לכותבים בפורום....

ט2רייJי

New member
לכותבים בפורום....

טוב אז אני אליהו אני בן 13 מטבריה אני לא חדש כאן אני כבר כותב כאן הרבה "תושב קבע" מה שנקרא אבל רציתי שתכירו ילדה חמודה מאוד מאוד מאוד שאני אוהב קוראים לה מור והכינוי שלה זה מלאכית טבריינית... ( תתנהגו אליה יפה )... אז ברוכה הבאה מור כאן תמיד מוכנים לעזור...(למרות שיש לך אותי באיי סי קיו...חחחחחחחח....סתם סתם)

מורררר ../images/Emo24.gif מלאכית טבריינית

ברוכה הבאה!!!!!!
(כבר הגעת בכלל
???) ספרי על עצמך- שם, גיל, מאיפה (בעצם זה די ברור מהשם שלך..), אממממ מה את עושה בחיים? מאיפה את מכירה את טברייני?
אני מרים
מירושלים ואני בת 15!!

ליליוש

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo25.gif

ברוכה הבאה לפורום מור. כמו שכבר אמרו ספרי לנו קצת על עצמך....

שלוםםםםם

טוב אז ככה...קוראים לי מור כמו שאתם רואים כבר..אני עוד מעט בת 13 אני מתה על "טברייני" חולה עליו!!! אני מטבריה..ו...זהו

ט2רייJי

New member
מלאכית טבריינית....

הייי אז נתתי לך רמז עבה מאוד מה הולך לקרוא מחר אולי הבנת אולי לא אז תאצלי לחכות למחר.... החתימה שלי זה מה שכתוב למטה.....

ט2רייJי

New member
שיר בישבילך נשמה......

כשאת עצובה גם לי פתאום אין חשק להיות יותר שמח אם בליבך יש אבן, שאת שלוותך חדרה אל מול עצבך, אני מונח שרוע כואב ולא רגוע וליבי ניחומים לך שולח כשאת עצובה, כשאת עצובה בצבא הכי חזק שבעולם אלחם למענך את התקווה האמיתית שבחיי שואב אני ממך בבקשה לעולם היי מחייכת כי כשאת נעצבת אני כמו לא קיים אם רק תחייכי אפילו גם כשאין לך אני אדהר על דרך, אני אהיה למלך אם רק תחייכי כל צרותיי ייעלמו ברגע אושרי ישוב לפתע ולא אראה דמעותייך אם רק תחייכי, אם רק תחייכי בצבא הכי חזק שבעולם אלחם למענך את התקווה האמיתית שבחיי שואב אני ממך בבקשה לעולם היי מחייכת כי כשאת נעצבת אני כמו לא קיים אני לא קיים

flowers girl

New member
יועצת..

פה זה לא צ´אט.. היא לא תמיד פה, ואם יש לך משהו פרטי לומר לה, שלא כולל פה את כולנו, או לפחות את רובנו, את תמיד יכולה לשלוח לה מסר.. ככה זה יחסוך מקום לפורומינו היקר, ויהיה יותר קל ונעים גם לך
תודה, נעה

ט2רייJי

New member
יועצתתתתתתתתתתתת

שלא תעזי להציק למלאכית שלי בנתיים היא לא ביקשה עזרה אז מה את תוקפת אותה וכמו שקודמים לי אמרו זה לא צ´אט את לא יכולה לכתוב ולפרסם הודעות אישיות בשביל זה יש מסרים...

מלאך שלי...

אני מתה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!! ואני מחכה למחר.הלוואי ולא ירד גשם... תהנה בבר מצווה.....!

ט2רייJי

New member
ת!דה נשמה....

אני אהנה בישבילך.... ומחר במשחק אני אנצח בישבילךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך...... i love youuuuuuuuu

למור-מלאכית טבריינית

מה שלומך? אני רוצה לעזור לך, אבל עדיין לא הבנתי: אם האהבה בניכם היא הדדית מדוע שלא תהיו חברים?

ליליוש

New member
יועצת אמרו לך....

פורום זה לא צאט ואת לא יכולה לרשום לה דברים פרטים את רוצה תשלחי לה מסר זה באמת סתם תופס מקום בפורום

למעלה