לכי תגדלי בנות...

אופק 3

New member
אין כמו בנות! ../images/Emo88.gif

חשבתי רק הבנות שלי אוהבות אותי יותר
האימא שלהן מגדלת ומחנכת אותן הרבה יותר ממני, ואני קוצר את החום ואהבה שלהן

אפרוח4

New member
מי כמוך יודע ש....

כשהבונבונת שלי עם אבא שלה היא אפילו לא רוצה לדבר איתי בטלפון
מפחדת לוותר על כל שניה בחברתו.... אבל גם אני בהחלט ילדה של אבא עד היום
.....אז אני מבינה לליבה נשיקות....ואל תשכחי שאין כמוך

אופק 3

New member
לילי

אני כל יום עובד עד שעה 22:00 את עושה את זה פעם בחודש.. מה יש לך לומר להגנתך?

לילי301

New member
פעם בחודשיים..

ו...אתה זה שצריך לומר להגנתך? למה לעבוד עד מאוחר כל יום? איפה החיים?איפה האויר לנשימה? איפה המנוחה...והסטלבט...ו... אווווופ רוצה הביתה!

אופק 3

New member
החיים מתחילים אצלי בלילה

עכשיו את מבינה למה אני ישן עד השעה 12:00 אגב אני עובד לילה מבחירה, אני יכול לעבוד גם בוקר.. אבל מעדיף להתכרבל עם חברה שלי הקציצונת גם היא עובדת ערב צהריים אז ככה שזה בא לנו בול!

אופק 3

New member
את לא יודעת

כמה היא מתרגזת שאני אומר לה קציצה חחחחחחחחחחחחחחח אגב למה זה כ"כ מרגיז בחורות המשפט הזה? במקרה שלה היא לא שמנה, היא מלאה בכייף חחח

tintong

New member
בנות מרעיפות חום והרבה אהבה........

הילדה שלי כפרה עליה , חי ונושם למענההההההההההה כל יום מוצאת לה זמן לרגש אותי במשהוא חדשששששששש מיכתבים, פרחים, מתנות שהיא עושה............ דוגמא:

סיפור קצר בנושא

כשאני הייתי בת ארבע לערך ואחי הגדול בן שמונה הוא הקליט אותנו מדברים... בשיחה אחי שאל אותי "את מי את אוהבת יותר את אמא או את אבא?".." את אבא עניתי"..." באמתתתתתתת?????????????????? ענה בפליאה".....(הוא כמובן העדיף את אמא). עד היום אבא שלי מדי פעם מזכיר לו/לי את זה...ילדה של אבא אולי אבל אמא שלי זו החברה הכי טובה שלי לא יעזור כלום.

shon שון

New member
בלי שום ספק

לעולם לא נוכל למלא את המקום של ההורה השני! הגדולה היא להכיר בזה ולאהוב את זה, ובנוסף לדאוג כל הזמן למקומו, כבודו, חשיבותו ושיתופו של ההורה השני תוך התעלמות מוחלטת מהיחסים האישים בינינו.

למעלה