לכללללל מי שחיכה..

Sn‡ƒƒ

New member
לכללללל מי שחיכה..

אחרי 3 חודשים, זה סוף סוף מגיע!!!! אני יודעת שחירפנתי אותכם בטירוף עם הקטע של "שישי בגאון". אבל עכשיו זה בטוח! ראיתי את הפרסומת בטלוויזיה שאמרו: "שישי בגאון..והפעם באריאל!" אז אם לוח השידורים יהיה כרגיל..ולא יהיה שום דבר אחר..זה ישודר ביום שישי הזה בשעה 21:00. והדורבנים יהיו שם!! אז תתכוננו להקלטות!!!!

../images/Emo79.gifזה נורא מוזר...

סבא של ידיד שלי התארח שם, לא זוכרת באיזה עיר זה היה אז, ושידרו לפני שבועיים נדמה לי, וזה צולם אחרי שצילמו את ההופעה עם הדורבנים ושידרו את זה קודם.
דרך אגב, הסבא הזה של ידיד שלי קוראים לו דורון מור, למי שראה את התוכנית

וואו.

אני לא מאמינה. קודם כל- סופסוף! ועד שהם באמת משדרים את זה יש לי תוכניות. דאמ. למרות שנראה לי שאני אצא מאוחר יותר, רק התוכנית נגמרת גם יותר מאוחר אז זה בעייתי. מקסימום אני אבקש מסבא וסבתא שלי [שגם ככה אוהבים לראות "שישי בגאון" .)] להקליט. אררג, הם היו פה היום ויכולתי לתת להם קלטת להקליט את זה. מעצבן.

כתמונית

New member
יש יש!!!

עכשיו יהיה לי סיבה אמיתי לראות את זה (ולא להגיד שהטלויזיה סתם הייתה פתוחה...) ו... אוו!! אפרת - אבא של גל סדבון (וגם גל) היו שבוע שעבר!! אוי.. אין לי חיים....

אה, נחשו מה?

אני לא יוצאת בסוף. יש לי סינוסיטיס
אבל זה אומר שלפחות אני לא אשתעמם בבית ויהיה לי למה לצפות לראות בטלויזיה!

כתמונית

New member
ואם ישעמם לך -

אני אבוא!!! נביא את אפרת לעשות רעש (שתינו יחד כמובן ..) :) וכולם מוזמנים! מסיבה אצל ירדן!! להעביר לה את הסינוסיטיס! הבירה עלי! אהה.. עליכם!! :)

אם אתן עושות רעש אני אתלה אתכן.

יש לי מיגרנות, ואני מסוגלת לעשות את זה. כשיש מיגרנות שקט זה טוב.

papal

New member
כרגע יושב ורואה-סובל את רוני הטיפשה

אוף רוני הטיפשה הזאת יא אללה אין לי כוח אליה טיפשה!! מזל שלהם שהדורבנים שם אחרת לא הייית רואה

שוב הדיסקו כאן גרסאת הופעה ../images/Emo99.gif

הו כן. הייתי צריכה את זה. זה היה טוב. לא אכפת לי מרוני. שתעשה מה שבא לה, שתהנה. העממית הזאת מעצבנת אותי- היא יותר מדי לימור וואנאבי [מ""רק בישראל" ז"ל]. הנכדים של פואד מתוקים. מעניין מה יהיה עוד! *חוזרת לטלויזיה*

אההה!!! סולו גיטרה! אהההה!!!!

אומייגאד. אומייגאד אומייגאד אומייגאד. הסולו גיטרה...פשוט...פשוט וואו. וואאאאו! גיא הזה, גאון! שיהיה בריא! והקול של איתי נשמע גם טוב יותר הפעם. נשמע קצת משונה בשיר הקודם. אבל הפעם נשמע מצויין. וראו שהוא כל כך מת לדבר עם גיא בזמן הסולו...התרגל לבארבי...
וטוב שהם לא פשוט החליטו להרוג אותם בעשן! בקושי ראו את רון אייל ואיתמר [איזה חמוד! כשהיה עליו קלוז-אפ ראיתם איך הוא התלהב? מותק. וגם ניגן מצויין את הבית הראשון. ממש אהבתי.]. חבל שתמיד תוקעים אותם מאחורה. ושחכתי לומר, שמעו את הבס מצויין. ביחוד ב"שוב הדיסקו כאן" [אולי כי יש גם הרבה יותר בס בשיר הזה. כנראה.]. ואייל פשוט באסיסט מעולה, כבר ניגמרו לי המחמאות עליו. באמת מעולה. [ורק זיגו הקטן והחמוד ניגן והרגיש לו מרוחק ובודד בפינה...]

efratushke

New member
מצטערת.. יש לי סטנדרטים גבוהים;

ודי כבר! אי אפשר! למומולדת קונים לאיתי חגורה!!! הוא ממש חתן בר מצווה!!!!!! ודווקא זיגו התבלט לי במיוחד הבלאנס לא היה מרשים.. אבל הם היו דורבנים
ככה שזה כן החזיק אותי מול הטלווזיה.. מממ יש לי מצב רוח של רצינות עכשיו, כרגע התעוררתי משינת צהרים נחמדה, אז.. תבינו את הביקורת הבלאחסית שלי (ועוד היתי עדינה משהו
) נ.ב. מה זה הריחוק הזה של ששי?!?! טוב שלא ראיתי אותו לרגע!!

Sn‡ƒƒ

New member
סוף סוף..

אחרי שנים..ראיתי את זה!! השירים היו מוזרים..זה כאילו לא הייתה ממש מוזיקה,ולאיתי היה קול משונה..
. מוזר. אבל כרגיל הם היו מושלמים כתמיד. חמודיםםם [אני לא פאקצה כמו שזה נשמע.] משהו זיהה אותי?
[טוב בעצם אף אחד לא ראה אותי..חוץ מירדן וסול.]

papal

New member
לא נכון שניר אני ראיתי אותך

ואפילו זיהיתי אותך ראו אותך בשורה של הצופים

אני זיהיתי ../images/Emo13.gif

אפילו אמרתי לאחות שלי שראתה גם בהתלהבות "אההה!! הנה שניר!!!" והיא לא הבינה מה אני רוצה מהחיים שלה

למעלה