לכי Zדייני!

לכי Zדייני!

(אולי זה לא הכי קשור לפורם, אבל זה היחיד שאני כותב בו....) איך בדיוק הצלחת לעשות את זה?! "נפרדנו" - זה מה שאני אומר לכל מי ששואל, את רצית "להתקדם" אני רציתי להשאר עם מה שיש, היה טוב. הבחורה הייחידה שכשהייתי איתה, לא פיזנטזתי על אף אחת אחרת. מדמיין אותנו מול המראה, על חוף הים, ביער תחת הכוכבים, במיטה תחת השמיכה.... איך זה שאת גרמת לי להרגיש ה"רע" בכל הסיפור? איך זה שאני נותן לך לדקור אותי בלב שוב ושוב, ועושה עצמי מתעלם, כאילו את זו הנפגעת!? כל הזמן נתקל במאנייק, ששלח לך פרחים יומיים אחרי שנפרדנו! "הוא רק ידיד", "אין מצב שזה יקרה אף פעם", "אנחנו כמו אחים".... לכי Zדייני! ידידים הם סתם כיתת כוננות, למקרה הצורך. זה מה שהבנתי! חולם עליך בלילות, רוכבת עלי, מעירה אותי עם החייוך שלך שאני בתוכך. כל סמס בשעת לילה מאוחרת, מקווה שזה יהיה ממך עם הצעה מפטה כמו שרק את יודעת לנסח. איך את משווה את זה שאת נתקלת בחברים שלי, שהיו חברים שלי גם לפנייך, לזה שאני נתקל במי שהחליף אותי תוך שבוע וחצי? Fאקינג חודשיים וחצי אחרי, עדיין לא הייתי עם אף אחת כי אני אפילו לא מסוגל לדמיין שמשהי תהיה טובה כמוך. אז אני עדיין חושב שאנחנו לא מתאימים, ועדיין שלם עם ההחלטה. אבל את זו שרוצה לשנות את הקשר שלנו, לא אני. אז תפסיקי לדקור אותי בלב, כאילו אני האשם היחידי בכל הסיפור הזה!!!! באמת רוצה שתהייה מאושרת, אבל לא רוצה שלא תתני לי את האפשרות להיות מאושר גם.

bugbuster

New member
לא קשור?

כל הנכתב מהלב קשור כל עוד אינננו מודעת Zיונים. אחד יראה בכתיבה דמיון בלבד, ואחרת תראה בו וידוי והודאה או צרחה, כולם תקפים. ומתאים. מתאים מתאים.

למעלה