לכו להצביע

SWEET HOME

New member
ועוד איך יש לא רוצים!!!!!

וזה חלק מדמוקרטיה!!!!לא מעוניינים!!!לא מאמינים!!!!ואנחנו מסתבר לא לבד......

SWEET HOME

New member
לא כולם חכמים כמוך......

דמוקרטיה זה שלטון העם הכולל בתוכו זכויות(כולל הזכות להצביע או לא להצביע) אז אנא ממך....בסך הכל אני בעלת תואר אקדמי ביחסים בינלאומיים ועשיתי איזה כמה עבודות על נושא "דמוקרטיה".

וואו... תואר ביחסים בינ"ל (נהוג ...

לציין גם איפה) ועבודות על דמוקרטיה לתואר ראשון... איזה משכילה את. בואי לא נכנס להבדלים בין הדמוקרטיה הליברלית והמודרנית הנהוגה בישראל לבין מהות הדמוקרטיה בה אידאל שלטון העם הוא שכל העם יצביע. Vox populi, Vox dei!

SWEET HOME

New member
טוב,התואר שלי מאוניברסיטה העברית.

ה"וואו" הזה שלך מיותר לחלוטין.בכל זאת למדתי כמה שנים טובות. נכון שאידאל שלטון העם הוא שכל העם יצביע,אבל כשהעם מאבד עניין בפוליטיקאים ויותר גרוע מזה....מאבן אמון, האם זה אומר שצריך להצביע כי צריך להצביע ולא לפי המצפון?לדעתי אחוז המצביעים בבחירות האלה יהיה נמוך,וזה רק אמור להדליק נורה אדומה אצל "נבחרי העם" . אגב,OMNE OMEKU MEKUM PORTEֱ

האין זה: omnia mea mecum porto?

ואם בלטינית עסקינן: qoi tacet, consentire videtur, לכן מי שלא מצביע- מצביע גם מצביע!. והוואו של מקודם לא היה ציני כלל ועיקר, בכ"ז למדת כמה שנים טובות.

SWEET HOME

New member
אני לא מומחית ללטינית אבל כן זה

אותו ביטוי.וכן אני מסכימה שגם בזה שסירבתי להצביע הצבעתי,אבל הכוונה שונה מכוונתך,כלומר ברצוני להדגיש את חוסר עניין ב"נבחרי העם" הקיימים! או שהיה יותר טוב להצביע בשביל להצביע ולא משנה למי? ויתרת על "הוואו" זה כבר טוב,בכל זאת טיפת כבוד לאנשים אחרים.

lef

New member
אפשר להתערב?

אני לא הייתי מגדיר את ישראל כמדינה דמוקרטית, זה אולי מה שהם רוצים שתחשוב (בעלי ההון), אבל זו עוד דוגמא לתודעה כוזבת, עם זאת... הייתי מגדיר את ישראל כאוליגרכיה...

SWEET HOME

New member
עבור אנשים מסויימים זה עממי מידי

טוב,אנחנו עם פשוט ולא כל אחד מדבר גם לטינית.

טיפ_טיפ

New member
אל תצביע...

תנו לכל היתר להחליט בשבילכם

למעלה