לכלכו עלי...

שלומצי

New member
לכלכו עלי...

שאני לא נכנסת לפורום שלכם כי......אני סנובית?! כי לא נאה לי? הא..! התשובה היא הרבה פשוטה מזה, אני סתם לא תיכוניסטית, אני בת 14.5 כולה, ואין פורום של הגילאים הללו.. מה גם שהגיל ממש ממש לא עקרוני בפורום שלי, יש שם גדולים, קטנים, דתיים, חילוניים, בנים, בנות, והבית שלי פתוח לכל מי שרוצה לעבור ולהגיד משהו לעולם, באמת. בלי לנקוב שמות- מתגעגעים אליך קורט!

נעל

New member
נעים מאוד

נחמד להכיר. יש כאן קצת ריח של איזו פרסומת ידידותית :) אבל הכל בין שכנים, הרי ד``א, באמת הפורום משרת את כל הגילאים? (נעל אף פעם לא עכבה אחרי הפורום) הישג מרשים. נעל ;-)

אמממ....

אפשר להגיד על כל פורום שלא מגדיר גיל שהוא מתאים לכל הגילאים אבל - הפורום שלה מתאים לכל הגילאים בדיוק כמו שפורום פוקימון מתאים לכל הגילאים ובדיוק כמו שפורום ``גברים מקריחים`` מתאים לכל הגילאים. אין הגבלה הנהלתית אבל יש הגבלה הגיונית.

sharon91

New member
תתפלאי.

נכון, את לא תמצאי שם בני 40 פלוס. אבל בני 20 פלוס דווקא כן. וגם בני 11. וגם בני 15. וגם בני 17.

אני לא מבין איך

העובדה שאין פורום לילדים בגיל שלך מצדיקה את הקיום של פורום ``יומנה של שלומצי``. לדעתי פורום כזה בעצם מדכא כל יצירה חפשית ומגביל את ההודעות ל-תגובות, גם הודעות חדשות, כולם מופנות אל שלומצי או מגיבות לדבריה של שלומצי. המטרה של הפורום היא לשמש כמשוב לתגובות של אנשים לטור האישי של שלומצי, אין כל זיקה להיותו פורום נוער מסוג כלשהו. אני מבין אותך שלומצי למה את מעדיפה לכתוב בפורום שלך, אבל לדעתי כל האחרים כותבים בפורום שלך רק כי אין באמת פורום אחר לילדים בגילם. חח הנה עוד פעם לכלכנו עליך... סליחה :) דוד.

שלומצי

New member
אל תיפגע אבל...

אין לי מילה אחרת לומר לך חוץ מ:``קשקוש``. תיכנס לפורום שלי, תקרא קצת, תתרשם מהאנשים המקסימים שמכבדים אותנו בנוכחותם, תבדוק כמה ``משובים`` יש על הפרקים של היומן (כמעט אפס) ועדיין הוא אחד הפורומים הפופולריים של תפוז. אחר כך, תעשה לי טובה אישית- תקרא את ההודעה שלך מחדש (ותבקש מנעל למחוק אותה..) אין לי שום בעיה עם ביקורת, אבל לא כשהיא באה מתוך בורות מוחלטת.

אני אבקש למחוק את ההודעה...

כשאת תבקשי לשנות את שם הפורום לכל שם אחר מ``היומן של שלומצי``, הרי את בעצמך מעידה על כך שיש מעט מאד הודעות המופנות אל היומן שלך בעצמו. זה בדיוק מה שאני אמרתי גם כן- אין לי בעיה עם זה שיש פורום שהנוער מתבטא בו בחפשיות, באמת, אבל אין שום הצדקה שהוא יהיה על שם מישהו, רק משום שלאותו נוער אין פורום ספציפי שפונה אליו! והאמת היא שאני אכנס לפורום שלך, ואתן לך הזדמנות שניה לנסות להבין את המנטליות שלי כמו שאני נותן לפורום שלך הזדמנות שניה. תזכרי מי קרא לך לבוא לפה... פושע.

שלומצי

New member
חמודה,

נורא יפה מה שאמרת אבל זה מראה שמעולם לא באת אלינו ובאמת בדקת את הקהילה של הפורום שלנו... לא נורא, אם את סקרנית- את תמיד מוזמנת. אצלנו יותר חשוב אם יש לך משו חכם או עצוב או מצחיק או מרגש להגיד, לא באיזה שנה נולדת. סורי! :)

שלומצי

New member
הי נעל!

שמחה לראות שלא סתם איימת אלא אשכרה באת להגיד שלום (אם חבר לך סוכר או ביצה או משהו, רק תגידי!) :) שלומצי.

למעלה