לכלא ומהר!!!

אז בו ונשמיט מכל רצח בעולם התחתון

את העובדה שהנרצח היה גם הוא פליליסט...
אין לדבר סוף.

הסיפור פשוט יותר, התאור שפורסם התאים כמו כפפה ליד לפחד הגדול שלנו.
אדם תמים שמעיר לבריונים ולפתע נתקל באלימות נוראית שאינה פרופורציונלית להערה התמימה.

זה סיפור שקרי אבל סיפור מצוין.

רון סי

New member
השאלה מה רלוונטי

עבריין שנרצח ע"י חבריו במסגרת חיסול חשבונות או מאבק בעולם התחתון, זה שייך לציין זאת כי זה חלק מהותי באירוע.
אבל עבריין לשעבר שנרצח לא במסגרת מאבק בעולם התחתון, אלא בהקשר אחר לגמרי, לא רלוונטי לדבר על העבר הפלילי שלו.
הסיפור אינו שקרי כי גם אדם שעברו נקי היה נרצח באותן נסיבות בדיוק, אילו האופי שלו היה מאפשר לו להתעמת עם הבריונים.

זאת בדיוק הנקודה

אמנם לאו דוקא בנושא הטיעון המשפטי אבל זה גם רלבנטי בהקשר הסיפור העתונאי.

ארזS

New member
למען ההגינות אני לא חושב שהוא מצדיק

את האלימות ולא את הרצח של גדי ויכמן.
הוא פשוט מבקש לדייק בפרטים, מה שבדרך כלל אני מבקש במקרים רבים, אך מהתקשורת אני כבר לא מצפה לכלום, לצערי הרב.
זה שגדי ויכמן נגח בפניו של איזה מופרע, עדיין לא אומר שצריך לדקור אותו.
הבעייה היא בעצם העובדה שנערים מסתובבים ברחובות עם סכינים.

מעיין337

New member
בתגובתך כאילו הפכת את המותקף לתוקף,לא הוגן!

אני במקרה מכירה אישית את הבחור שהותקף ומבטיחה לך שאם היית מכיר אותו רק 5דקות היית מיד מתאהב בו כאדם!קסם של בחור,נשמה טהורה,מלח הארץ וזו לא קלישאה!ובוודאי ובוודאי שאינו כאן על תקן התוקף,הוא הקורבן לכל הפרשה העצובה הזו,פרשה שבמזל גדול לא התפתחה ליותר ממה שהתרחש,גם זה די והותר!

אנא,אם אינך מכיר את השתלשלות העניינים,קח בחשבון שחשדותיך ו"הריח שאפך מריח" עלול להטיל חשד מוטעה באדם חף מפשע ולגרום לעוגמת נפש לרבים שמעורים מעט יותר בהשתלשלות העניינים.ולסיום,מאחלת לך ולכל אדם שלא תתנסו ב"חוויה" שכזו ולאחר מכן תיאלצו לקרא תגובות כשלך,דבר אינו מצדיק אלימות בריונית כפי שהיתה במקרה המדובר ובוודאי שלא אלימות מתוכננת! ועם קשר..מי שתקפו,אמורים להיענש בכל חומרת הדין!

תודה

חס וחלילה, ואני מתנצל אם כך השתמע

הטענה שלי היא שהסיפור, כפי שהוצג בתקשורת נשמע בלתי אמין.
לא שהמותקף תקף אלא שיש כאן דרמטיזציה שהשמיטה פרטים חשובים מהסיפור.

הזכרתי את המקרה של גדי ויכמן כדוגמא אחרת לדווח שקרי בתקשורת.
בודאי שאין לי יכולת להשוות בין גדי ויכמן לבין המקרה דנן.

למעלה