה אחת מהשנייה...חחח

DanaDuck

New member
תודה אורלי

אמא שלי ראתה את זה ואמרה שהיו השירים שגם ככה הם שרים קבוע אז לא החמצתי מי יודע מה...

../images/Emo79.gifוואיי...

אחרי שהווידאו שלי קילקל לי את הקלטת שהיו בא כל הדברים של הדורבנים, יש לי את הווידאו של אח שלי ואני מקליטה הכל בחדר שלו. יו, כולם כל כך רזים שם, הפולניות שלי נוטפת ממני, הייתי רצה לשם ומאכילה אותם! סתאאאאאאם........ אל תדאגו אני ישאיר לכם אותם ככה, רזים וחמודים
ההופעה הייתה אחלה לדעתי! מצויינת! אאאההה......ורוני! די עם כל הפוזות האלו! זה משגע אותי! והפרצופים של זיגו -

כתמונית

New member
נו נו....

ראיתי ושמעתי הופעות יותר טובות.... בואו נהיה כנים עם עצמנו...הבלאנס היה קקי בלבן!!! פויה! בהתחלה המון המון באס ואח"כ בלי באס בכלל והמון המון גיטרה... איתי היה צרוד והוא שר חלשלושי משהו... גיא?! היו לך כבר סולואים יותר טוב ובאמת... איתי והחגורה הזאת - זה חייב להפסק!!! (אבל זה סתם בצחוק..) קיצור ---אהה...6.5.... בשביל הפרגון...

למעלה