לכול מי שיש פיטבול

madhatter

New member
אני יודע גם שיש נטיה

לאסקים לאבד את עצמם.. דבר שלא ממש קורה עם רוב הכלבים. אגב הבעיה הזאת מופיע גם בכמה גזעים של כלבי צייד כמו פוינטרים ווימראנרים שהולכים אחרי האף עד שהם לא יודעים איך לחזור (כמובן שמדובר שהולכים למקום מרוחק מהבית ולא בחצר הביתית)

GAUDI2

New member
לאסקי אין נטיה לאבד את עצמו אבל

כאשר מדובר בכלב שמסתובב בעיר אז המצב שונה, אין הוא יכול לסמן או לקבע נקודות קבועות במסלול שלו וגם יש אנשים שיכולים לתפוס אותו וכ"ו. אם מדובר בסביבה טבעית אין לכלב שום בעיה לחזור . אותו הסיפור עם כלבי הצייד רק שבהבדל אחד - לכלבי הצייד אין חוש טריטוריה מפותח ולכן יכול להיות מצב שהם ישארו יותר בקלות אצל בעלים אחרים.

arik 18

New member
שוב תודה לכם ../images/Emo13.gif

לא הגבתי עד עכשיו כי לא הייתי על המחשב.. את רב הדברים שאתם אומרים פה ידעתי גם לפני כן, ככה שלא חידשתם לי הרבה (לא ידעתי שלהאסקי יש בעיה עם חיות אחרות.. הוא נחשב לכלב מאוד ידידותי, אבל כנראה שזה רק עם בני אדם לפי מה שאתם אומרים) וזה לא משנה את דעתי, אני מאוד רוצה לגדל האסקי. מחר אני אדבר עם אבא שלי, אם אני אראה שיש מצב שהוא ואחותי מודעים לכל החסרונות שכרוכות בגידול הכלב ועדיין הם בעד ושלא יווצר מצב שאני אגדל את הכלב לבד, אז אני אצור קשר עם גלי, יש לה גורים יפיפיים שהבנתי שהם עכשיו למסירה. טוב, כבר מאוחר, לילה טוב!

האפי לי

New member
האסקים גם ישנם במכלאות

חלקם אמנם לא גזעיים ולרובם אין תעודות, אבל אם אתה אוהב את המראה כדאי לחשוב על זה (לשמל באס או אס יש 2 האסקים מעורבים בני שנה מהממים למסירה) היתרון של כלב בן שנה שהוא כבר מורגל לצרכים בחוץ ועושה פחות נזקים מגורים.

nyaron

New member
שלום

אני רוצה לישאול אותכה שאלה אתם אומרים שאיפשר לגדל פיטבול בבית?

ל א ק י

New member
שרשר הודעותיך |אליהו|../images/Emo107.gif

ישנם 15 הודעות בעמוד, לכן, חשוב שתשרשר את הודעותיך, במיוחד אם הן קשורות זו בזו.

nyaron

New member
שאלה תחופה

אני רוצה לגדל כלב בבית ואני מיתלבת בין פיטבול להמסטף ? אני רוצה שהכלב שלי היא נאמן חמוד שההיה אנרגטי שאיפשר לרוץ איתו אז מה אתם ממליצים לי?

be_roo

New member
פיטבול ואמסטף זה אותו גזע

פשוט הגדרות שונות. מדובר בגזע שפותח בארה"ב על בסיס הסטף האנגלי ולכן האמריקאים קראו לו "אמסטף" (אמריקו סטף). האנגלים כעסו שהעיזו לתת את שם הזע המקורי לפיתוח החדש, ובאנגליה הוא מוגדר רשמית כ"פיטבול". יש אמנם הבדלים קלים בהגדרות (לגבי הגמישות בצבע האף המותר למשל), אבל בסך הכל מדובר באותה גברת בשינוי אדרת

ל א ק י

New member
שרשר הודעותיך.|אליהו|../images/Emo107.gif

בפעם הבאה ההודעות שלא ישורשרו ימחקו.

למעלה