נסיכת*האושר!
New member
לכול כול כולן
קודם כל בוקר טוב
עכשיו למי שיש איי סי קיו... אז איזה מגניב זה אני כותבת בת כמה אני וזה אוטומטית כותב את שנת הלידה שלי!!!
לונה- חכי חכי אני יראה לך איך אני חזקה!!! אני כל כך שמנה יוקוזונה ניראה צימוק לידי אחרי שאני אשב עליך את תראי ככה--->
טוב משעמם לי ואני רוצה להעביר את הזמן עד שאני צריכה ללכת לבית ספר אז אני אכתוב שירררררר : את יכולה להתביע וגם לשרוף אותי לתלות על עץ גבוה ואם תרצי להיצלב אם ארבע מסמרים שאחד בלב אפשר גם להרוג עם כדור ברבכה אני יודע שלזה את מחקה מנסה לתת לי את הטוב ביותר ועכשיו תורי להשלים את החסר אז בואי ואתן לך המות זכוכיות על הלשון ואלחש לך מילה תקבלי מזה בחילה אל תהיי עצובה אני אשלח לך מכתב לעולם הבא
רוצה לקחת אותך למסע נאי מדריך טיולים ואין לי פרנסה אני ואת שמים וים אני אמצא לך מקום קבורה מושלם ולי זה לא איכפת אם בכלא אשב שנתיים שלוש רק עליך חושב אחת לשבוע שאפשר לטלפן אך אני אליך כי אחת כמוך כבר אין אז בואי ואתן לך המון זכוכיות על הלשון ואלחש לך מילה תקבלי מזה בחילה אל תהיי עצובה אני אשלח לך מכתב אני אשלח לך מכתב אני אשלח לך מכתב אני אשלח לך מכתב לעולם הבאאאאאאאאאא
החירפו של שעות הבוקר
המון המון זכוכיות על הלשון המון המון זכוכיות על הלשון בקיצור שיהיה לכולכן יום נפלאאאאאאאאאאאא אוהבתתתתתתתתתת אבל רק אחת מכן אני אוהבת ב=א=מ=ת אוהבת
מיותר לצין מי זאת היא יודעת מי היא... ועכשיו אני אזוז לי לבית כלא.. בתקווה שישחררו אותי מוקדם או שתתגלה לה בכל רגע שביתה בבתי הספר חטיבות... או לא יודעת מה... ביייייי נ.ב מוטו לחיים: אני לא מפגרת פשוט יש לי בעיות!!!
קודם כל בוקר טוב