לכו לגלוש!!!!!

DaRזה אני

New member
לכו לגלוש!!!!!

הייתי מ10 עד 4 בים ובבוקר היה גל פתוח ומסוגר כזה חצי אחרי זה עלה ובאו התקפות לא ממש פתוחות אבל צינורות לפעמים של 70 כזה ונדמה לי שהים בעלייה אז לכו לגלוש גם מחר!!1

DaRזה אני

New member
למי ששואל

זה היה במזח הדרומי_שזה חוף פתוח_ ובחוף סגור יש בהרבה פחות גלים..

BADbob

New member
צודק

היום אחרי שקניתי תגלשן עברתי ליד חוף הילטון ופרישמן היה פלטההההה הלכתי לגלוש בדולפינריום היה בסביבות החצי מטר ויותר אבל מבולגן טיפה (אני לא ממש מבין בכל התחזיות האלו אז אל תתחילו אם ירידות עכשיו)

faith2

New member
אמממ,

התחילו להתפתח גלים בגורדון בצהריים, היה דווקא נחמד, חוץ מהבושה שעשיתי לגולשים

faith2

New member
חחחח....

אז ככה, כל מה שעשיתי היה לחתור ולשבת על הגלשן, פעמיים תפסתי גל אבל לא עמדתי....קיצר בושה לגולשים!...חחח
לא יודעת, אחריי שנכנס לי הגלשן פעם לפרצוץ, יש לי פחד עצום....

on the wave

New member
אני הייתי בחדר מיון

אחרי שהחרב של הגלשן נכנסה לי לתוך הראש... בלאגן ,היו צריכים לתפור לי את המקום אחר כך

REAL boy

New member
חחחחחח מסכנים..

היום דפקתי כזאת נפילה מדרופ..אוי זה היה מפחיד..הייתי עם הבוגי,לקחתי איזה גל של מטר+(זאת הייתה אחת ההתקפות החזקות לפי מה שראיתי)לא הצלחתי ממש להמשיך עם הגל אז פשוט נפלתי נפילת ראש לתוך המים מהדרופ..מזל שלא נכנסתי באדמה זה פשוט מזל... וגם לחבר שלי היום עף הגלשן של חבר שלי לראש שלו באמצע שהוא גלש..חבר שלי כזה החליק מהגלשן אחורה והגלשן עם קדימה ישר לפנים שלו..התנפח לו קצת אבל לא קריטי..זה היה מפחיד הייתי בטוח הוא התעלף או משהו... פייט,איפה את גולשת בד"כ?

faith2

New member
בדרך כלל...

ב"חוף הצעירים"..איפה שהמרינה.........ועכשיו כי אין מצילים בגורדון.... אתה?

REAL boy

New member
אה..

אני בד"כ בפלמחים....פעם גלשתי בראשון אבל המצילים הזונות לא נותנים להיכנס כמעט...

on the wave

New member
זה היה לפני שנה ....

זה היה לפני כמעט שנה סתם נזכרתי בזה ורציתי להראות שיש דברים יותר גרועים מסתם גלשן בפרצוף .

BADbob

New member
טחח אינ הכי מצחיק

שהייתיי מממשש מתחיל בשיעור השני שלי בערך אני זוכר גמרתי לתפוס גל והגלשן היה לידי אז הרמתי אותו כזה על הצד כמו מפגר ובא איזה גל והדביק לי אותו לפנים וזה הגלשנים האלו של softops הכבדים והייתה עוד פעם שנתקעתי אם הגלשן בסירה שהייתה על החוף

faith2

New member
אמממ....

תלוי, אם הגלשן נכנס לי בדיוק בשיניים.....אין דבר יותר חמור מזה!

W u t a n g

New member
באותו נושא..

כשהתחלתי לגלוש לפני 5 שנים בערך, חבר שלי בא איתי לים כדי להסביר לי איך עומדים\חותרים לגל. גל ראשון שהוא לקח הוא עלה לי על הרגל עם החרבות.... עדיין יש לי צלקת..

faith2

New member
כן!

החרבות מאוד מסוכנות!!!! גררררררררררררר,,, ברגעים אלו ממש מתפתח שטף דם בירך שלי מהחרב! איזה כאבים!

BADbob

New member
כן גם לי

יש לי אחד שריטה בעקב ועוד אחת קצת יותר למעלה

למעלה