לכיף- שאלון

"כיף?" -"ליים!" "למון?" -"ליים"

(אני חולה בבית- לכו תבינו...) 1. באיזו משחת שיניים את\ה משתמש\ת? קולגייט 2. שמפו וקונדושינר באחד או בנפרד? בלי קונדישנר בכלל- סתם עושה קשקשים.. 3. איזה סוג? (פרסומת סמויה) הד אנד שולדרס. 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את\ה משתמש\ת? מנטה. 5. את\ה מגלגל\ת את הגרביים שלך או סתם מניח\ה אותם? מגלגלת. 6. באיזה נייר טואלט את\ה משתמש\ת? כזה מבושם בריח תפוח. 7. את\ה יודע\ת את השם האמצעי של דונאלד דאק? טראמפ? 8. צבע מועדף? יש יותר מידי.. 9. נעליים לקיץ? בעע.. 10. תפוחים, תפוזים או בננות? בננה, הכי פחות מלכלך ומשאיר טעם דומיננטי בפה. 11. ימני\ת או שמאלי\ת? ימנית. 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? באמצע.. 14. החיים, שחור או לבן? שחור ): (סתם, אני כזאת בכיינית, לעיתים הם לבן) 15. החדר שלך, מסודר או מבולגן? מבלוגן!!! כולכם פה עדים לכך. 16. את\ה שר\ה במקלחת? כן!... 17. את\ה מדבר\ת עם החיה שלך? אין לי חיה....אני כלכך כמהה לכלב ): 18. את\ה מדבר\ת עם עצמך? רק אם ממש משעמם.. 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? האמת שלא, אבל הוא באמת חמוד..(עם זאת, השיננית שלנו....) 20. את\ה יודע\ת מהו השם של הדוור/ית שלך? "אש" :) 21. את\ה נותנ\ת לדוור שלך מתנה לחג המולד? הממ לא. 22. יש לך 11 אצבעות? לא. 23. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד?: ברור! ורוד זה אחד הצבעים האהובים עליי. 24. מיקי מאוס או באגס באני? באגס. 25. באיזה צבע החדר שלך? לבן. 26. החדר שלך הוא רק שלך? עם עוד שותפה. 27. מי עיצב אותו? בעיקר אני :) 28. האם את\ה נושכ\ת את השפה שאת\ה עצבני\ת? לא, רק כשקורים מקרים מפתיעים או עצובים.. 29. האם לא תלכ\י לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? די, זהו, סיימתי בצפר... הלאה. 30. כמה מקצועות יש לך במערכת? - 31. מה המקצוע האהוב עליך? אהבתי מאוד ספרות. (איזה NERDית) 32. מה המקצוע השנוא עליך? ספורט! :) 33. כמה שעות את\ה לומד\ת בכל יום? - 33. את\ה לומד\ת ביום ראשון? - 34. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק. 35. M&M או ביצת קינדר? ברור שאמנםס1!! 36. את\ה הולכ\ת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה?: חופשי!! 37. כמה זה 1+1? 2 38. מה החג האהוב עלייך?: פוריםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 שיהיה כל השנה. 39. מה החג השנוא עליך?: יום כיפור. 40. בת\בן כמה את\ה? . 18 41. בת\בן כמה את\ה רוצה להיות? רוצה לחזור לגיל 14!! 42. איפה את\ה רוצה לגור? ירושלים ): 43. לאן את\ה רוצה לטוס? וואו. לא יודעת. 44. את מי את\ה רוצה לפגוש? אלוהים. 45. את\ה משתמש\ת בדאודורנט?: מסתבר. 46. האם Pine-sol מריח טוב?: מה זה? 47. מה את\ה אוהב\ת על הפיצה שלך? עגבניות ובצל. 48. את\ה עדיין משתוקק\ת לדלעת? טרם. 49. את\ה עדיין משאיר\ה לסנטה חלב ועוגיות? כששיחקתי בסימס (כמו בימים הטובים של פעם) אז כדי שסנטה יגיע צריך להשאיר לו 3 ימים ברציפות עוגית, אז עשיתי את זה :) 50. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן! 51. עברת טיפול שורש? לא טפו טפו טפו 52. שחור לבן או צבע? תלוי. 53. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואוריד את\ה בוחר\ת? רק לא מנטה.. 54. איפה היד שלך עכשיו? על המקלדת. 55. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? האוזן הימנית- יש שם טראגוס!!!!!!!!!!!! (מאוהבתתתתתתתת) 56. אוקיי או או.קיי? אוקיי. למי יש כוח לנקודות.??????...... 57. את\ה יודע\ת את ימי ההולדת של הקרובים שלך?: ממש לא. אפילו לא את של אבא ואמא. 58. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? חחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא. 59. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? אה? 60. מה את\ה חושב\ת על דרדסית? כוסית.. 61. מה הספר האהוב עלייך? התפסן. 62. מתי קראת אותו? לפני כמה שנים... 63. סלמון או בורי? איכס דגים. 64. סרטן או לובסטר?: ): 65. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?: סאבוואי!!!! זה גם טעים. 66. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך?: על העכבר! (יו גאט מי!!) 67. תאר\י את היום הכי טוב בחיים שלך?: כשנתתי לברי סחרוף נשיקה!! (וזה באמת קרה.) 68. מטאטא או מגב? מטאטא. 69. מה המילה האהובה עלייך?: חינם. 70. חינם! .........? 71. מה השם המלא שלך?: אורית שיפרה גולן. 72. מה היית רוצה שיהיה השם שלך?: את השיפרה כבר הורדתי (סורי סבתא), אז בעצם עכשיו הכל בסדר.. 73. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו?: אוקיי זה מוזר. יש לי חברה שקוראים לה מריים גרובר והשם האמצעי שלה זה קדוש. 74. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל?: בערך. 75. קסטות או דיסקים?: דיסקים. 76. למה? לא צריך להריץ אחורה, דה.. 77. מה המסורת שלכם בכריסטמס? אין. 78. איך את\ה פותח\ת את המעטפות שלך: קורעת באכזריות. 79. את\ה משועממ\ת כרגע?. כן.. 80. את\ה אוהבת בצלים? כן! 81. איך היית קורא\ת ללהקה שלך, ? ישלי להקה- עפוצי הקיבוץ, אבל אני בספק אם זה היה תלוי בי ככה קוראים לנו. אגב- אם כבר ניתנה לי הבמה- מישהו כאן מכיר שירים או שמע? (חוץ מיואב) 82. לבשת פעם שמלה? בטח 83. מתי? כשהייתי קטנה. 84. צפרדעים או קרפדות?: איכססססס לא זה ולא זה. 85. את\ה מאמינ\ה בלהביע משאלה בשעה 11:11? לא. יותר בקטע של להסתכל ברשימת אנשי קשר בפלאפון ולראות מי חשב עליי. 86. 8 או 3?: 8. 87. כמה זמן את\ה יכולה לעשות הולה-הופ? לא יכולה. 88. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן. 89. את\ה אוהב\ת אותי? זה תלוי (וואו התשובה הייתה כתובה שם אז אני חייבת להסכים) 90. אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנ\ה? כן!

המשך..

91. מה ביקשת ביום הולדת הקודם שלך? מערכת סטריאו. 92. את\ה יודע\ת את כל המילים בהמנון? כן. "כל עוד בלבב ננננהההה...." 93. האם את\ה צופה בסופרבול בבית? לא. 94. את\ה הולכ\ת לקרוא לבן שלך אלוויס? לא, אבל זה אחלה לשם שני.. 95. אז איך תקרא\י לו? אני אוהבת שמות קצרים וקליטים. 96. מה עם הבת שלך? רק לא ימימה. 97. תאר\י את הרגע הכי מביך בחיים שלך: היו יותר מידי. תמיד זה מתנקז לזה שאני מדברת על מישהו, בד"כ משהו שלילי, וההוא פתאום נעמד מאחורי. זה ואו שאני דופקת הפכות בכל מיני חנויות בקניון (בחיים יותר לא נכנסת לTNT) 98. את\ה קורא\ת צהובונים? כן. 99. את\ה קורא\ת עיתונים? כן. 100. את\ה אוהב\ת צמר גפן מתוק? לא. 101. את\ה סובל\ת מהתכווצויות שרירים? אמממ כרגע בגב- טוב אני חולה ): 102. תושיט\י את יד ימין הכי רחוק שאת\ה יכול\ה. במה את\ה נוגע\ת? בקיר הכחול היפה בבית שלי, איפה שפעם היה החדר שינה שלי. 103. אוכל מועדף? דגנים למיניהם. ושניצל. 104. מה הדבר הראשון שתעש\י אם תזכ\י בלוטו? אוקיי- מלא ניתוחים פלסטיים, אח"כ מלא בגדים, בית ענק, מלא ציוד לגיטרה וכל זה, ומלא מלא מלא שוקולד :) 105. נייר חלק או מפוספס? חלק. 106. פעם הופעת על במה? כן :) 107. עוגת תפוחים או דובדבנים? תפוחים. 108. פפסי או קולה? קולה. 109. וניל או תות? תות. 110. סרט מועדף:הר ברוקבק, 10 דברים שאני שונאת אצלך, הדייט שתקע אותי, מבצע סבתא, גבעת חלפון ועוד מלא...... 111. שחקן אהוב? הית לדג'ר וג'ייק גילנהול. 112. שחקנית אהובה? ג'וליה רוברטס. 113. צ'יריוס או קורנפלקס? קורנפלקס. 114. גרביונים או גרביים עד הברך? גרבייםעד הברך. 115. כמה זמן נראה לך שזה ימשך? וואו רק אלוהים יודע.. 116. אמצע הלילה או אמצע היום? אמצע היום. 117. תקווה או בילי? בילי- יותר גלובלי. 118. גבוה או נמוך? גבוה. 119. לאט או מהר? לאט. 120. קשה או רך? רך. 121. יוגורט או גלידה? פרוזן יוגורט.......... 122. כפית או מזלג? כפית. 123. את\ה בוכה עכשיו? לא. 124. מכה או סטירה? מכה. 125. תסתכל\י על האצבע האמצעית בידך הימנית, מה את\ה רואה? מישהי שמשתוקקת לפרוץ החוצה. 126. תסתכל\י שמאלה, מה את\ה רואה? ארונית כזאת שפעם היו עליה המון דברים, עד שעברתי לחדר משלי, וארונות בגדים בצבע ורוד (כן כן) 127. תסתכל\י ימינה, מה את\ה רואה? קיר כחול. 128. מי בבית עכשיו? אמא. 129. הרגליים שלך צלובות עכשיו? לא. 130. יש לך מילון אנגלי-עברי בחדר? יש לי בחדר מילונית- זכר לבגרות באנגלית. 131. יש לך מילון אנגלי-אנגלי-עברי בחדר? אממממממ נראה לי. 132. סוכרייה רגילה או על מקל? רגילה. 133. איזה טעם? תות 134. את\ה אוהב\ת לדוג? לא ניסיתי. 135. סבא שלך מגניב? ממש לא. 136. האם סבא שלך משעמם אותך עם סיפורים ארוכים? כן. אוף!! 137. את\ה נוחר\ת? לא. 138. תאר\י את ריח הפה שלך עכשיו: ??????... 139. יש לך תמונות של עצמך בחדר? ברור.. 140. כמה? מלא...שיגעון גדלות שכזה. 141. את\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג? לא יוצא לי. 142. את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך? כן! 143. מהו הקומיקס האהוב עלייך? זבנג- אבל ההוא של פעם של לפני 8-9 שנים.. 144. כיתת דרמה או דרמה של כיתה? כיתת דרמה. 145. מ'מצב? פנאן 146. מה קורה? אני חולה ): 147. מה את\ה חושב\ת עלי? משועמם.. 148. בלונדיניות או ברונטיות? בלונדיניות 149. לדחוף או למשוך? לדחוף :) 150. כשרשום על הדלת "משוך", את\ה אוטומטית דוחפ\ת? כן אני מאלה. 151. את\ה בכלל קורא\ת את הדברים על הדלת? לא. 152. עכבישים מפחידים אותך? לא. 153. מה עוד? צפרדעים. 154. הידעת שפחדתי מצפרדעים כשהייתי תינוק? אמאלה..........אני עד היום.. 155. מה הייתה המילה הראשונה שאמרת? אבא/אמא/במבה?.. 156. מה היה המשפט הראשון שאמרת? לא זוכרת. 157. מה את\ה לא יכול\ה לבטא? אין כזה דבר.. 158. את\ה יודע\ת שהטלפון שלי צלצל הרגע? יש!! 159. הטלפון שלך מצלצל? לא. 160. מה מספר הטלפון שלך? ----- 161. את\ה אוכל\ת את הציפורניים של הרגליים שלך? איוו לא. 162. את\ה נגרר\ת עכשיו? לא. 163. ג'ים קארי או מריה קארי?:ג'ים. 164. כמה כפיפות בטן את\ה יכול\ה לעשות? ברצף? 50...ואח"כ אני מתה. 165. כמה שכיבות סמיכה את\ה יכול\ה לעשות? 0 166. לכ\י תרוצ\י קילומטר. יש לך 10 דקות. את\ה עייפ\ה? כן. ויתרתי. 167. לאופניים שלך יש 2 גלגלים? אין לי אופניים. 168. האם הם שטוחים? - 169. את\ה יכול\ה לעשות עמידת ידיים? לא. 170. אחורה או קדימה? אחח רק לחשוב על זה כואב לי עוד הגב (והוא כואב ממילא) 171. לכ\י אחורה 5 צעדים. עצר\י. תסתובב\י. מה השעה עכשיו? 10:55 172. את\ה עולה עכשיו באש? לא. 173. אם אתן לך פיסת נייר, מה הסיכויים שתאכל\י אותה? 0 174. ספרייט או 7-אפ? ספרייט. 175. השלימ\י את המשפט - "אם אין לחם...": אין תורה. 176. במבי או סימבה? סימבה!! 177. פיות או מלאכים? פיות. 178. אם הייתי אומר לך לקפוץ מהגג, היית קופצ\ת? לא. וואי מי כתב את השאלון הפליץ הזה?.. 179. היית מוכנ\ה ללקק רגל של נסיך בשביל חמישה דולר? כן. 180. את\ה יודע\ת שיש אנשים שמוכנים לעשות את זה בחינם? וואלה... 181. אמ... את\ה יכול\ה לספור כמה שאלות עוד יש? כולל זאת 5 182. 5+7+8-1234569%555x 3 = ? EROR 183. אם היו לך 5 דולר, היית הולכ\ת לחנות כדי לקנות תפוח שעולה 50 סנט, אבל הם נגמרו, כמה תפוחים יהיו לך? לא יהיו. 184. את\ה יודע\ת כמה קלוריות תשרופ\י כשאת\ה עושה דבר פרוע? 1000 185. למה לובשת הזברה פיג'מה?כי קר

Black Jane

New member
רק שלא יכבה לי המחשב באמצע../images/Emo7.gif

1. באיזו משחת שיניים את\ה משתמש\ת? קולגייט טוטאל 2. שמפו וקונדושינר באחד או בנפרד? בנפרד, ברור! ביחד עושה קשרים ונשירה 3. איזה סוג? הוואי(
)/נקה 7/כל חודש משהו אחר 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את\ה משתמש\ת? מה חוט דנטלי קשור עכשיו! 5. את\ה מגלגל\ת את הגרביים שלך או סתם מניח\ה אותם? מגלגלת 6. באיזה נייר טואלט את\ה משתמש\ת? לילי עם הכלבים, הפעם בריח אלוורה (ריח אלוורה?!!) 7. את\ה יודע\ת את השם האמצעי של דונאלד דאק? דונאלד ג'יימס דאק 8. צבע מועדף? סגול 9. נעליים לקיץ? אבל עכשיו חורף 10. תפוחים, תפוזים או בננות? תפוז אדום 11. ימני\ת או שמאלי\ת? ימנית (אבל אני עם השמל בפוליטיקה) 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה לחלוטין 14. החיים, שחור או לבן? הם בסדר 15. החדר שלך, מסודר או מבולגן? מסודר עך נוטה לבילגון 16. את\ה שר\ה במקלחת? ברורררר 17. את\ה מדבר\ת עם החיה שלך? כן, לי ולכלבה שלי יש שיחות נפש. 18. את\ה מדבר\ת עם עצמך? האמת שלא 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? הממ...לא
20. את\ה יודע\ת מהו השם של הדוור/ית שלך? אין לי דוור/ית, אני בקיבוץ! 21. את\ה נותנ\ת לדוור שלך מתנה לחג המולד? " 22. יש לך 11 אצבעות? לא 23. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד?: כן 24. מיקי מאוס או באגס באני? באז שנות אור 25. באיזה צבע החדר שלך? בנעורים או בבית? 26. החדר שלך הוא רק שלך? בבית כן בנעורים עם חברה 27. מי עיצב אותו? בבית אני בנעורים אני והיא 28. האם את\ה נושכ\ת את השפה שאת\ה עצבני\ת? כן 29. האם לא תלכ\י לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? לא 30. כמה מקצועות יש לך במערכת? הרבה 31. מה המקצוע האהוב עליך? ריקודי עם (ספורט) 32. מה המקצוע השנוא עליך? מתמטיקה 33. כמה שעות את\ה לומד\ת בכל יום? בממוצע 8 שעות לימוד... 33. את\ה לומד\ת ביום ראשון? כן 34. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? מסטיק, דובוני ג'לי זה עם ג'לטין;[ 35. M&M או ביצת קינדר? קינדר בואנווו 36. את\ה הולכ\ת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה?: למה לא? 37. כמה זה 1+1? 27 38. מה החג האהוב עלייך?: פסח. יש לי קראץ' לא מוסבר לחג הזה.... 39. מה החג השנוא עליך?: הממ.... 40. בת\בן כמה את\ה? . 17 וארבעה חודשים 41. בת\בן כמה את\ה רוצה להיות? 22 וחצי 42. איפה את\ה רוצה לגור? ניו יורק סיטי 43. לאן את\ה רוצה לטוס? תאילנד 44. את מי את\ה רוצה לפגוש? אסור לי לגלות 45. את\ה משתמש\ת בדאודורנט?:
46. האם Pine-sol מריח טוב?:
47. מה את\ה אוהב\ת על הפיצה שלך?
48. את\ה עדיין משתוקק\ת לדלעת?
49. את\ה עדיין משאיר\ה לסנטה חלב ועוגיות?
50. איבדת את כל שיניי החלב שלך? אני מקווה 51. עברת טיפול שורש? לא 52. שחור לבן או צבע? צבע 53. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואוריד את\ה בוחר\ת? תות 54. איפה היד שלך עכשיו? אחת על העכבר ואחת על המקלדת 55. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? הזרת הימנית 56. אוקיי או או.קיי? אוקיי 57. את\ה יודע\ת את ימי ההולדת של הקרובים שלך?: כן 58. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 59. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? במה? 60. מה את\ה חושב\ת על דרדסית? כוסית על 61. מה הספר האהוב עלייך? הנזיר משכר את הפרארי שלו 62. מתי קראת אותו? פעם שנייה לפני חודשיים 63. סלמון או בורי? סלט פירות 64. סרטן או לובסטר?: תותים עם קצפת התייאשתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

למעלה