"כיף?" -"ליים!" "למון?" -"ליים"
(אני חולה בבית- לכו תבינו...) 1. באיזו משחת שיניים את\ה משתמש\ת? קולגייט 2. שמפו וקונדושינר באחד או בנפרד? בלי קונדישנר בכלל- סתם עושה קשקשים.. 3. איזה סוג? (פרסומת סמויה) הד אנד שולדרס. 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את\ה משתמש\ת? מנטה. 5. את\ה מגלגל\ת את הגרביים שלך או סתם מניח\ה אותם? מגלגלת. 6. באיזה נייר טואלט את\ה משתמש\ת? כזה מבושם בריח תפוח. 7. את\ה יודע\ת את השם האמצעי של דונאלד דאק? טראמפ? 8. צבע מועדף? יש יותר מידי.. 9. נעליים לקיץ? בעע.. 10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננה, הכי פחות מלכלך ומשאיר טעם דומיננטי בפה. 11. ימני\ת או שמאלי\ת? ימנית. 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? באמצע.. 14. החיים, שחור או לבן? שחור ): (סתם, אני כזאת בכיינית, לעיתים הם לבן) 15. החדר שלך, מסודר או מבולגן? מבלוגן!!! כולכם פה עדים לכך. 16. את\ה שר\ה במקלחת? כן!... 17. את\ה מדבר\ת עם החיה שלך? אין לי חיה....אני כלכך כמהה לכלב ): 18. את\ה מדבר\ת עם עצמך? רק אם ממש משעמם.. 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? האמת שלא, אבל הוא באמת חמוד..(עם זאת, השיננית שלנו....) 20. את\ה יודע\ת מהו השם של הדוור/ית שלך? "אש"

21. את\ה נותנ\ת לדוור שלך מתנה לחג המולד? הממ לא. 22. יש לך 11 אצבעות? לא. 23. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד?: ברור! ורוד זה אחד הצבעים האהובים עליי. 24. מיקי מאוס או באגס באני? באגס. 25. באיזה צבע החדר שלך? לבן. 26. החדר שלך הוא רק שלך? עם עוד שותפה. 27. מי עיצב אותו? בעיקר אני

28. האם את\ה נושכ\ת את השפה שאת\ה עצבני\ת? לא, רק כשקורים מקרים מפתיעים או עצובים.. 29. האם לא תלכ\י לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? די, זהו, סיימתי בצפר... הלאה. 30. כמה מקצועות יש לך במערכת? - 31. מה המקצוע האהוב עליך? אהבתי מאוד ספרות. (איזה NERDית) 32. מה המקצוע השנוא עליך? ספורט!

33. כמה שעות את\ה לומד\ת בכל יום? - 33. את\ה לומד\ת ביום ראשון? - 34. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק. 35. M&M או ביצת קינדר? ברור שאמנםס1!! 36. את\ה הולכ\ת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה?: חופשי!! 37. כמה זה 1+1? 2 38. מה החג האהוב עלייך?: פוריםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 שיהיה כל השנה. 39. מה החג השנוא עליך?: יום כיפור. 40. בת\בן כמה את\ה? . 18 41. בת\בן כמה את\ה רוצה להיות? רוצה לחזור לגיל 14!! 42. איפה את\ה רוצה לגור? ירושלים ): 43. לאן את\ה רוצה לטוס? וואו. לא יודעת. 44. את מי את\ה רוצה לפגוש? אלוהים. 45. את\ה משתמש\ת בדאודורנט?: מסתבר. 46. האם Pine-sol מריח טוב?: מה זה? 47. מה את\ה אוהב\ת על הפיצה שלך? עגבניות ובצל. 48. את\ה עדיין משתוקק\ת לדלעת? טרם. 49. את\ה עדיין משאיר\ה לסנטה חלב ועוגיות? כששיחקתי בסימס (כמו בימים הטובים של פעם) אז כדי שסנטה יגיע צריך להשאיר לו 3 ימים ברציפות עוגית, אז עשיתי את זה

50. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן! 51. עברת טיפול שורש? לא טפו טפו טפו 52. שחור לבן או צבע? תלוי. 53. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואוריד את\ה בוחר\ת? רק לא מנטה.. 54. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת. 55. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? האוזן הימנית- יש שם טראגוס!!!!!!!!!!!! (מאוהבתתתתתתתת) 56. אוקיי או או.קיי? אוקיי. למי יש כוח לנקודות.??????...... 57. את\ה יודע\ת את ימי ההולדת של הקרובים שלך?: ממש לא. אפילו לא את של אבא ואמא. 58. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? חחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא. 59. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? אה? 60. מה את\ה חושב\ת על דרדסית? כוסית.. 61. מה הספר האהוב עלייך? התפסן. 62. מתי קראת אותו? לפני כמה שנים... 63. סלמון או בורי? איכס דגים. 64. סרטן או לובסטר?: ): 65. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?: סאבוואי!!!! זה גם טעים. 66. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך?: על העכבר! (יו גאט מי!!) 67. תאר\י את היום הכי טוב בחיים שלך?: כשנתתי לברי סחרוף נשיקה!! (וזה באמת קרה.) 68. מטאטא או מגב? מטאטא. 69. מה המילה האהובה עלייך?: חינם. 70. חינם! .........? 71. מה השם המלא שלך?: אורית שיפרה גולן. 72. מה היית רוצה שיהיה השם שלך?: את השיפרה כבר הורדתי (סורי סבתא), אז בעצם עכשיו הכל בסדר.. 73. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו?: אוקיי זה מוזר. יש לי חברה שקוראים לה מריים גרובר והשם האמצעי שלה זה קדוש. 74. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל?: בערך. 75. קסטות או דיסקים?: דיסקים. 76. למה? לא צריך להריץ אחורה, דה.. 77. מה המסורת שלכם בכריסטמס? אין. 78. איך את\ה פותח\ת את המעטפות שלך: קורעת באכזריות. 79. את\ה משועממ\ת כרגע?. כן.. 80. את\ה אוהבת בצלים? כן! 81. איך היית קורא\ת ללהקה שלך, ? ישלי להקה- עפוצי הקיבוץ, אבל אני בספק אם זה היה תלוי בי ככה קוראים לנו. אגב- אם כבר ניתנה לי הבמה- מישהו כאן מכיר שירים או שמע? (חוץ מיואב) 82. לבשת פעם שמלה? בטח 83. מתי? כשהייתי קטנה. 84. צפרדעים או קרפדות?: איכססססס לא זה ולא זה. 85. את\ה מאמינ\ה בלהביע משאלה בשעה 11:11? לא. יותר בקטע של להסתכל ברשימת אנשי קשר בפלאפון ולראות מי חשב עליי. 86. 8 או 3?: 8. 87. כמה זמן את\ה יכולה לעשות הולה-הופ? לא יכולה. 88. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן. 89. את\ה אוהב\ת אותי? זה תלוי (וואו התשובה הייתה כתובה שם אז אני חייבת להסכים) 90. אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנ\ה? כן!