לכו לישון כבר כמה רעש אתם עושים.
S Shir Rose New member 22/8/13 #3 שששש... עוד מעט אני הולכת לספור כבשים <איך אין פה אייקון של כבש???>
S Shir Rose New member 22/8/13 #6 אולי הנקודות השחורות שלהם יעשו לי כואב בעיניים ואני אתהפנט ואצליח להרדם...
M mri10 New member 22/8/13 #7 את מרדימה אותנו,ואת זאת גם שמעירה אותנו. בקיצור שליטה מוחלטת בהרגלי השינה שלנו. שאקירה בחייך,קצת מרחב.
את מרדימה אותנו,ואת זאת גם שמעירה אותנו. בקיצור שליטה מוחלטת בהרגלי השינה שלנו. שאקירה בחייך,קצת מרחב.
ס סpap New member 22/8/13 #14 איזו תינוקת מדהימה הית. מה זה?! בובה! זה לא יאמן. זכית במקום הראשון בצעד התינוקות של הפורום ויש לי תחושה שהית זוכה בתור מיס יוניברס של הבייביס את צריכה להתחתן עם התינוק של גרבר!
איזו תינוקת מדהימה הית. מה זה?! בובה! זה לא יאמן. זכית במקום הראשון בצעד התינוקות של הפורום ויש לי תחושה שהית זוכה בתור מיס יוניברס של הבייביס את צריכה להתחתן עם התינוק של גרבר!
ש שKקירה New member 22/8/13 #20 ריעננתי את הזכרון . אפילו הגבתי לה שהיא מהממת איזה זכרון של צרצר יש לי
ש שKקירה New member 22/8/13 #21 רעננתי את הזכרון... איזה זכרון של צרצר יש לי.. אפילו כתבתי לה שהיא מהממת
ס סpap New member 22/8/13 #24 פייי איזה זיכרון של צרצר יש לך הגבת לי ואחרי 3 דקות שכחת שהגבת לי אז הגבת לי שוב אותו דבר מזכיר לי את הסרט ממנטו
פייי איזה זיכרון של צרצר יש לך הגבת לי ואחרי 3 דקות שכחת שהגבת לי אז הגבת לי שוב אותו דבר מזכיר לי את הסרט ממנטו
S Shir Rose New member 22/8/13 #49 תודה... אני מחפשת מי שיעזור לי להמשיך לייצר את מלכות היופי של התינוקות ללא הצלחה בינתיים ונראה לי שהשרשור שלך יצא מהקשרו, לא?
תודה... אני מחפשת מי שיעזור לי להמשיך לייצר את מלכות היופי של התינוקות ללא הצלחה בינתיים ונראה לי שהשרשור שלך יצא מהקשרו, לא?