לכול מי שמשעמם

וונקי

New member
לכול מי שמשעמם

הנה לכם שאלון נחמד ביותר בשביל להעביר את הזמן 1) שם? 2)גיל? מה עדיף להיות לבד בית או להיות עם חברות? לראות טוליזה או להיות מול המחשב? לאכול פיצה עם או בלי תופסת? לישון או ליהות ערים? חורף או קיץ? גשם או שמש או שלג? חבר או ידיד טוב? דברים שצריך בשביל להם אומץ לצלול עם כרישים כן או לא? קפיצה חופשית כן או לא? להיות בחוץ בגשם בלי מטריה ובלי מעיל? טיפוס ערים? כן או לא לשתות משקה חריף? לקחת סמים? לעשן? לעבור על החוק? לפרוש מי בית ספר? עכשין ברגע זה מה אתם הכי רוצים לעשות ברגע זה ? מתי בפעם אחורנה התנשקתם צפרתית? ספרתם בדיחה? קראתם ספר שאהבתם? סיפרתם סוד? סיפרתם את אמת בקשר למשהו? אמרת למשהו שאתם אוהבים אותו? הפעם ראשונה שהתנשקתם צפרתית? שאמתרם למשהו שאתם אוהבים אותו שהוא לא קרוב משפחה? שהיה לכם חבר/ה? מה הייתה המילה ראשונה שלכם? שהלכתם? שאלת סיכום שאלון זה היה מעצבן?

אני אני אני ראשונה!!!!!

1) שם? ילדה מעולם אחר 2)גיל? 14.2 מה עדיף להיות לבד בית או להיות עם חברות? תלוי מתי.. לראות טוליזה או להיות מול המחשב? מול המחשב וגם שוב פעם תלוי, אם משעממם לך אז במחשב ואם לא ויש תוכנית יפה בטלויזיה אז מול טלויזיה.. לאכול פיצה עם או בלי תופסת? עם כמובן... לישון או ליהות ערים? תלוי מתי...חח.. כשיש מה לעשות אז לישון..חח.. ושאין אז להיות ערים... חורף או קיץ? חורף... גשם או שמש או שלג? שלג... חבר או ידיד טוב? חבר.. דברים שצריך בשביל להם אומץ לצלול עם כרישים כן או לא? לא...!! קפיצה חופשית כן או לא? כן!! להיות בחוץ בגשם בלי מטריה ובלי מעיל? תמיד אני רוצה שזה יהיה ...גם תאמאת עושה את זה בכוונה ! טיפוס ערים? כן! כן או לא לשתות משקה חריף? לא בעעעע לקחת סמים? לאאא לעשן?חחח לא ..אבל אני מעשנת ...
לעבור על החוק? לא.. לפרוש מי בית ספר? בטח!!!! עכשין ברגע זה מה אתם הכי רוצים לעשות ברגע זה ? אממ להיות עם חברות משעממם לי כול היום לבד.. מתי בפעם אחורנה התנשקתם צפרתית? לפני שבוע בערך.. ספרתם בדיחה? אממ... לא זוכרת.. קראתם ספר שאהבתם? בחופש חנוכה.. סיפרתם סוד? אממ את כול הסודות עליי חברה שלי יודעת הכול ! סיפרתם את אמת בקשר למשהו? כן.... אמרת למשהו שאתם אוהבים אותו? כן... אבל לא אמרו לי בחזרה
הפעם ראשונה שהתנשקתם צפרתית? בכיתה ח', 25.10 שאמתרם למשהו שאתם אוהבים אותו שהוא לא קרוב משפחה? חחח לא זוכרת... שהיה לכם חבר/ה? מסוכות השנה... מה הייתה המילה ראשונה שלכם? אמא אבא, תנו כסף!!! חחחח שהלכתם? שאלת סיכום שאלון זה היה מעצבן? לא דפקא שאלון לעניין !!

אני עונה אני עונה!

הנה לכם שאלון נחמד ביותר בשביל להעביר את הזמן 1) שם? מור/מוש/מושי/גב' הנקין 2)גיל? 14 וקצת מה עדיף להיות לבד בית או להיות עם חברות? בדר"כ חברות, אבל תמיד יש פעמים שאין מצב רוח להיות עם מישהו לראות טלויזיה או להיות מול המחשב? מול המחשב, חוץ מהפעמים שיש "חברים"
לאכול פיצה עם או בלי תוספת? אני אוהבת יותר בלי תוספת לישון או ליהות ערים? לישון, לישון ושוב לישון חורף או קיץ? חורף, סתם כי זה כיף להסתכל בגשם מהחלון וגם כיף ללכת בגשם. גשם או שמש או שלג? גשם אני מניחה, אף פעם לא חוויתי שלג חבר או ידיד טוב? אוי, זאת שאלה כ"כ קשה... מצד אחד, ידיד טוב זה הכי טוב בעולם, מישהו שאני יכולה לדבר איתו, שאין בו את כל החסרונות שיש בחברה טובה. אבל מצד שני, חבר זה דבר כ"כ יפה... לדעת שיש מישהו שאוהב אותי, שיש מישהו שיחבק אותי כשקר. בסה"כ אני חושבת שעדיף חבר שהוא גם ידיד טוב. דברים שצריך בשביל להם אומץ לצלול עם כרישים כן או לא? אם הם נחמדים וישאלו לשלומי, אז למה לא? קפיצה חופשית כן או לא? תלוי מה הגובה, עד מדרגה אחת הייתי קופצת להיות בחוץ בגשם בלי מטריה ובלי מעיל? עם מעיל, אבל בלי מטריה. תמיד כיף שיורד עלי גשם. טיפוס הרים? לא הייתי מתנגדת לטפס על החבר
כן או לא לשתות משקה חריף? לא לקחת סמים? לא לעשן? לא לעבור על החוק? לא לפרוש מי בית ספר? לא. ומי שעושה את זה, אין לו מושג איזה נזק הוא גורם לעצמו. עכשיו ברגע זה מה אתם הכי רוצים לעשות ברגע זה? להיות עם החבר, או החברה הטובה, או פשוט לצאת מהבית. מחניק פה
מתי בפעם האחורנה התנשקתם צפרתית? בסילבסטר נדמה לי. מאז אני והחבר לא היינו ביחד כשאנחנו לבד חוץ מאתמול והוא היה קצת חולה אז הוא לא רצה להדביק אותי
ספרתם בדיחה? כל הזמן! אבל לא בדיחה בדיחה, סתם אמרתי דברים מצחיקים... קראתם ספר שאהבתם? עכשיו! וגם לפני זה! אתגר קרת כמובן
סיפרתם סוד? לא זכור לי..
סיפרתם את אמת בקשר למשהו? אני מניחה שאתמול אמרת למשהו שאתם אוהבים אותו? לפני שבוע בערך, לחבר הפעם ראשונה שהתנשקתם צפרתית? לפני חודש וקצת שאמתרם למשהו שאתם אוהבים אותו שהוא לא קרוב משפחה? מאיפה אני זוכרת? שהיה לכם חבר/ה? עכשיו, לפני זה לא היה מה הייתה המילה ראשונה שלכם? "אבא" אולי..? שהלכתם? כשהייתי קטנה
שאלת סיכום שאלון זה היה מעצבן? הוא היה נחמד ביותר!

גם אני רוצה לענות!!

1) שם? סיון 2)גיל? 16 מה עדיף להיות לבד בית או להיות עם חברות? חברות לראות טוליזה או להיות מול המחשב?טלווזיה לאכול פיצה עם או בלי תופסת? עם לישון או ליהות ערים? להיות ערים חורף או קיץ? חורף גשם או שמש או שלג? שמש חבר או ידיד טוב? חבר דברים שצריך בשביל להם אומץ לצלול עם כרישים כן או לא? לא קפיצה חופשית כן או לא? כן להיות בחוץ בגשם בלי מטריה ובלי מעיל? כן טיפוס ערים? כןןןןןןןןןןןןן כן או לא לשתות משקה חריף? כן לקחת סמים? לא לעשן? כן לעבור על החוק? תלוי מה... לפרוש מי בית ספר? כן........ עכשין ברגע זה מה אתם הכי רוצים לעשות ברגע זה ? להיות בים מתי בפעם אחורנה התנשקתם צפרתית? לפני יותר מידי זמן ספרתם בדיחה? אתמול קראתם ספר שאהבתם? אתמול סיפרתם סוד? שלי או של מישהו אחר? שלי אין לי הרבה סודות ושל אנשים אחרים אני לא מגלה סיפרתם את אמת בקשר למשהו? מה?? תמיד אני מספרת את האמת אמרת למשהו שאתם אוהבים אותו? היום הפעם ראשונה שהתנשקתם צפרתית? לפני הרבה זמן שאמתרם למשהו שאתם אוהבים אותו שהוא לא קרוב משפחה? היום שהיה לכם חבר/ה? לפני......הרבה זמן מה הייתה המילה ראשונה שלכם? אין לי מושג שהלכתם? אין לי מושג... שאלת סיכום שאלון זה היה מעצבן? כמו כל שאלון אחר אבל היה לי משעמם

וונקי

New member
*עונה*

1) שם? הדס 2)גיל?17 מה עדיף להיות לבד בית או להיות עם חברות? אני בדרך כלל מעדיפה להיות לבד לראות טוליזה או להיות מול המחשב? בזמן אחרון מחשב כי אמא שלי כול זמן צריכה אותו. אבל בדרך כלל אני מעדיפה טוליזה לאכול פיצה עם או בלי תופסת?עם!!! לישון או ליהות ערים?שמעמם לי אז לישון. בעקרון אני מעדיפה להיות ערה ככה אני לא מרגישה שאני מפסידה משהו חורף או קיץ? חורף!!!! גשם או שמש או שלג?שלג!!! חבר או ידיד טוב? שאלה קשה בשבלי יש לי כרגע גם חבר מתוק אמתי אבל יש לי גם ידיד מאוד טוב אז אני חושבת שגם וגם לפחות נכון לעכשיו דברים שצריך בשביל להם אומץ לצלול עם כרישים כן או לא? לא אני אולי מושגעת אבל יש גבול קפיצה חופשית כן או לא? כן ברור שכן להיות בחוץ בגשם בלי מטריה ובלי מעיל? כן זה שיא הכייף אני עושה את כול הזמן טיפוס ערים?למה לא נשמע לי נחמד כן או לא לשתות משקה חריף? מדי פעם כן לקחת סמים?לא ממש לא לעשן? לא, אבל אני מעשנת מדי פעם או יותר נכון כול פעם שנותנים לי סיגרה אני יעשן אותה. לעבור על החוק? כבר עברתי על חוקים לפרוש מי בית ספר? אני מאוד רוצה לעשות את זה אבל לא עושה את זה עכשין ברגע זה מה אתם הכי רוצים לעשות ברגע זה ? ברגע זה אני רוצה לדבר בטלפון עם משהו כי אני הרבה זמן לא דברתי בטלפון. מתי בפעם אחורנה התנשקתם צפרתית? אני חושבת שאתמול ספרתם בדיחה? אני לא מספרת בדיחות אני פשוט מצחיקה קראתם ספר שאהבתם?בחנוכה סיפרתם סוד? לא מי זמן סיפרתם את אמת בקשר למשהו? לא זוכרת מתי אבל לא מזמן אמרת למשהו שאתם אוהבים אותו? היום הפעם ראשונה שהתנשקתם צפרתית? בגיל 13 שאמתרם למשהו שאתם אוהבים אותו שהוא לא קרוב משפחה? בגיל 5 לילד מי הגן שהוא גם היה חבר ראשון שלי. שהיה לכם חבר/ה? החבר הראשון שלי היה בחופש של כיתה ט מה הייתה המילה ראשונה שלכם? במבה ויש לי עדים לזה שהלכתם? בגיל שנה ומשהו שאלת סיכום שאלון זה היה מעצבן? לא הוא נחמד נורא

Alexa star

New member
משיעמום אני עונה- לא כי נראה לי שא

שאני אענה על כל זה לפני שיעברו 100000 שנה.... טוב...
שם- אנסטסיה, גיל 14 עוד מעט
עדיף להיות אם חברות במקום לבד בבית
קשה לי לומר אם אני יותר בטלויזיה או במחשב אבל נראה לי עדיף מחשב...בעצם גם טלויזיה...
תלוי איזה תוספת...
בלילה לישון אבל אני הולכת ב12
שלג כי נולדתי בארץ קרהה בררר ואני אוהבת שלג (גם נולדתי בחורף...)
שניהם
מה אני משוגעת לצלול אם כרישים? אני לא מתאבדת
ולמה לי לעשות קפיצה חופשית? אני לא בקטע של האתגרים
בלי מטריה ובלי מעיל אני מנוסה בזה-- כל כיתה א' ו ב'... זה כיף
ערים? מי מתפס על עיר? התכוונת הרים, ואני לא בידיוק מתה על זה
ולמה לי לשתות משקה חריף? מה אני אלקוהוליסטית?
איזה רעיונות יש לך בחיי את/ה מפחיד/ה אותי...
ולמה לי למות ?
אם אין לך מה לשאול לפחות אל תשאל
אני לא משוגעת
עכשיו בא לי להפיץ שמועות על אלכס שרמן........
צרפתית? בחיים לא....
בדיחה...לפני שבוע...
אמ... לפני חודש
סוד.... סיפרתי למישהו בצ'אט על אלכס שרמן על כל מה שהוא עשה לי...
את האמת-- בקשר לאלכס שרמן וכל מה שקשור לאלכס שרמן
בחיים לא
לא הייה
לא היהה כזה דבר
לא היה לי חבר
המילה הראשונה שלי הייתה.... משהו ברוסית אבל אמא שלי אומרת שאחת מהמילים הראשונות שאמרתי הייתה (בתרגום מרוסית)- אלכס ועוד משהו בשפת תינוקות...
הלכתי בפעם הראשונה בגיל 8 חודשים או 7... למדתי לדבר לפני שלמדתי ללכת
מעצבן--לא ממש...

וונקי

New member
עוד משהו קטן

תרשמו בבקשה את מספר אס"ק שלכם בשביל שנכול לדבר מי חוץ לפורום

sh53

New member
קצת בפורום ואח"כ הולכת לבר-מצווה

כך שלא אוכל להכנס לצ'אט, אבל כל הכבוד על היוזמה סיון

שלי

1) שם? ליסה 2)גיל? 12 וחצי ועוד חצי מחצי..חיחיחי.. [בקיצר עוד כמה חודשים 13...] מה עדיף להיות לבד בית או להיות עם חברות? אמ. תלוי במצב רוח.. לראות טוליזה או להיות מול המחשב? מחשבבב לאכול פיצה עם או בלי תופסת? עם לישון או ליהות ערים? תלוי במצב.. כשבדיכי לישון ושלא אז לא...!!! חורף או קיץ? קיץ!!!!!!!!! שונאת חורף!!!! גשם או שמש או שלג? שמש.. חבר או ידיד טוב? ידיד טוב... [אני התנזרתי...חיחיי] דברים שצריך בשביל להם אומץ לצלול עם כרישים כן או לא? לאאאא קפיצה חופשית כן או לא? לאא להיות בחוץ בגשם בלי מטריה ובלי מעיל? כהה טיפוס ערים? כה כן או לא לשתות משקה חריף? תלוי מה..חיחיח לקחת סמים? לא לעשן? לא לעבור על החוק? תלוי מה..חיחיחי... סתם...אמ. לא לפרוש מי בית ספר? לא עכשין ברגע זה מה אתם הכי רוצים לעשות ברגע זה ? אממ.... להתנתק מהמחשב וללכת ללמוד... מתי בפעם אחורנה התנשקתם צפרתית? לא ספרתם בדיחה? אמ... מממזמן.. קראתם ספר שאהבתם? אמ... היום בצהריים סיפרתם סוד? היום בבצפר סיפרתם את אמת בקשר למשהו? אמ.. צהריים אמרת למשהו שאתם אוהבים אותו? מ..... עמית.. לורינה... אמא.. אבא.. הפעם ראשונה שהתנשקתם צפרתית? לא היה... שאמתרם למשהו שאתם אוהבים אותו שהוא לא קרוב משפחה? בן או בת?! יחיחי... סתם...אממ... כשהיה לי חבר.. שהיה לכם חבר/ה? כיתה ו'.. מה הייתה המילה ראשונה שלכם? כשנולדתי?1 לאזוכרת..חחח שהלכתם? אמממ.. גם את זה אני זוכרת...חיחיחי שאלת סיכום שאלון זה היה מעצבן? קצת

BaBy BoY14

New member
אני..התמכרתם לשאלונים ארוכים..???

אליהו 14 עם חברים וידידות כשאתה לבד בבית מול המחשב תוספות לישון קיץ-ים כוסיות עולם שמש חבר קרוב לא-צריך להיות חולה בראש כן לא-קרה לי השבוע לא להתחבק עם מישהי אוהבת בקור הזה לפני כמעט שנה לפני 5 דקות לפני 3 שנים לפני כמה ימים היום בבוקר לפני המון זמן לפני שנה לפני המון זמן לפני שנה אבא/אמא/אוכל לא הלכתי אני ישר רצתי..רציני.. היה חמוד..

אייממ...

1) שם? ליסה 2)גיל? 12 וחצי ועוד חצי מחצי..חיחיחי.. [בקיצר עוד כמה חודשים 13...] מה עדיף להיות לבד בית או להיות עם חברות? אמ. תלוי במצב רוח.. לראות טוליזה או להיות מול המחשב? מחשבבב לאכול פיצה עם או בלי תופסת? עם לישון או ליהות ערים? תלוי במצב.. כשבדיכי לישון ושלא אז לא...!!! חורף או קיץ? קיץ!!!!!!!!! שונאת חורף!!!! גשם או שמש או שלג? שמש.. חבר או ידיד טוב? ידיד טוב... [אני התנזרתי...חיחיי] דברים שצריך בשביל להם אומץ לצלול עם כרישים כן או לא? לאאאא קפיצה חופשית כן או לא? לאא להיות בחוץ בגשם בלי מטריה ובלי מעיל? כהה טיפוס ערים? כה כן או לא לשתות משקה חריף? תלוי מה..חיחיח לקחת סמים? לא לעשן? לא לעבור על החוק? תלוי מה..חיחיחי... סתם...אמ. לא לפרוש מי בית ספר? לא עכשין ברגע זה מה אתם הכי רוצים לעשות ברגע זה ? אממ.... להתנתק מהמחשב וללכת ללמוד... מתי בפעם אחורנה התנשקתם צפרתית? לא ספרתם בדיחה? אמ... מממזמן.. קראתם ספר שאהבתם? אמ... היום בצהריים סיפרתם סוד? היום בבצפר סיפרתם את אמת בקשר למשהו? אמ.. צהריים אמרת למשהו שאתם אוהבים אותו? מ..... עמית.. לורינה... אמא.. אבא.. הפעם ראשונה שהתנשקתם צפרתית? לא היה... שאמתרם למשהו שאתם אוהבים אותו שהוא לא קרוב משפחה? בן או בת?! יחיחי... סתם...אממ... כשהיה לי חבר.. שהיה לכם חבר/ה? כיתה ו'.. מה הייתה המילה ראשונה שלכם? כשנולדתי?1 לאזוכרת..חחח שהלכתם? אמממ.. גם את זה אני זוכרת...חיחיחי שאלת סיכום שאלון זה היה מעצבן? קצת

גם לי בא.

1)שם? הדר 2)גיל? 15 מה עדיף להיות לבד בבית או להיות עם חברות? גם וגם.הכל לפי מצברוח. לראות טלויזיה או להיות מול המחשב? מול המחשב. לאכול פיצה עם או בלי תוספות? לפי מה שבא לי. לישון או להיות ערים? לישון. חורף או קיץ? קיץ. גשם או שמש או שלג? שמש. חבר או ידיד טוב? לא יודעת.שניהם. דברים שצריך בשבילם אומץ לצלול עם כרישים כן או לא?כן. קפיצה חופשית כן או לא?כן. להיות בחוץ בגשם בלי מטריה ובלי מעיל? מה אומץ בזה? ברור שלא. טיפוס הרים?כן. כן או לא לשתות משקה חריף?אולי. לקחת סמים?לא. לעשן?לא. לעבור על החוק?לא. לפרוש מבית הספר?לא. עכשיו ברגע זה מה אתם הכי רוצים לעשות ברגע זה? אמבטיה חמה חמה! מתי בפעם האחרונה התנשקתם צרפתית? לא התנשקתי צרפתית. ספרתם בדיחה?לפני הרבה זמן. קראתם ספר שאהבתם?אני לא קוראת ספרים. סיפרתם סוד?לא זכור לי סוד. סיפרתם את האמת בקשר למשהו? מאיפה לי לזכור? אמרת למישהו שאתם אוהבים אותו? לאף אחד עד היום! הפעם הראשונה שהתנשקתם צרפתית? לא הייתה עדיין,אני ילדה פתטית. שאמרתם למישהו שאתם אוהבים אותו שהוא לא קרוב משפחה? לאף אחד. שהיה לכם חבר/ה? לא היה.היו רק ידידים. מה הייתה המילה הראשונה שלכם? לא יודעת. שהלכתם? מאיפה לי לזכור? שאלת סיכום:השאלון הזה היה מעצבן? לא.סתם להעביר ת'זמן.

למעלה