לכחולונת...

לכחולונת... ../images/Emo7.gif

רציתי אז לבוא, וראיתי את ענייך. הסתפקתי בחיוך, ובחיבוק חמוקייך... נסעתי כמו שיכור, ראיתי את דמותך. כמו מטורף נסעתי, כדי לשמור על טעמך... היה הוא מתקתק, טעים לשפתיי... נספג הוא בעורי ...אך לא בלשוני... והיא הקטנה עליזה ושמחה ,רוצה גם רוצה לתוכך להציץ, לטבול ולטבול לשחק ולצלול כדי לחוש היטב בטעם המיץ. כשהגעתי שיכור ומלא מחשבות, ניסתה הגברת להוריד קסדתי, אך זה קשה ללא הסכמתי. צמא לכתוב לרשת עליתי רציתי,רציתי,רציתי... חיכיתי הרבה חיכיתי המון אך נדם קולו של הפלפון.... אכן כחולה את פה ברשת אך במציאות הרבה יותר מושכת...

המחובקת

New member
אופנוען...

רציתי שתבוא חשבתי, ניפגש, ניקח את זה מפה, נלך עם מה שיש... ובתוכי מולך פגשתי את הצורך בחיבוק ואני, כמו שאני, אמרתי, ביקשתי ממך את החיזוק... נאמנה לעצמי, לא רציתי יותר, אהבתי שהבנת, הסכמת לא למהר... וגם אני חיפשתי אותך כאן ולא מצאתי, כנראה בעיה של זמן, וגם עניין הפלפון נפתר, המספר פשוט לא מחובר... ומתוך הבלבול שלי, של עכשיו אני שולחת לך חיוך רחב...

למחובקת...

החיוך הגיע פגע בי בחוזקה על פניי מרוח, הוא, רחב אכן רחב בתגובה אני שולח ,לך, חיבוק חזק... הפלפון ישן החסירי מערכו 264833 אם אשמע קולך הטיעון גם הוא חזק בעניין הטעם זה כמו לראות המון בעיקר כי חסרה לי המילה האחרונה במילון

דיי.. דייייייי .. לא יכולה ככה. ../images/Emo14.gif

אתם קורעים לי ת´נשמה לועסים לי ת´לב שותים לי ת´חיים "נדם קולו של הפלפון.." אוי אמא!!!!!!! שמישעו יעזור! שמישהו יפתח קבוצת תמיכה! שמישהו ילטף אותי! שמישהו יקנה לי טבעת יהלום! (אופס.. זה לא קשור. סליחה..)

remezh

New member
גדולה ,גדולה ,

אהבתי את השירה שלך, הצחקת אותי. אבל תגיד , למה הטעות נגררת? לא כותבים פלפון , כותבים פלאפון, אלא אם כן התכוונתם לאיזה פילפלון , משהו שאני לא מכירה , ברגשי הוקרה וד´ש ליערית , רמז.

למעלה