לכו להצביע!!!

mishmaroti

New member
תצביעו נכון בעד...

בעד מי שיכול לממש את המצע של מאיר!אני בחרתי אהוד בנאי והדג נחש
מזל שיצאת עם הכלב

yossnet1

New member
ואולי

ואולי בכלל לא תצביעו אל הקלפי לא תגיעו יד מהכיס לא תוציאו פתק במעטפה לא תביאו לא תשלשלו, לא תקיאו לפחות בוודאי לא תשפיעו גם אם מישהו תפתיעו לא אתם את הרעב תשביעו לא משנה מי, מהו, מיהו כן, אולי בכל זאת בכלל לא תצביעו בטח לא בשבילי

"המנע מן הרע ושאף אל הטוב"

ברחל בתך הקטנה: הצביעו אמת, הצביעו עבודה. הצביעו פרץ. כי הפעם: לא רק אם הצבעת השפעת. גם אם לא הצבעת השפעת. במגזרים שונים ישנם 100% הצבעה, ואפילו יותר. מי שלא משמיע את קולו - גם פוגע בדמוקרטיה עצמה. מי שמצביע פתק לבן או פתק פסול, כאילו לא הצביע. מי שהצביע לרשימה שלא עברה את אחוז החסימה כאילו לא הצביע. יש מפלגה שבאמת מציעה להביא לנו אהבה. שמשלבת פוליטיקה עם אידאולוגיה. שמאחדת בשורותיה אנשים מצויינים ורציניים. שהכינה תוכניות מפורטות ומלומדות כדי לשפר את החינוך, את הבריאות, את איכות הסביבה, את הכלכלה, את מעמד הקשיש, את מעמד הגר היתום והאלמנה. זוהי מפלגת העבודה בראשות עמיר פרץ. מנהיג טבעי, היחידי כיום במפה הפוליטית שהיה פועל ואיש כפיים. כמה אהבה יש באיש הזה! לכו להצביע. אל תיאשו מהופליטיקה. הפוליטיקאים איכזבו אותנו כ"כ הרבה זמן ואסור לנו לוותר להם. אסור לנו לפוליטיקה הישנה (העסקונה של הליכוד ועכשיו של קדימה) להישאר סמוכים את סיר הבשר. אל תוותרו על התקווה. לכו להצביע. הצביעו אמת.

מה קורה?

כרגע הורדת את החשק שלי להכנס לפורום. פשוט ירדת כלכך נמוך עכשיו... ממש התאכזבתי, יש מקום לפוליטיה והוא לא פה. לחן: ירוסלב יעקובוביץ` מילים: מאיר אריאל זה לא מנהיג כזה או אחר לא מפלגה לא שמאל לא ימין. זה אתה מה שאתה בוחר זה אתה מה שאתה מאמין. בוא תגיד למה אתה מוכן תיהרג ולא תותר מה חשוב לך עכשיו וכאן ומה חשוב לך בזמן אחר יותר. שוא תצפה לאות, לאות ולסימן, מהגננת להתחיל בשיר. הגננת גם היא מחכה לסימן, בעצמה לא יודעת איזה שיר לשיר. בן אדם, דבר איתך כבר, קורה איזה דבר ואתה ישן. הייתכן, קורה איזה אדבר, ואתה ישן, אתה ישן. זה אתה ומה שאתה בוחר לא מנהיג כזה ואחר לא מפלגה לא שמאל ולא ימין זה אתה מה שאתה מאמין ואם כבר בא לך על אחד, והוא נבחר - הידד ידידי!, רק אל תשאיר אותו פתאום לבד, עצוב וקר לעמוד כך ידידי. זה לא מנהיג כזה או אחר, לא מפלגה, לא שמאל ולא ימין, זה אתה, מה שאתה בוחר, זה אתה מה שאתה מאמין. שוא תצפה לאות, לאות ולסימן, מהגננת, להתחיל בשיר. הגננת, גם היא מחכה לסימן, בעצמה, לא יודעת איזה שיר לשיר. זה לא מנהיג כזה או אחר לא מפלגה לא שמאל לא ימין. זה אתה מה שאתה בוחר זה אתה מה שאתה מאמין.

yossnet1

New member
אם לא הייתי מכיר אותך כבחור פיקח

הייתי אומר שאתה תמים עד כאב

מה שאתה אומר פה זה בעצם

שלא צריך להצביע/שלא הצבעת? (השאלה ליוסנט) וחוץ מזה, להיות גם פיקח וגם תמים, זה אפילו עוד יותר טוב

לא יודע אם פיקח, אולי קצת פירחֵחַ

ותמים...למה לא להיות תמים בעצם, למה לא בעצם...תמים מלשון שלם וגם מלשון תום...ולמה בעצם עדיף להיות ציני....או בא נגיד את זה גם ככה: גם אם כולם שקרנים, אני מעדיף לתמוך בזה שאומר את השקרים הנכונים. ואם החולצה מלוכלכת, אז מחליפים, ולא מוותרים וחוזרים ומחליפים עד שמוצאים כותונת פסים. וכשעוקבים באמת על אותו ברנש משופם ששמו עמיר פרץ, אני בהחלט חושב שהוא כותונת פסים שכולה תכלת, ושני ושש וארגמן. אני חושב שהוא הכניס הרבה יושר למערכת, הרבה כוונות טובות באמת, והרבה - הרבה תמימות ברוכה. אני מקווה שבים השורץ כרישים, הוא יהיה דולפין. לא כריש ולא סרדין. וזהו, תם ולא נשלם...

למעלה