לכול חברי הפורום

izuizu

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif|שירשור נפרד -

47 מפלים יפים . תלחצו על הX האדום ואז יתגלה לעינכם מפל נוסף

izuizu

New member
ועוד שיר אידיש -../images/Emo66.gif../images/Emo141.gif|בלון

רויז רויז השיר הוא שיר התעוררות המוכר ליוצאי הונגריה, ואומר כך: התרנגול כבר קרא, השחר כבר הפציע, וביער שרה לה ציפור קטנה. איזו ציפור היא זו? - ציפור המתגעגעת לציון. - חכי ציפור קטנה, ברצות השם תחזרי לירושלים. - מתי ? כאשר יבנה המקדש והעיר ציון תִמלא. קיים ביצוע מקורי מלפני הרבה שנים של להקת ויז´ניץ.

yaely2

New member
מנהל
איזו, לא מצליחה לשמוע מבלי להוריד

גם אחרי ההורדה לא שומעת.

izuizu

New member
יעלי -ערב טוב .../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מאחר ובדקתי ואני כן יכול גם להוריד וגם לשמוע מה-temporary file סימן שאצלך משהוא לא בסדר . מרחוק קשה לי לתת את הדיאגנוסטיקה .

izuizu

New member
יעלי- על מנת שתוכלי לנסות

שוב אני אצרף שיר נוסף ולא לפני שאני אבדוק אותו. דהיינו אם הקישור טוב או לא . ובכן השיר שאני מצרף נבדק ואם אצלך הכל בסדר גם את אמורה לשמוע אותו

eruka6

New member
איזו ערב טוב, אולי תסביר../images/Emo108.gif

איפה צריך ללחוץ כדי לשמוע את השירים

איזו ערב טוב

יופי של שיר, מה לי לא מגיע שיר יפה כזה באידיש?!!!, גם אני נחמדה!!, איציק, אני מזמינה את השיר רייזלה, אני מקווה שתמצא אותו בשבילי. אצלי כל השירים שאתה שולח נפתחים, להתראות!!!!!!!!!!!!!!!!

איזו, חברי

כשהעברתי את השיר לתיקיה ואח"כ רציתי לשמוע אותו, לא עלה לי, תוכל בבקשה להעביר לאימל שלי את הקישור, אודה לך מאוד, בידידיות

ערב טוב לך חייםלוי

תודה עבור הלינק ששלחת לי, זה מיד עבר למועדפים, אני מאוד אוהבת את השירים הישנים באיידיש, זה מזכיר לי נשכחות. בידידות

ora11

New member
איזו ערב טוב ו../images/Emo51.gifעל השיר

ביום שני שרנו את השיר הזה בשיעור יידיש. תיכנס לפורום יידיש ותשלח לנו עוד שירים ביידיש

offe

New member
ג'ודי - רק עכשיו ראיתי את הבשורה

על זכייתך במקום השני. כל מקום ביצירתיות הוא מקום של זכייה. אצלנו את זוכה כל הזמן מעצם קיומך המשרה עלינו נעימות, חביבות, חוש הומור, סימפטיה, אמפטיה, וכל שאר מעלות טובות בהן התברך האדם. המשך יצירתיות מענגת. (פייה לזכייה) לילה טוב לכולם offe

למעלה