לכול כותבי הפורום

לכול כותבי הפורום

אני גדלתי בבית עם אמא חד הורית שעבדה כל חייה ואני חושב שאישה מכובדת כויקי כנפו הראתה רק צד אחד של אמהות חד הוריות וענין אותי לדעת האם אתן מזדהות איתה. מצד שני אני חושב שצריך לתמוך באותן אינהות חד הוריות ואנשים עם מוגבלויות שונות במדינה ע"י הקלה במיסים ובו זמנית לעודד גם לעבוד. אם מישהי נפגעה מהודעתי הקודמת אז אני מבקש סליחה.

שלום עומרי וברוך הבא!

כניסתך לפורום תמוהה. בדרך כלל, כאדם מגיע למקום חדש ורוצה לעשות קשר, הוא מציג את עצמו: נעים מאוד אני X אם המקום הוא ייחודי באופן כלשהו, האדם מציג את הקשר שלו לנושא. נאמר שאדם לא ממש נימוסי (כמוני למשל...) שואל שאלה פילוסופית, רעיונית, טכנית. נכנסת חדש לפורום והלכת ישר לכיס. אני בטוחה שאם תנסה את השאלה הזאת: כמה אתם מרוויחים? בכל פורום שהוא - יזרקו אותך לעזאז... הופתעתי שהבנות ענו במספרים, אם כי זה די מובן - הכעס והתיסכול על המצב ועל היחס לחד הוריות. אתה מוזמן לספר את סיפורך, אתה מוזמן לחלוק איתנו חוויות, תהיות וקונפליקטים. אני רק מבקשת שתקפיד לנהוג בבאי הפורום בכבוד ותימנע לדרוך במפגיע על יבלות כואבות. למשל: אתה אומר שויקי כנפו הראתה צד אחד של החד הוריות איזה צד זה לדעתך? אני לא ממש בטוחה שכולם תופסים את ויקי כנפו ואת מאבקה באותה צורה. יש אומרים שהיא פגעה בדמותנו, יש אומרים שדווקא לא. ואתה? מה אתה חושב? מהו למעשה המסר שרצית להעביר או לברר בשאלתך המקורית?

אני חוזרת בי מסגנון הדיבור הבוטה

שנובע מאלף ואחד תחושות שעוברות עליי, והאחת הגדולה מהן - היא - איך ממשיכים לשרוד בחיים האלה, כשכל שני וחמישי יש משהו שדופק את המצב. אז אני מתנצלת, ומורידה את הכובע לחגית-של-אלה, שכן הביעה את תחושתה שאני טועה בהתבטאות הלא יפה שלי, ושוב מבקשת ממך סליחה ומחילה. ורד

למעלה