לכול תושבי הפורום....

Bob Fred

New member
לכול תושבי הפורום....

רציתי לציין כמה דברים בנוגע לדברים שנאמרו פה... התוכנית אמריקן איידול עד כמה שהיא טובה ומדהימה ומוצאת כישרונות , לדעתי לא צריכים להעניק לארה"ב או לאיזשהי מדינה או תושבים זכות הצבעה. לכל אחד יש את הפייבוריטים שלו כי הם יפים או חמודים או כל דבר אחר, אבל זה לא אומר שהם כישרוניים יותר מאחרים. לדוגמה קווין הצ'יקן ליטל מוכשר מאוד לא רק לגילו אלא לתחרות עצמה וכנראה שאנשים אוהבים אותו, או ליסה טאקר, שהכישרון ממנה נודף ברמות מדהימות, זה בדיוק כמו וונזל בעונה הקודמת. איך אתם יכולים להגיד שהיא לא מוכשרת?? איך??? נכון שעל טעם ועל ריח אין להתווכח אבל על טעם רע חבל אפילו לדבר. המצוינים של הסידרה: ליסה טאקר, פריס, קתרין, כריס, אליוט, מנדיסה, טיילור ובערך בערך קווין. אלה שלא יצליחו להגיע לכלום: אייס, באקי, ועוד פעם קצת קווין. מי שינצח: לדעתי קתרין או פריס.

MeetLofe

New member
לדעתי זה בולשיט

בטח שהקהל צריך להצביע הרי הקהל בוחר לעצמו ת'כוכב שלו בשביל מה עושים איידול?בשביל שהקהל יאהב אותו ויש שם את סיימון שהוא משפיע על הרבה מהקולות! קווין כישרוני?אני ממש לא חושב כל ביצוע שלו לדעתי היה זלזול מליסה הכשרון כ"כ נוזל היא מדהימה
מישהו אמר שהיא לא מוכשרת?וכנ"ל לגבי וונזל..וונזל מ-ד-ה-י-מ-ה
ויש המון כשרוניים אבל רק אחד מנצח מה לעשות פריס לא תנצח ואני חושב שקת'רין תגיע רחוק אבל אחד מהבנים ינצח ואני חושב שזה יהיה כריס

SHTRUDIDI

New member
מצחיק למדיי

אתה כותב משפט כמו -איך אתם יכולים להגיד שהיא לא מוכשרת?? איך??? נכון שעל טעם ועל ריח אין להתווכח אבל על טעם רע חבל אפילו לדבר. ואז בסוף כותב -אלה שלא יצליחו להגיע לכלום: אי אפשר להטיף על התבטאויות לא לעניין ואז להתבטא ככה בעצמך. חוץ מזה זה באמת עניין של טעם, אין פה מלחמות בניסיון להוכיח למה מישהו אחד מעולה והשני לא,כל אחד אוהב מה שהוא אוהב וזהו. חוץ מזה, לא נראה לי שקתרין וממש לא נראה לי שפריס תנצח,לא בגלל מה שהן או כי הן לא מוכשרות אלא בגלל שיקולים אחרים שברור שהם גם חלק מהבחירה באידול.|סלינק|

14מתן

New member
הקהל בוחר מסיבה אחת בלבד ../images/Emo70.gif

בסופו של דבר ההפקה רוצה להרוויח מתנפים מתמודדים לפי מי שיש לו הכי פחות "מעריצים" ואז בסוף מי שיש לו הכי הרבה אהדה נשאר
כלומר מי שיש סיכוי שהכי הרבה אנשים יקנו את הדיסקים שלו רובם מוכשרים כבר בטופ12 אם אחד מוכשר יותר או פחות זה לא כל כך משנה להפקה לדעתי העיקר שיצאו את זה מי שהכי אהוב כדי שיקנו את הדיסקים שלו כי כסף זה טוב
אה ופריס בחיים לא תזכה כי פנטז'יה אחת כבר הייתה לנו

Bob Fred

New member
הערה

לא אמרתי שפריס או קתרין ינצחו, אמרתי שאני חושב שהן צריכות לנצח בגלל רמת הכישרון. התוכנית בעקרונה עד כמה שהיא כיפית לצפות מזעזעת בסיס האמון שלה. המנצח או המנצחת נבחרים עד כמה יפים הם או עד כמה אוהבים אותם ולא על פי כישרון וזה לא נראה לכם שזה ככה צריך להיות? זה פשוט מזעזע שהתוכנית מרסקת ככה קריירות של בני אדם עם כל כך הרבה כישרון. כולם יודעים טוב מאוד שאחריי שהיית באמריקן איידול ולא היית בטופ 6 לא יהיה לך דיסק בגלל התדמית שנצמדת אלייך. חברות התקליטים לא אוהבות את זה והם רואות שהוא או היא הודחו ובשלב מוקדם ולכן חושבים שלא שווה להשקיע בו. ולכן אני מאמין בזה שיהיה צוות מומחים למוזיקה שיבחר אבל שמעו זה רק אני.....

SHTRUDIDI

New member
איזה מרסקים קריירות?

קודם כל אם עכשיו מישהו בא לאיידול הוא יכול לעשות "מחקר" קטן ולבדוק מה קרה למתמודדי עבר. חוץ מזה,איידול גם הציגה לעולם אנשים שאף אחד לא הכיר קודם אז אם כבר היא נתנה להם קרש קפיצה,כל אחד יכול לנצל את המומנטום איך שבא לו.

SHTRUDIDI

New member
לא סיימתי משפט../images/Emo3.gif

קודם כל אם עכשיו מישהו בא לאיידול הוא יכול לעשות "מחקר" קטן ולבדוק מה קרה למתמודדי עבר. ובהתאם לזה להחליט אם בא לו ש"תרוסק" לו הקריירה או לא.

Bob Fred

New member
לא רק שאתה סותר את עצמך אלא

זה שטויות.. מצטער. זה מאוד ידוע שככה זה. סתכל על כל כך הרבה אמנים מוכשרים שהיו בטופ 6 ולא הוציאו אלבום. שנה שעברה או מלפניי שנתיים הייתה איזה טניה ועוד פיליפינית הוואית אחת שהוציאה סינגל ונעלמה. ולמה? סטטוס....

SHTRUDIDI

New member
אני בת

ואני חושבת שאתה ממש מדבר על משהו אחר. א-מי זאת טניה? ב-הפיליפינית הוואית הזאת היא קמיל או ג'סמין? קמיל הוציאה סינגל ואולי גם אלבום,לא זוכרת וזה גם לא משנה,ג'סמין הוציאה אלבום באנגלית ואלבום בגרסה פיליפינית והיו שקנו והתלהבו. יש עוד לא מעט מתחרי איידול שהמשיכו הלאה עם קריירה בתחום הבידור,או המוזיקה ספציפית ולכך התכוונתי. בלי איידול אף פיליפינית לא הייתה אפילו מוציאה סינגל.למה?כי לא בטוח שאיזה חברת תקליטים הייתה בכלל מסתכלת עליה. זה לא הנקודה אם הסינגל מצליח או לא,תראה את ג'סטין גוריני,סטטוס של מקום שני,הוציא אלבום ונכשל עמוקות,ככה שזה לא קשור לסטטוס. חוץ מזה,כמו שאמרתי קודם-אם אתה מפחד מסטטוס ולא בא לך שיידבק לך שם של "הבחור שעף לפני X", אז אל תגיע לאיידול!אף אחד לא מחייב אותם,אבל זה בהחלט הזדמנות טובה לקבל קצת הכרה ולהתפרסם,גם אם לרגע.

למעלה