חשבון
ליגת טריפלפליי של איגוד הביליארד מספר משתתפים - 40 דמי הרשמה - 100 ש"ח (25 ש"ח לחולצה, 25 ש"ח דמי חברות האיגוד) סה"כ מדמי הרשמה 40 כפול 50 ש"ח - 2000 ש"ח בכל בית היו 8 שחקנים כך שבשלב הבתים כל שחקן שיחק 7 משחקים, על משחק כל שחקן שילם 20 ש"ח שזה יוצא 140 ש"ח מכל שחקן כפול 40 שחקנים שווה 5600 ש"ח שלב שני - 32 שחקנים שילמו 40 ש"ח על המשחק - סה"כ 1280 ש"ח שלב שלישי - 16 שחקנים שילמו 40 ש"ח - 640 ש"ח שלב רביעי - 8 שחקנים שילמו 40 ש"ח - 320 ש"ח שלב חמישי - חצי גמר - 4 שחקנים שילמו 40 ש"ח - 160 ש"ח גמר - 2 שחקנים שילמו 40 ש"ח - 80 ש"ח מקומות 3-4 - 2 שחקנים שילמו 40 ש"ח - 80 ש"ח בוא נחבר את הסכומים: 80+80+160+320+640+1280+5600+2000=10160 הפרסים: מקום ראשון - 3000 ש"ח מקום שני - 1000 ש"ח מקום שלישי - 500 ש"ח סה"כ 4500 ש"ח בוא נגיד שהגביעים עלו עוד 1000 ש"ח (ותאמין לי שאני מגזים) סך כל הפרסים 5500 ש"ח לאן נעלמו 4660 ש"ח ??????????? אז בוא ואני אספר לך האיגוד קיבל 25 ש"ח מכל שחקן, את הסכום הזה הורדתי מראש (גם את עלות החולצה) אם נחזור לתחילת ההודעה תראה שהחשבון של דמי ההרשמה היה לפי 50 ש"ח ולא לפי 100 ש"ח שהשחקנים שילמו. אז מי בכל זאת הכניס לכיס 4660 ש"ח על חשבון הטורניר - פשוט מאד - מועדון הקיוז !!!! ששני בעליו חברים באיגוד הביליארד - ממש מקדמים את הספורט נכון ??? (ואני לא מדבר על איך שהטורניר נוהל, אם שיחקת בחו"ל אז אתה יודע שהאירועים של המועדון הם בדיחה) האיגוד עושה מעין "סבב" של תחרויות שונות בין המועדונים אשר נמצאים בבעלות האנשים שמרכיבים את הנהלת האיגוד וכך כל אחד מהם בתורו מכניס כסף לכיס, מעין דרך לעקוף את העובדה שמדובר בעמותה ללא מטרות רווח !! אם הספורט היה בראש מעיינם של ראשי האיגוד אז הם היו מחפשים מועדונים לעשות בהם ארועים אשר יתנו להם את הדיל טוב על השכרת המועדון לשם ביצוע האירוע, 4660 ש"ח זה הרבה כסף במיוחד שמדובר בשעות ה"מתות" של המועדון ואל לנו לשכוח שכל שחקן שתה ולפעמים גם אכל כך שנכנס הרבה מאד כסף למועדון מהטורניר. עכשיו בוא נעזוב את הסכומים ומה הולך לאן, לא מעניין אותי גודל הפרס, גם לא מעניין אותי כמה כסף גורפים ראשי האיגוד על חשבון השחקנים, הדבר היחידי שמעניין אותי זה האירוע עצמו ואיך הוא מנוהל, לא יכול להיות שמארגן הארוע ש"במקרה" הוא גם מי שהוכתר השופט הלאומי של מדינת ישראל לא יודע את החוקים !!!! לא מעניין אותי כמה קורסים או השתלמויות הוא עשה בארץ, בווינגיט או בחו"ל, זה עדיין לא משנה את העובדה שמדובר באדם קצת סנילי שלא יודע את החוקים ואיך שופט אמור להתנהג, לדוגמא - כאשר הוש "שפט" את גמר ה triple play הוא עמד לייד השולחן מול העיניים של השחקן (דבר שמפריע) עם סיגריה ודיבר בסלולרי !!!! אז עם כל הכבוד שאני רוכש לך מר. 147break אלא אם אתה חלק מהארגון הזה שקורא לעצמו העמותה לקידום ספורט הביליארד בישראל, אני מציע שתפתח את העיניים. לכל השאר: 1. מקווה שאני פותח לכם את העיניים קצת 2. הדרך היחידה לגרום לאיגוד הזה להתחיל לעשות דברים בדרך הנכונה היא להפסיק ללכת לאירועים שלהם עד שהם יתחילו לעשות את מה שהם אמורים לעשות בדרך הנכונה. 3. מצטער על ה"ספר" שכתבתי פה אך אני באמת מקווה שקראתם הכל