לכול מי שדיבר איתי

adamson

New member
לכול מי שדיבר איתי

תשמעו חוץ מהגיל שלי כל מה שאמרתי היה שקר אחד ג-ד-ו-ל יש פה כמה זונות כמו האתלטי Aychman88 ו- Silverpunk שאיתם לא גמרתי אבל לאחרים אין לי כלום נגדיכם באמת !!! בקשר לSilverpunk נראה אותך מחר יא שמוק. ואתה האתלטי יא הומו שמדבר על משהו שלא ראה כוס תקרא טוב טוב את ההודעה של: Silverpunk שלפעמיים אומר גם דברים נכונים תקרא טוב טוב מה הוא רשם שם ותפנים כי ה-כ-ל נכון שם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קוראים להודעה: בן16 תחפש ותקרא אותה לטובתך... ובקשר לאחרים תקראו גם אתם תראו כמה שהוא חסר חיים האיש הזה בן ב-24 שמדבר עם ילדים שיותר קטנים ממנו באיזה 7 שניים בממוצע חסר חיים איש בגילו מבלה בלילות באינטרנט.

adamson

New member
נ.ב.

בטוח ששמתם לב איך ששיניתי את כל הנושא של הפורים הזה שהיה אמור להיות של בלינק שיניתי מבליק למטאליקה שהם כמעט הפכים גמורים ופתאום כולם מדברים על מכות ועניניים אם אתם לא שמתם לב תרפרפו קצת למטה ותראו איפה שאני משאיר הודעה יש מליון תגובות ושינוים והכל לא קשור לכלום עשיתי את זה בגלל התערבות עם חבר והצלחתי כפי שאתם רואים אז הפעם כשנמאס לי מכל השקרים אני אומר את האמת אני אוהב את בליק ואם אכשהו משהו עדיין רוצה לדבר איתי אז הוא מוזמן.

Manic Subsidal

New member
תגובות? זה מה שאתה רוצה?

היית יכול פשוט לבוא, ולהעלות איזה נושא מעניין, אני בטוח שהיית מקבל הרבה תגובות...

~BLINK182_gurl~

New member
אוקי זה היה מגעיל!!!

מה התערבת עם חבר שלך? שתצליח לשנות את הנושא של הפורום???? טווווווווווב כנראה אתה סתם משועמם כמו הרבה ילדים פה...... טוב אז....... מה המצב? ספר על עצמך..... והפעם בלי שקרים.... ו....... העיקר שתפסיקו עם השטויות שלכם ושלא תיגררו לפה סתם מריבות שלא קשורות.... תודה מראש!... sHiRa

למעלה