לכי תגדלי בנות...

לילי301

New member
לכי תגדלי בנות...

הצוציקית החצופה החליטה (בת 4 כן..ומרשה לעצמה להחליט) שהיא רוצה לעבור לגור עם אבא..ושאבא יבוא לקחת אותה מהגן..וש...אבא... כשאבא שאל למה? ענתה : " לא יודעת" כששאל שוב : ענתה לו : " אין לכם ברירה" (מעניין מה יהיה כשתגיע לגיל 10) יש לציין, המשמורת משותפת, רואה את אבא המון וגם את אמא, מבלים גם ביחד... שיתוף פעולה מלא וכבוד ההדי..ממש אידיאל!! היא אומרת שאוהבת את אמא מאד מאד.. "עד השמיים, עד הארץ, עד הכוכבים ועד הירח וחזרה" אבל גם אומרת שלא פייר שאבא לבד... הנכון לומר : ילדה של אבא? (ואולי מישהו מלמעלה מכוון שיחזירו לי על כל מה שעוללתי אני לאמא שלי?) ואולי בעצם, הילדה למדה מניפולטיביות מהי? ואולי.. סתם תקופה, וזה יעבור?

לילי301

New member
לא..

הוסבר לה בגובה העיניים ש.. ששנינו אוהבים אבל היא לא יכולה לעבור אליו, כי היא גרה עם אמא, הX אף הוא בן להורים גרושים וסיפר לה את הסיפור שלו...יש לציין מגבה אותי בכל דבר. הסברנו לה שיש לה שני בתים (היא מחתה ואמרה שיש לה שלושה..גם הבית של סבא וסבתא שלה
) אני חושבת שזה בגלל שהיא דואגת לאבא שלה. אנחנו גם חושבים להיוועץ עם משהו מקצועי ואולי שהוא ידבר איתה לבדוק את יש דברים עמוקים יותר. מדובר בילדה אמוציונלית/חכמה הרבה מעבר לגילה, וכנראה שלפעמים זה יוצר גם קושי.

או או גיל המניפולציות המקסים חכי חכי

זה לא עובר זה רק מתגבר והולך, לא מייאשת אבל צריך ללמוד את הטריק איך לשנות להם נושא וכיוון ושישכחו מה רצו מראש, אצלי ממתקים משום מה תמיד עובדים

לילי301

New member
הלוואי ממתקים..

הגב' הזו בילתה איתי אתמול בסופר ולא הפסיקה לשאול למה אבא לא בא לאסוף אותה מהגן.. הצעתי
ואפילו
והיא בשלה.. אמרתי שהוא יגיע מחר וגם ביום שאחרי, והיא.."אבל רציתי היום..זה לא פייר, התגעגעתי" (היא בילתה איתו מיום חמישי ועד שבת...) אבא שלה אומר שהיא פשוט מניפולטיבית (מעניין ממי למדה את זה?)

זה בגנים של כולנו (הנשים)

עכשיו ברצינות אין הרבה מה לעשות חוץ מלחזור ולהסביר ושוב ושוב עד שהיא תבין שעונים לה כל הזמן אותו דבר ישעמם לה, והיא תעבור לשאלה הבאה.

גילת336

New member
שיחה......

אני מורה- גננת מנסיון עם ילדים במקרים כאלה שיחה תמיד תעזור. תשאלי אותה למה היא חושבת שאבא לבד? תסבירי לה שאתם החלטתם שזה הכי נכון בשבילה ושאבא שמח שהיא עם אמא תגיעי לעולמה...

שרשירית

New member
דעתי

אני לא חושבת שצריך לערב איש מקצוע. אם היא מאוד אוהבת את סבא וסבתא, אחד מהם יכול לנהל איתה שיחה כדרך אגב ולנסות להבין מה עומד מאחורי ההצהרה. אם מערכת היחסים ביניכם טובה והמשמורת משותפת אפשר להוסיף לתקופה קצרה, יותר זמן למפגשים עם אבא. אני מאמינה שבאיזה שהוא שלב היא שוב תרצה יותר זמן עם אמא.

גילת336

New member
את כאמא קודם כל

ואם יהיה צורך שיחה נוספת עם שניכם לא צריך לערב עוד אדם- זה יבלבל אותה

shon שון

New member
שלי, רק בת 2.5, חולה על האמא שלה

למרות זאת מעדיפה להיות איתי אפילו אחרי סוף שבוע ארוך, יכולה לבקש להתקשר ולדבר עם אמא בטלפון כדי להשקיט את הגעגוע, אבל מעדיפה להשאר אצלי, אבא , אבא , כל הזמן , ושלא יהיה ספק לרגע, יש לה אמא נפלאה , משקיעה כמוני בדיוק, משחקת איתה, מקריאה לה סיפורים, מטיילת איתה, מאפשרת לה לצייר וליצור . בקיצור -- לא יעזור לכן ילדות שייכות לאבא !!!!!
)))))))

לילי301

New member
נראה לי שאין מנוס אלא..

לקבוע ש.. "ילדות שייכות לאבאל'ה שלהן!!" אגב, להבדיל, גם הכלבה שלנו, עליה השלום, שהבאתי אותה אני..וחיסנתי, וחיבקתי וחיממתי בלילות, הייתה מאוהבת בו... אולי בעצם הוא הסיבה!!

shon שון

New member
את לא מאמינה כמה זה מפחיד

לשמחתי, את והאמא של ביתי הקטנה, לא עושות מזה סיפור, מאבק על לב הילדים, יכול להיות רע ומר לכל הצדדים! אני שמח שנתת במה לרגשות שלך בצורה כזו. או כמו שאמרה לי היום האמא שלה (אחרי שהעדיפה ללכת איתי להצגה, סימבה) : אני שמחה שהיא מרגישה ככה כלפיך, חסר לי שזה היה שונה.

למעלה