לכול פורום 20+

שיררר

New member
לכול פורום 20+

שיהיה לכולם חג שמח... אלינור* שיהיה לך בהצלחה בצהל משי תמשיכי להיות כזאת טובה... מורני שיהיה לך מזל טוב ליום הולדתך ה25 (עדיף מאוחר מאשר אף פעם) זוהר... תשמור על עצמך רינרינ...תתחדש על הצבע...זה צבע מאוד חיובי (מרגיע) טלי טל...תמשיכי לחייך בכול אופן אני עם זיכרון מאוד קצר... אז לכול החבריה האחרים שיהיה לכם חג שמח והרבה הרבה אהבה ולחייך הרבה...:)

לשיררר

חג שמיייייייייייייייייייח אני אוהבת אותך מאוד ואל תשכחי את זה אף פעם מקווה לא לאבד אותך או שכבר איבדתי? בכל מיקרה אוהבת משי וחג שמיייייייייייייח כבר אמרתי משי בסוכה הירוקה והמקושטת שלה חהחהחהחהחה

שיררר

New member
מש משששש

לא איבדת אף אחד... תחניסי את זה לראש עם העיניים היפות שלך.... פשוט אני עברתי תקופה די... בדד... ...... הייתי צריכה את זה. זה לא אישי לאף אחד נשיקות שירררר

שיררררר

קודם כל תכניסי אז הכנסתי ואם את בדד אז רק תדעי שאת לא לבד יש לך אותי לאורך כל הדרך. ואת מוזמנת לבוא היום יש באלגן בסוכה שלי את לא זמינה ואני לא יכולה להזמין אותך אישית מקווה שתיראי את זה ותבואי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אוהבת משי

איפה את, ולמה לא רואים אותך???

´תגעגעתי אלייך...
ו.... יש לך תכניות מיוחדות לחג?

שיררר

New member
חתולי

אני די ספונטנית לגבי החג.... בכול אופן..... חזרתי (ובגדול) מקווה חג שמח חתולי משירררר

אז תהיי ספונטנית.....

ויאללה, בואי איתי לתופים..... אני מוכן ומזוקן....! חחחחח אני אתקשר אלייך עוד מעט... וחג שמח גם לך חתולי

למעלה